Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 19. juni 2009

Nye bloggere

Roll 2:
Funkisvilla: Driver interiørbutikk. Blogger om et giga-prosjekt av et funkishus på 400kvm som skal pusses opp! Design, nordisk, fargerikt, uredd, retro, moderne, umoderne (?), personlig og herlig.

Kvirrevitt: Jeg er grafisk designer til daglig, men er i tillegg en ivrig design- og interiørelsker. Jeg tegnet huset vi bor i for to år siden, og vi flyttet inn i fjor. Hjemmet vårt består for det meste av stramt interiør, hvite flater, treverk, sort, grått og fargeklatter. Må ha innslag av friske farger! Noe er selvlaget, noe er retro, gammelt og nytt. Bloggen min vil inneholde detaljer fra huset vårt, samt inspirasjon fra andre.Lena Marie: Jeg flyttet nettopp inn i min egen leilighet og blogger en del om den, samt ulike oppussinsprosjekter, små ting som jeg kommer over og loppis-funn . Jeg er litt usikker på hva slags stil jeg har, men jeg begynner å nærme meg en retro/nordisk/shabby-chic mix.Roll.3
Emmieverlasting.
Katarina's Verden
: Katarina's Verden er en blogg som har eksistert siden 2005. Bloggen er ment for å inspirer deg som elsker interiør, mote, hobby og København.Velkommen skal du være og som vi sier her nede "Deilig at å se dig". Det er deilig å være Norsk i Danmark, vettu.No42D: Blogg som omhandler livet i no42D i Oslo; interiør, shopping, inspirasjon, prosjekter (både ferdige prosjekter og de som aldri blir ferdige), tips, triks og om familien som bor her. Stilen i No42D er klassisk med en blanding av nytt og gammelt. Velkommen innom.Roll 4
Himmel og hav interiør: Himmel og hav interiør er en butikk som har eksistert i 6 år og nylig har vi lansert nettbutikk og blogg.Mandarin Chic: Mandarin Chic er en interiørbutikk i Asker som akkurat har åpnet. Stilen er Østen-preget, med gamle kinesiske skap, rustikke bord, mye silkepledd, fløyelsputer, egyptiske lamper og mye mer!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Prøver igjen å bli medlem, navnet på bloggen er Landsbyn, og hører inn under roll 3, interiør og hverdagsliv.
http://www.landsbyn.blogspot.com/
Jeg blogger om livet på et lite sted, landlig interiør, brukt, hverdager med barn og hobby.

Anonym sa...

Du har en sjusärdeles ljuvling till blogg!! Mina komplimanger!!

Agneta från Österlen & Sverige

tinemor sa...

Hei Flittiglisene!
Jeg har i lang tid hatt store problemer med bloggen!
Mange har ikke klart å komme inn, ja jeg har selv hatt problemer med å
komme inn på egen blogg!
Dette har pågått en stund, og nå er jeg lei.
Jeg har fått tilbakemeldinger om at det er flere som plages.

Chatrine-chatrine plagdes også,
men gjorde noe med det, -fikk ny adresse.
Hun hjalp meg også.
SÅ NÅ ER JEG Å FINNE PÅ:

www.tineskreativehjorne.com

Gave og Interiørglede sa...

Gave og Interiørglede

http://gaveoginteriorglede.blogspot.com/

Roll 4

Gave og Interiørglede er en nydelig interiørbutikk på Hamar. Butikken ble åpnet i 2005, og har varer fra bl.a Sia, Green Gate, Black Design, Bloomingville, House Doctor, Willow Tree, Jeanne d`Arc Living + mange, mange fler. Nyheten hos oss nå er vår nye blogg. Bloggen vil være med på å få en bedre oversikt over hva vi har i butikken, og den oppdateres så og si hver eneste dag med flotte bilder og info om nye varer, utstillinger og generelt alt som skjer i butikken. Så ta en titt, og legg gjerne igjen kommentarer.

Astrid Marie Vie sa...

"Hus på solsida" er namnet på bloggen.

http://astrid-byggehus.blogspot.com/

Denne bloggen vil i hovedsak handle om veien til vårt drømmehus. Bloggen vil følge framgangen fra bearbeiding av tomt til ferdigstilling av huset. Bloggen handler også om interiør. Når huset er ferdig blir bloggen en rein interiørblogg.

