Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 23. august 2009

Nye bloggere

Hei igjen! Høsten sniker seg innpå nå.

Jeg tar meg alltid en liten sensommer-blues. Jeg sørger over tapt sommer i omtrent 1 døgn, og får som regel ånden over meg på direkten dagen etter.

Mens "alle andre" går til innkjøp av en gråere garderobe, oppdaterer almanakken og finner veien tilbake til treningstudio, korøvelser og fotballbaner, begynner planene å svirre hos meg. Interiørplanene! Alle pastellene jeg har jobbet med i hele vår og sommer virker plutselig litt for spenstige, og skuffer og skap sorteres. Jeg har tatt frem den sorte malekosten - identitetskrise - hihi! Det er godt å ha kreative prosjekter når mørket kryper tilbake. En liten, men god trøst. Da Fru Pink la ut et innlegg i helgen om akkurat dette, måtte jeg le. Jeg er ikke alene! Hva med dere?

Denne uken har vært i pressens tegn for oss på Nib. Fru Pink har hatt storfint besøk av journalister. Det gleder i alle fall jeg meg til å lese om! Jeg hadde en liten boligprat med Boligpluss i det nyeste nummeret, og viste frem 3 favoritter fra hjemmet.


Storeflittig poserer:) Et av sikkert 100 bilder Lilleflittig måtte ta. Aldri fornøyd - hihi!Velkommen nye bloggere! Ukens tips til nye bloggere: bruk store bilder i bloggen din, da blir den lettere tilgjengelig. Til utenlandske søkere: vi registrerer desv kun norske bloggere;)

Roll 1

En hvit drøm: Bloggen min har bestått siden januar 2009, den har blitt litt forsømt til tider, da det er mye annet å ta tak i når man har flyttet og pusser opp. Jeg har nå tatt meg sammen, og blogger som aldri før. Jeg blogger om interiør, ute og inne, strikking, hekling og litt dagligdagse ting. Jeg liker en blanding av shabby, landlig og fransk landstil. Jeg er ikke helt hvit, kanskje litt mer gyllen.

Tinos: Elsker male om gamle småmøbler, strikke, sy, alt som er kreativt. Liker den hvite romantiske stilen, blandet med litt fransk landstil. Bloggen handler mer om interiør enn tidligere, da vi i tilegg til oppussing av møbler også skal pusse opp stue/kjøkken utover høsten.

Roll 2

My Scandinavian Retreat: Jeg og min handy kjøpte våren´09 en 50 kvm hytte ved sjøen. Den ble bygget på 60-tallet og lite har skjedd der siden den gang. Her blogger jeg om arkitektur, design og interiør som inspirerer meg i prosessen - vi vil forvandle den til en moderne, skandinavisk hytte.

Lillys verden: en blogg som hovedsakelig kommer til å handle om den kommende byggingen av vårt nye funkishus, men også hverdagslige sysler. Min stil er en blanding av moderne og litt mer nostalgisk interiør.

Roll 3

Huset på Holmen: Jeg er en superfersk blogger. Har ikke rukket å blogge i to uker enda, men er virkelig "bitt av basillen". Bloggen min handler i hovedsak om interiør og de små hverdagslige ting. Vi er en ganske stor familie, og huset rommer ikke mindre en fire barnerom. Jeg elsker å innrede barnerom, og nyter det så lenge jeg får lov til det. Stilen her i huset er en salig blanding av nytt og gammelt, mørk og lyst. En "stil" vi trives med.

ForeverLove: Jeg blogger om ting jeg lager, prosjekter jeg har hjemme, den lille familien min, samt litt mat.. Vi eier et hus vi skal flytte inn i en gang og da blir det nok mye blogging om om/påbygging av det, samt prosessen med å få godkjent/bygget hytte i låven på landstedet til svigers. Stilen i leiligheten vår er minimalistisk, hvite vegger kombinert med svart og eik.

Interno: Jeg blogger om det som interesserer meg innenfor interiør og hjem. Bloggen er designet for dem som ønsker å lese om det nye og moderne, samt det gamle og brukte. Hos meg vil det finnes nye og eldre skatter.

Lopper og malingsspann: 30-åring som elsker interiør. Leser blader, tenker stadig ut nye prosjekter, kikker i bruktbutikker og går på loppis. Holder meg ikke til bare èn stil, men plukker de tingene jeg faller for enten det er er slitt og gammeldags, noe mer moderne eller bare morsomt.

I stua til Liza: Jeg er fersk blogger, og fersk interiørstudent ved NKF. Jeg blogger mest om huset og mine rom, der jeg har stått for all innredning og oppussing alene. Det er også noen gjør-det-selv prosjekter jeg vil blogge om, samt det jeg holder på med i forbindelse med skolen og prosjektene der.

