Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

tirsdag 6. juli 2010

Inspirasjon fra IkeaDet er sommerferie her på Nib.  Jeg nyter late dager på Lahell, men prøver å titte innom mailen vår med jevne mellomrom. En invitasjon til lanseringen av Ikea katalogen dumpet ned i innboksen vår her om dagen og jeg har store forventninger til årets katalog. For en tid tilbake ble jeg gjort oppmerksom på en borgjemt skatt- fest i slott & koja. Et av Ikeas sideprosjekter, en egen festside med masse fin inspirasjon. Bildene er utrolig flott stylet og jeg krysser fingrene for at de tør å gjøre noe av den mer vågale stylingen i årets katalog.

Selv tror jeg katalogen for 2011 kommer til å vise mye av den industrielle stilen som har herjet det siste året. Kontraster mellom myke og harde materialer, som sink, betong, mur og forhåpentligvis også en dæsj treverk. Av farger tror jeg vi kommer til å se mye hvite nyanser, lilla, grått og sort. Relativt dust. Personlig er jeg veldig glad i sterke farger og takker ikke nei til noen fargesprakende innslag, som gult eller rosa.

Hva tror du Ikea kommer opp med i år, og hva er dine forventninger til det som ofte blir interiørbloggerenes store snakkis? Kanskje sees vi på lanseringen?

Ønsker alle som titter innom en fortsatt fin sommer!

9 kommentarer:

Snuskebassa sa...

IKEA katalogen er aldri feil å få!
18 minutters biltur unna, er IKEA et kjærkomment avbrekk i hverdagen :-))
Bildene dere viser: Ja, takk, MYE av det! Herlig overflod :-)

Huldra sa...

Har ingen som helst aning om hva som kommer, for det snur jo så rasende raskt nå..
Ser fortsatt mye hvitt, shabby shic og landlig, men også mye retro.

Jeg er også glad i de store kontrastene, og har lyst til å bygge en tv-benk av betong/sten og tre. Mykt og hardt sammen er det lekreste som finnes. :)

Tusen takk for titten! Mye spennende her, og godt med både helt lyst og farger. :)

Nin sa...

Håper på mange lekkerbiskener i sort og hvitt i årets katalog! :)

Bettum Villa sa...

Jeg skulle ønske litt mer rustikk fra ikea. Og ikke fullt så mye farger.. men det er meg da :P.
Likte det øverste bildet!

Klem Madelén

Ingunn sa...

Ikea er flinke. Nå skal jeg jammen ta meg en tur. Flott med åpningstid helt til 23.00 og.

Ingunn

La luz del norte sa...

Jeg liker det nederste bildet best. Er usikker på hva som kommer fra IKEA-kanten i år. Kanskje mer retro? Tror nok fargene fortsetter. De har mye for enhver smak og fortsetter nok med det - bredden. Det blir spennende å se - uansett! :)

Ha en fortsatt god sommer!

Jorun sa...

Jeg har lagt merke til at IKEA har vært veldig aktive i blog-verdenen denne vinteren. Så i år gleder jeg meg til å lete etter interiør-blog-referanser i katalogen.

Hvis de er virkelig modige får vi kanskje "stjel-stilen-tips"? Amatør-bilder og personlig styling? Nye møbler klare for "egeninnsats"?

Iren sa...

Ikeas katalogen kikkes på fra perm til perm opptil flere ganger iløpet av året.
Er ingen stor shopper på Ikea men mange ideer og inspirasjon å ta med seg og i tillegg mange geniale oppbevaringsløsninger da!!!

Scandinavian Breeze sa...

Utrolig lekkre bilder! Både de hvite og de fargerike. Trenger nok ett større hus!