Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 25. september 2009

Diskusjon: interiørskader

Som dere ser greide jeg for noen uker siden det praktstykke av et syhåndtverk å sy et PERFEKT sting gjennom tommelen med symaskinen. Hele affæren var bare morsom, selv om jeg fikk litt hetta da jeg satt fast i symaskinen. Bokstavelig talt. Det var ikke gøy å dra den nålen ut med hjulet på siden:)Jeg lurer derfor på: hva er din minste/verste/morsomste interiørskadehistorie? Det trenger ikke være mosomt - det er bare gøy å høre hva slags "idrettskader" vår hobby fører med seg:):)

God helg alle sammen! Her er det tur på fjellet for noen deler av familien som gjelder, det skal bli deilig!

Storeflittig


  1. Trykk Click here to enter (i rødt)
  2. Link it to: Kopier inn INNLEGGETS url
  3. Caption or Title: Skriv inn bloggens navn.
  4. From web. Du finner bildene fra innlegget ditt. (Velg ønsket bilde til forsiden av NIB, tilpass, og tykk OK. Hvis du opplever problemer med From web velger du From file, og velger bilde fra harddisken.

29 kommentarer:

prinsesselinn sa...

hehe, jeg har vert der jeg og, men da holdt jeg på med en kåpe til avgangskollesjonen min..., i hvitt brudekjole stoff, jeg var nesten ikke bekymret for fingen i det hele tatt, bare den kritthvite kåpen.
hehe
ellers såhar det jo blitt banket hardt i noen tomler for å si det sånn...

Armkroken sa...

Jeg satt med nålefilting en dag - og klarte å kjøre hele greia ned i låret mitt... og der er det FIRE nåler! Auuuu...

Hulda sa...

Å, himmel! Det så VONDT ut!!! Jeg har flere ganger knust en skål eller noe i fattigmannssølv og skåret meg, huff, ikke godt nei.. Men, men, det er fordi jeg skal pynte og styre. ;) ;)

marte sa...

Huff...dette så veeeeldig vondt ut!! Har stort sett bare stukket meg på filtnålen. Vondt nok det! Den er jo rimlig spiss og går langt inn i fingeren...Huff og huff...

Glassveranda sa...

:DD Har prøvd det med nålen jeg også, tvers gjennom pekefingeren, neglen,.. au! Men verste:

1) Falt under restaureringen av huset utenfor bjelkelaget i 2. etg, pang ned i bjelkelaget i 1. etg. Landet på leggene!! Én bjelke rett under knærne, neste på anklene. Det ble sorte 7 cm brede streker tvers over leggene, 4 stk., i stedet for blåmerker, knakk ingenting, men jeg kunne ikke gå på en ukes tid.

2) Jeg skulle rive et gammelt tilbygg på huset. Tok ned del for del, etter boka. Var ikke beredt på gammel råte, og bygget kollapset plutselig, med meg inni! Måtte graves ut igjen! En sort skulder, et blått øye og en svær kul i hodet, ellers helt fin! :D

Ha en riktig fin, og skadefri, helg!

Klem, Ann,
Interiørbloggen Glassveranda.

Bea sa...

Oj oj oj!!
Det så litt vondt ut ja.
Her i heimen er det som regel kjærest tommel det går utover....

Klem

Christine Louise sa...

AUUUUU så ondt..

Tee of Dragonfly Cottage sa...

Da jeg skulle hjelpe mamma og pappa med å bytte kjøkkengulv en gang klarte jeg jeg noe helt fantastisk... Vi skulle dra av det gamle linoleumsgulvet, det var sommer og jeg var barbeint... pappa advarte meg mot å sitte fast i det sikkert 100 år gamle limet.. men jeg lo det vekk... Helt til jeg satt bom fast med ett ben. Kom meg IKKE løs... enden på visa var at jeg "flådde" meg selv under foten. dvs all overhud løsnet fra underhud. Tenk dere ett kjempestort sår/blemme under hele foten... ikke noe hjalp, aloevera, eller isvann... Vondt var det uansett... og ett lite pent syn da huden begynte å dette av...

nå går jeg alltid med sokker når jeg driver med lim... på gulv....

Janne sa...

Herlighet...er det mulig??? Huff, så fryktelig vondt ut:(

Anonym sa...