Mitt lille krimskrams: Jeg er som Fisker flest en drømmer, og trenger å flykte fra hverdagen av og til. Denne bloggen skildrer både hverdag og drømmer, det meste av smått og stort som opptar meg og som gjør meg glad! Vakre møbler, myke tepper, fargerike puter, blomster, gode bøker, en fin reise, spennende mat, deilige kaker, gode venner, kjær familie og mine to menn.

Arctic Strawberries: Jeg skriver om oppussing, håndarbeid, mat og om hva jeg liker innen design. Legger vekt på å ta gode bilder og blogger både på norsk og engelsk. Navnet på bloggen er valgt fordi jeg bor i Kvæfjord, kjent for sine fantastiske jordbær.

Under karlsens tak: oppussing ligger foran oss, mot det vi tror skal bli vår drøm om ett lite hvit hus på landet. Stilen er blandet, fra landlig nostalig, shabby chic til moderne retro, alt til sin tid!
Bloggen handler om oppussingen, hagen, interiør og kjærlighetsbarnet Linus.

Roll 4
Prinser og prinsesser: Bloggen inneholder barnemøbler, barnerom, lekehytte, familieaktiviteter, barnehobby og jul. Bloggen er drevet av en mammagründer.

Festus og Lillepus: Bloggen min handler om interiør og hverdaglivets små gleder. Jeg liker å ta bilder, og bruker bare mine egne bilder i bloggen. Jeg liker å pusse opp gamle møbler, men er også glad i moderne minimalisme. Som navnet tilsier, er jeg glad i katter.

26 kommentarer:

M sa...

Ja, den reportasjen har jeg sett!!
Følte at jeg "kjente" deg, hadde jo sett lappeteppet ditt før....hihi...
Sortmalte møbler sniker seg inn, jeg har gått litt i forveien, etter inspirasjon fra USA.....
Så lenge svartmalingen er matt, så passer det med landlige stilen...

:D

M sa...

Ps!
Det var flotte bilder av deg!

LinKaPia sa...

Bloggnavn: LinKaPias lille hjørne

Bloggadresse: http://linkapiaslillehjorne.blogspot.com/

Bloggroll 3

Presentasjon:
Interiørarkitektstudent, heilt fersk når det kommer til blogging, men vil prøve å dele med andre alt det fine i alle stiler jeg kommer over i sammenheng med studiene :)

Pink Lady sa...

1. Pink lady and the polkadots
2. http://pinkladyandthepolkadots.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Det som opptar meg er interiør, design, arkitektur, gjenbruk og håndarbeid. Jeg liker det rene og enkle, men samtidig det sarte og romantiske. I bloggen min vil jeg dele litt fra mitt eget hjem og fra steder jeg besøker. Jeg vil også vise frem ulike ting som jeg lager, særlig strikk og søm.

Tante Mimmi sa...

å, så kos å sjå deg att Sol!(ståle)
Håpar me sjåast att!
Nydlegt bilete av deg!
Kos deg med sumarvarmen som er om dagen!

Dagny @ Beautiful Living sa...

Reportasjen var veldig god og fine funn du har :)

Anita sa...

Leste også om deg i Boligpluss, også var linken til bloggen deres i siste utgave av Det Nye.

Ingunn sa...

Fint bilde av deg :)

Jeg har vært veldig i tvil om vår stil etter å ha sett alle de fine bloggene her, men nå er visst vår stil litt hot. Men aldri om jeg maler veggene igjen. I alle fall ikke gult. Hi hi.

Ingunn

Marte sa...

1) MEG OG MITT
2)www.mittogmeg.blogspot.com
3) roll 3
4)Intreiør er så mye! Elsker små detaljer, som
en enkel blomst på et fat, en søt sko på en trapp ol.
Bloggen handler om mitt liv som blomsterdekoratør,
butikken jeg jobber i, livet som mamma og ellers det som griper tak i meg og gir meg inspirasjon!
Stilmessig er jeg en god blandingshund, med lys base, men tilsetter gjerne litt farge alt etter som hva jeg føler for:)

ceciliegrut sa...

Nydelig bilde av storeflitig!

Fru Jacobsen sa...

1.Fru Jacobsen
2.www.frujacobsen.blogspot.com
3.Bloggroll kategori 1
4.Presentasjon: Min blogg skal inneholder mine tanker om interiør og vise oppussing fra hytta vår, og andre ting som inspirerer og gleder!

Malin`s Creative Corner sa...

1bloggnavn: Malin`s Creative Corner
2bloggadresse: malinscreativecorner.blogspot.com
3bloggroll: 2
Presentasjon.
Interiørarkitet som nettopp har kastet meg på blogg trenden.
Vil dele mine kreative ideer og mine tanker og bilder om hva som er stilig og interessangt i interiør verden.

Veronica sa...