S & E sa...

House of S & E
http://houseofse.blogspot.com/
Roll 1
Min blogg er et resultat av at vi kjøpte et gammelt hus fra 1920-tallet høsten 2007. Huset har vært utsatt for hard modernisering på 60-tallet og vi holder på å pusse opp og tilbakeføre huset til den gamle stilen det en gang hadde, men med et litt mer moderne tilsnitt. Min stil er en blanding av nytt og gammelt, gjerne antikviteter møter IKEA. Jeg blander gjerne nostalgisk og minimalistisk, men på grunn av husets stil heller det mer mot det nostalgiske/landlige og hvite. Jeg liker også hagearbeid og føler at det er en forlengelse av det innvendige rommet. På grunn av den årstiden vi er inne i nå og at det ikke er gjort noe med den delen tidligere blir det også litt hage. Jeg liker også å lage ting selv og har nå fått det lille dyttet for å komme i gang med alle prosjektene mine og har nå flere oppussingsprosjekt på gang. House of S & E er for å dokumentere hva vi gjør, hva vi skal gjøre og for å samle inspirasjon. Kan jeg inspirere andre er også det fint.

Prinsessen paa erten sa...

Prøver med dette å bli medlem.....

Kan tenke meg at jeg hører inn under roll 3.
Er en ganske "fersk" blogger som blogger for det meste om interiør, men også litt mote - og ellers det som skjer i hverdagen min. Jeg er 25 år, men har helt siden jeg var liten vært opptatt av møbler og "ting og "tang". Hadde til stadighet et ommøblerings prosjekt på gang" på det gamle pikerommet mitt. Nå har jeg fått mitt eget hjem og hobbyen min har plutselig fått en litt større dimensjon. Denne bloggen : "Interiør, mote og hverdagsliv" http://prinsessenpaaerten.blogspot.com følger da meg langs veien mot å skape et koselig hjem for meg og mine. Og det blir en del prøving og feiling langs veien. Men elsker den hvite, shabby chic stilen. Og jeg har oppdaget at det å blogge er ikke bare gøy, men det er en god måte å få tilbakemeldinger av andre på og dele hverandres interesser. Håper virkelig at jeg kan få bli medlem hos dere.

Hokusfiliokus sa...

Bo + Design

http://boogdesign.blogspot.com/

Roll 2

Jeg jobber til daglig som grafisk designer og har naturlig nok en stor forkjærlighet for alt som har med design å gjøre, men også interiør. Vi kjøpte et relativt nytt funkishus for 5 år siden som jeg falt pladask for. Det er hovedsaklig dette jeg kommer til å blogge om. Stilen i hjemmet mitt er forholdsvis stram hvor det går mye i hvitt, sort og grått og med innslag av farger. Jeg må ha det lyst, lett og luftig rundt meg. Jeg liker mange ulike stiler, men den moderne skandinaviske stilen er nok min favoritt. Jeg har nesten alltid et eller annet prosjekt på gang, enten det er på idestadiet eller noe er igangsatt.

sylysten sa...

Sylysten

http://sylysten.blogspot.com/

Roll 3

Sylysten er en blogg som handler om interiør, gjenbruk og hobbyen min, sying. Stilen min er en mix av mye, så lenge jeg syns det er fint, så er det min stil.
Jeg håper å kunne gi tips, ideer og inspirasjon til andre kreative sjeler i bloggverden, og samtidig få igjen det samme hos de som legger igjen et spor hos meg.

holmberg sa...

holmberg living

http://holmbergliving.blogspot.com/

Roll 1

Her legger jeg inn utdrag fra min "feel good" bok hvor jeg samler utklipp fra magasiner, hilsner, matoppskrifter og ellers alt som er positivt for meg.
Denne boken er god å ha på regnfylte dager.

Legger også ut noen stemningsbilder fra vårt hus som stadig er under oppussing.

LIVS LYST sa...

Thomas og Livs Lyst

http://thomasoglivslyst.blogspot.com/

Roll 1

Et bloggrom med gamle og nye saker i gammel stil. Oppussing av gamle møbler i hvitt og nordiske farger. Spesialisert på små-skap laget av gamle materialer og kjøkkenHÅNDklær strikket av hekletrå. Dere er velkommen inn!