Huff å huff, det er ikke godt å sy seg gjennom fingeren. Det klarte jeg også en gang for veldig lenge siden. Med det resultat at nåla brakk i beinet inni fingeren, og den spisse delen stod igjen i beinet. Du og du som legen balerte for å få den ut. Han gav til slutt opp og sendte meg på sykehuset i Arendal. Der ble den nærmest operert ut bl.a. ved hjelp av røntgenvisning på skjerm-det var ellers umulig å se den p.g.a. blødningen, de ville jo unngå å skjære opp hele fingeren for å få ut den lille biten av ei nål!!! Det aller beste (værste)av alt var at en hel klasse med lege-studenter overvar seansen- om det gjorde vondt-gjett da`!!!Jeg husker enda hvor innmari vondt det var-Så husk dette jenter- det er alldeles ikke helt ufarlige hobbyer vi har!!!

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Det så iiiinmari vondt ut, men jeg måtte jo le litt også, over trådene som stakk ut av fingeren din! Ren refleks er jo å dra til seg hånden, sånn som jeg gjorde da jeg som 10-åring sydde meg gjennom fingertuppen, og det var skikkelig vondt! Fikk symaskin i julegave, og dette var 1. juledags morgen, og jeg kunne IKKE ventet til min mor våknet, og kunne hjelpe meg...

Men ellers har jeg klart kunstverket å stikke meg tvers gjennom hånden med en skrutrekker! Jeg skulle demontere en lampe jeg hadde kjøpt på Fretex, men det gikk ikke bedre enn at skrujernet gikk rett gjennom hånden! Utrolig nok ble ikke ben eller nerver skadet. Fikk et sting og en stivkrampesprøyte, og lærte vel noe...!

Anita fra hjerterommet sa...

For noen historier!!

For noen år siden skulle jeg og min mann legge gulv på soverommet. Plankene ble limt sammen men etter å ha limt 5-6 bord fant vi ut at vi hadde lagt plankene feil vei. Gulvet måtte snues, men det var jo absolutt ikke plass til å snu det på soverommet. Gubben kom med en glup ide om at vi skulle ta det ut vinduet og snu det i hagen. Jeg ble plasser på en ustødig gardintrapp i hagen og skulle ta imot gulvet som min mann "forskiktig" skulle senke ned fra 3 etg!! Så skulle jeg stå der og holde gulvet til han løp ned for å hjelpe meg med å bære det. Kan vel ikke skyte av at jeg klarte å holde det i så veldig mange sekunder, jeg, gulvet og gardintrappa fòr på hodet og mann og naboer kom løpende for å få meg ut av kaoset. Alt gikk bra med meg heldigvis:).. og gulvet;)

Velkommen sa...

Himmel... jeg er ikke tøffere, enn at jeg ble litt kvalm nå. Gjorde ikke dette veldig vondt?!?
Stakkars deg/dere!

Living White sa...

Oh my god, dette så vondt ut...Auweeee

Living White sa...

Oh my god, dette så vondt ut...Auweeee

Marianne sa...

Må bare få uttrykke min beundring for Storeflittig som tar opp kameraet og fotograferer og tenker på blogging når hun har en trå tvers gjennom tommelen!
God helg og ferie!
Klemmer fra Marianne

Anonym sa...

Er det noen som vet hva som har skjedd med bloggen, me and molly?
Savner den!

Drømmen om en eplehage sa...

Anonym, hun har stengt den av personlige årsaker.

Drømmen om en eplehage sa...

Det er kanskje ille å si det, men det ble et stilig bilde utav det hvertfall...

Jeg har stiftet meg i tommelen og tråkket på en tegnestift. Det var vond begge deler og lenge før alt skulle dokumenteres med bilder.

I dag skulle jeg bare kjappe meg og sy én søm til... Nåla knakk og heldigvis rakk jeg å knipe igjen øynene, ellers hadde jeg kanskje ikke sett hva jeg skrev når for den kom i ei helsikes fart...

Droppet den sømmen jeg, tar det i morra. hihi!

Ha ei strålende helg flittiglisene!

Lappesola sa...

Auuu. Been there, done that. Kjenner at jeg nesten svimer av når jeg tenker på at du måtte dra nåla ut igjen....

Hilsen Sol

Line Cathrin sa...

Kjære vene det der ser jo skikkelig trasig ut huff.
Foreløbig har jeg vært heldig.

Rådyrveien sa...