1. Veronica's verden
2. www.veronicajohnsen.blogg.no
3. Roll 3
4. Blogger i all hovedsak om hus og hjem, nye prosjekter og ommøblering (som skjer ofte) samt min skjønne familie.

Troen og Haapet sa...

Bloggnavn: Troen og haapet

Bloggadresse: troenoghaapet.blogspot.com/

Bloggroll 3

Presentasjon:
Blogger om det som inspirerer meg, det jeg finner formidlingsbart(eller ikke;)) eller tanker jeg har der og da.
Mine interesser og som jeg blogger om er:interiør,eksteriør,hage,bøker, drømmer og tanker

Stine sa...

Heihei :)

Visnes Eriksen
visneseriksen.blogspot.com

Blogger om litt av hvert egentlig, Skilt-laging,oppussing,interiør,hverdagen, om butikken som jeg skal starte osv osv.

HildeP. sa...

1. Bloggnavn: Hilde's verden

2. http://hildepeder.blogspot.com/

3. Bloggroll 3

4. Presentasjon:

Jeg blogger om interiør, håndarbeid og ting som opptar meg i hverdagen. Jeg blogger om egne prosjekter, sider og tips jeg kommer over og ting som inspirerer meg. Jeg deler bilder og tar i mot bestilling på enkelte av håndarbeidsproduktene mine.

Stine sa...

Skriver inn på nytt jeg, hadde glemt noe så jeg.
Heihei :)

Navn: Visnes Eriksen
Adresse: visneseriksen.blogspot.com

Roll 3

Blogger om litt av hvert egentlig, Skilt-laging,oppussing,interiør,hverdagen, om butikken som jeg skal starte osv osv.

Har også en Blogg-shop.

Navn: Arbeidshuset bloggshop
Adresse: arbeidshuset.blogspot.com

Roll4

Håndarbeid som skilt laging,linhjerter,lavendelposer,veggord. Kommer mer etterhvert.

malrodien sa...

Malrodiens verden

www.malrodien.blogspot.com

bloggroll 3

Har tidligere vært medlem, men etter en alvorlig ulykke med et familie medlem, stoppet jeg helt med blogging. Nå har jeg endelig fått tid og lyst til å holde på igjen :)
Jeg elsker å pusse opp og prøver å gjøre huset elegant, romantisk og vakkert samtidig som det er praktisk med tanke på 2 barn :P

Anette sa...

Duften av Syriner

www.duftenavsyriner.blogspot.com

roll 3

Bloggen min handler hovedsaklig om interiør, om hus og hage, oppussing og håndarbeid. Jeg er glad i loppemarked og gjenbruk, liker lyse interiør, men er glad i farger og lekne detaljer. Et og annet innlegg om hverdagsliv generelt blir det også!

Hege sa...

Hegesskrimmelskrammel

www.hegesskrimmelskrammel.blogg.no

roll 3

Blogger i hovedsak om interiør, men også hverdagslivet. Har vel en litt blandet stil. Kjøper rett og slett det eg liker :)
Har vært medlem tidligere...

Husfrua sa...

1) nr14
2) www.nr14.wordpress.com
3) roll 1
4) Renovering og oppussing av vårt nye gamle hus med en stil i litt klassisk nostalgia. Nye ting og gamle ting.Praktiske løsninger og byggedetaljer. Elsker interiør og er utdannet interiørkonsulent.

A Brighter Day sa...

1. A Brighter Day
2. brightbrightday.blogspot.com
3. Roll 3
4. En nyfødt blogg om ei ny leilighet, interiør, vakre ting, inspirasjon og etterhvert litt oppussing og hverdagsliv.

Kristine sa...

1. Kreativkrisa
2. http://kreativkrisa.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Dette er en blogg om min evige oppussing og ommøblering hjemme. Skriver også om kreativ hobby og mat. Stilen min er å mikse gammelt brukt med noe nytt. Liker oppussing av møbler og gammelt håndtverk.

victoria sa...

huset i byen
1.husetibyen
2.http://husetibyen-victoria.blogspot.com
3. roll 3 (tror jeg)
4.Kastet meg inn i bloggeverden etter mye oppmuntring av omverden.
Dette er blitt min lille boble,er veldig fersk.
handler om vår oppusning av hus fra 1850 i byen, og alt annet jeg finner på av prosjekter, som er mye rart.
Stilen min er vel det nye man kan kalle trash luxe.
Hvit base, klassisk, med svarte elementer og det industrielle preget,gjennbruk,barokk og en god dose personlighet.

klem victoria

Kristine sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kristine sa...

1. Urban Retro Shop
2. www.urbanretroshop.org
3. Roll 5 (bloggbutikker)
5. Velkommen til Urban Retro's salgsbod! Her vil du finne ugler, puter, lamper, kopper, kar, duker, lysestaker, fat, dill, dall, stoffbiter, hverdagsglede, sjarm, sjel og mye mer!!!