Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 10. oktober 2009

Ny blogger: Hallo House

Hallo House er en ny blogg i roll2 som jeg helt klart vil følge fremover! Bloggen ble lagt inn i går, sammen med mange, mange andre. Vi rekker ikke presentere alle blogger som kommer inn som medlemmer - så vi oppfordrer alle til å ta en titt på de som kommer inn - det er flere juveler hver uke:)


Alle bilder fra den nye bloggen: Hallo House. Ønsk henne velkommen!

5 kommentarer:

Camilla sa...

Hei på dere.. Oppdaget noe rart. Bloggrollene på høyre side blir ikke oppdatert så ofte, men går man derimot inn på feks. bloggtreff eller loppemarked kommer en ny og oppdatert liste opp :-) Hva nå det måtte komme av.. (går man så tilbake til hovedsiden er fremdeles den gamle listen der) Ha en fin dag!

Solveig sa...

Hei! Moro at du også har lagt merke til det, Camilla:)

Vi opplever stadig at nettleserne "sovner" slik at selv om en trykker på reload, skjer det ikke en egentlig oppdatering. Jeg pleier å bytte nettleser, eller gjøre som du - gå inn på en ny fane - da popper det mirakuløst opp ny oppdatering, hihi:):)

Elin | Draumesidene sa...

Hei! Har endelig tatt skrittet inn i dei store si verd, og tenkte å bli medlem? Men får berre feilmeldingar når eg prøver bli medlem-knappen? Kanskje eg som blingsar? Men det skal vere så enkelt som å trykkje på bli medlem?

Ha ein fin dag!

Klem frå "Elin sine draumesider"

Elin | Draumesidene sa...

:) I dag gjekk det bra å trykkje på "bli medlem"! Så problem fixed!

Elin.

tinemor sa...

Hei
Jeg vil gjerne få registeret min lille shopp under bloggbutikker.
http://tinesshop.blogspot.com

Klem fra Tinemor