Enig med Marianne! Jeg ble også veldig imponert over Storeflittig som tar seg tid til et godt bilde av tommelen i en sådan stund. :D

For noen år siden lærte jeg fort at under oppussing hvor tak-/gulvlister osv. tas ned er det VIKTIG å fjerne spikerne etterhvert FØR man legger listene ned på gulvet.
Gjorde nemlig den tabben å la det være en gang og dermed tråkka jeg på en list og fikk spikeren - med gipsbøss og det hele - rett inn, midt under hælen og helt inntil beinet.
Skal love at det IKKE var behagelig, men værst var det vel egentlig å dra den ut igjen.

Jaja, man lærer så lenge man lever... :D

Maliva`s verden sa...

Det der var nesten som å se meg det der...,Jeg var i ammetåke etter tredje fødsel,og heklet til den store gullmedaljen..Hektisk som det var i huset med 3 småbarn den gang.Kastet jeg meg ned i sofaen der hekletøyet mitt lå,og hånflaten min traff heklenåla,som spidet meg bokstavelig talt.Ble noen sener som jeg dro ut av håndflaten da ja..Uff har egentlig fortrengt hele greia...men har faktisk varig men i hånden etter den gang:o(

Snøstorm sa...

Brrr! Glad jeg ikke har sydd meg i fingeren.. (enda). Jeg tråkket en gang på en spiss stoppenål (av den veldig tykke typen). Den satt sånn fast i helen at den måtte trekkes ut med tang!! AU! Får gåsehud bare jeg tenker på det. Gyselig vondt, faktisk!

Et lite innlegg til "Du vet du er en ekte blogger når".. du tar bilde av fingeren med tråd tvers igjennom før du drar den ut. Hehe.

Og jeg savner også Me and Molly bloggen!!!

lillelise sa...

Her var det mange "gode" historier. Huff, høres forferdelig vondt ut det meste! Sjøl har jeg vært innom både spiker/stifter i foten, nål i fingeren, og diverse små sår og kutt. Men det beste, eller det verste, må nok være et svalestup ned trappa fra andre etasje. Skulle male taklistene, også de over trappa. Og overivrig som jeg var bygget jeg "stilasen" selv. Det endte med et lite fall, og nå veit jeg nøyaktig hvor mange trappetrinn jeg har. (Det veit gubben også for han tok samme vegen da taklampa over trappa skulle monteres. Skal love han var rask til beins ut da hele stua var full av kaffegjester....)

Tante Mimmi sa...

Så kult at du har tatt bilde!!!
"Kjekt å ha" he,he!
(Beklager..eg har litt galgenhumor!)
Mitt bidrag er: Eg syr over heile huset...og mistar ei nål i ny og ne...men mannen min fant den att- ein fredags kveld! Den sette seg i foten hans..rar lyd igrunnen! Men du og du så vondt- havna på sjukehuset, tok rønken- og jepp nåla hadde sett seg fast i beinet! Fyren var inn og ut av sjukehuset heile helga...fasta og var klar til å få den ut, men nei... ut att og inn att...måndag på ettermiddagen vart han lagt i narkose og fekk hjelp!
No passar eg litt meir på! ;)

lavendel mio sa...

Ååååå dette ser forferdelig vondt ut!!

charm design sa...

he he dette så litt morsomt ut,men sikkert ikke veldig godt.
Synes nesten du skulle gått med den tråden igjennom fingeren.Har ikke så mange episoder men en gjenganger her er å tråkke på en nål så den sitter langt inn i foten når jeg driver med symaskinen og nåler.
Er også veldig flink til å henge opp nymalte ting før det er helt tørt,problemet er å få det ned av veggen igjen senere uten å ødelegge hele veggen,har lært nå tror jeg.................

The Créme House sa...

Ajaj! - her var det visst mange forskjellige skader - og her kommer jeg med min: Jeg hadde endelig blitt eier av en flott prøvedukke, og skulle bære den opp i 2. etg inn på soverommet vårt. Jeg tenkte en nattkjole ville ta seg fint ut, og tredde den over "hodet" på prøvedukken. "Knoppen" som sitter øverst, som er av tre, var ikke festet ordentlig, og datt ned på stortåa mi. Den traff akkurat rett over neglebåndet - og det ble blålilla med en gang. Haltet ned trappa og fant en pose med frossne grønnsaker og la på tåa. Var redd jeg hadde fått et nytt tå-brudd. Med til historien var at jeg like før ferien brakk lilletåa på motsatt ben etter å ha dunket borti en dørkarm (det var ikke etter interiørprosjekt). Det var ikke brudd i stortåa, men gjorde vodt lenge... Er man født kløne, så må man regne med at andre får seg en god latter - hilsen meg!