Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 5. november 2009

Akutt: rosa stekeovn??

Hei. Jeg ser det er flere som sender inn "hvor kan vi få tak i dette" og lurer på om jeg kan hive meg på?


Bilde: Via Polly i Sweet and Shabby, County Living


Saken er nemlig den at jeg driver og bygger hus og i den anledning ønsker jeg meg så veldig en rosa stekeovn, (kan også være lyse blå).

Har prøvd å finne ut hvor slike selges men ender bare opp med AGA eller Lacanche og det koster litt mer enn jeg har råd til. Er det noen som vet hvor man kan kjøpe slike?

Norge eller om mulig utlandet.20 000 er vel øvre grense. Skal ha Smeg kjøleskap, men de lager ikke lenger ovn i samme stil.

Hilsen en daglig leser uten egen blogg.

11 kommentarer:

Lisa Marklund sa...

Hej! Vet inte om priset är ok men kika in på länken här http://www.bagarenochkocken.se/shop/?cat_id=47 , det finns ett märke som heter SMEG, jätteläckert och finns i olika färger
Kram Lisa

Anonym sa...

Har du tittet på Finn? Vi kjøpte nettopp en blå retro-komfyr - kjempekul! 500,-! Er jo umulig å si hvor lenge en sånn komfyr holder, men vi tenkte at det var verdt et forsøk i alle fall. Finnes kjøleskap fra 60-tallet på Finn også hvis du leter litt. Fryser så jeg og.

Koselig blogg du har, forresten!

Ellen

My little footprints sa...

Lyseblå synes jeg hadde vært nydelig :)

Anonym sa...

hei ;)
Kjempekozli kjøkken.. skulle likt å ha det;) eit tips er jo om du finner ein gammal ovn, så kan du pussa,heftgrunna og mala med bengalakk :) Me gjorde det med eit kjøleskap på hytto ;)
Lyke til med hus byggingo !!
*liso*

M sa...

Oj, det var et modig valg..å få mannen i huset med på det også....tidig..

Silver Sparkels sa...

Det eneste jeg tenkte var SMEG, men det har du jo allerede sjekka så.. Men DET kjøkkenet vil jeg se når det er færdig!:D

Silver Sparkels sa...

Det eneste jeg tenkte var SMEG, men det har du jo allerede sjekka så.. Men DET kjøkkenet vil jeg se når det er færdig!:D

Ingunn sa...

Så romantisk kjøkken :)

Hvis du ikke finner rosa komfyr, kan du jo male en hvit? Oljebasert heftgrunn og oljemaling etterpå skulle vare en stundom du er forsiktig.

Lykke til.

Ingunn

Miss-handy sa...

Jeg ville gjort som anonym sa: brukt bengalack. Jeg gjorde det på oppvaskmaskinen og kjøleskapet mitt, og er veldig fornøyd med resultatet. Så får du akkurat den fargen du vil. Men bruk VELDIG fint pussepapir dersom du velger å pusse og grunne først, ellers vil ruheten vise gjennom. Jeg skippet å pusse og grunne, vasket bare med salmiakk først....og det har ennå ikke kommet merker eller hakk.
Det er litt kjedelig å betale 20 000 for en rosa komfyr nå, som det kan hende du går lei etter noen par år. Kjøp heller en billig, grei og god komfyr til 4-5000 :)
Ps: På Mekk selger de en spraylakk der fargen heter "Iceblue". Den har jeg sprayet et TV med, og er en veldig fin farge. Eventuelt kan su jo scanne den fargekoden....
Lykke til:)
Hilsen Siv

Anonym sa...

Det som helt sikkert gir best resultat er nok å overlate lakkingen til en proff lakkerer... som billakkerer... har sett et hvitt kjøleskap som er lakka svart med kjempebra resultat....

Anna sa...

http://bigchillfridge.com/site/stoves

Her har de rosa stekeovn :)