Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 10. februar 2010

Mulberry kopp

Lenge siden vi har hatt NIB-akutt! Det er mange som venter med sine spørsmål, så jeg tenker å lage opp noen i kveld hvis jeg rekker, og så tar vi en akuttdag i morgen. Så kanskje dere titter innom og ser om det er noe dere kan bidra med i morgen:)

Hei NIB!

Jeg lurte på om dere kunne hjelpe meg. Jeg er på desperat leting etter noen te-kopper jeg har kjøpt på Mulberry for mange år siden. De er nok godt ut men om dere vet et sted jeg kunne henvendt meg, evt. om noen av deres lesere har kopper de kunne vært interessert i å selge ville jeg vært veldig takknemlig!

Legger ved et bilde av koppen.


Med vennlig hilsen,
Hilde Palladino

4 kommentarer:

Anonym sa...

Disse har jeg sett for salg hos Mulberry i Akersgaten i Oslo. Serviset er fra Longton Hall. Hvis ikke akkurat den typen har gått ut, så kan de nok bestille for deg. Hvis ikke er tipset å søke på Longton Hall på ebay, eller noe. Lykke til!

Anonym sa...

Tusen takk for tipset, jeg sjekket med Mulberry i London og de visste faktisk ikke hvor det var å få tak i. Men ja, Longton Hall ringer en bjelle, selv om det ikke står på koppene.

Mvh.
Hilde

Anonym sa...

Mulberry i Akersgaten visste heller ikke noe om det siden Mulberry Home ikke er en separat enhet nå.. Ingenting på Ebay heller :(

Mäster Henrik sa...

Hej
Jag har samma koppar och porslin från Mulberry, fast med röd dekor istället för blå. Den röda slutade produceras för flera år sedan och nu när alla Mulberry Home butiker slagit igen runt om i världen har även den blå utgått ur sortimentet och går dessvärre inte att få tag i enligt Mulberry Home i England och deras representanter i Skandinavien. Enda chansen nu är att hitta någon som säljer det privat på internet. Tyvärr:(