Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 2. mai 2009

Nye bloggere

Sola er god, sola er toppen, tralala! Her var det 21 grader i går, sånne dager tar vi så gjerne, så gjerne i mot flere av med glede! Jeg har tatt frem sommerkjolene fra i fjor, og sikret meg et nytt eksemplar fra Ilse Jacobsen i dag. Å, så jeg ser frem i mot denne årstiden:)

Det er kjempehyggelig at flere og flere oppdager hvor moro det er å blogge, og ikke minst være endel av et sånt fellesskap som vi har!
Desverre har vi vært nødt til å la være å legge til noen denne uka. Husk at bloggen din må handle om MEST interiør for å få være medlem her; Norske Interiørblogger betyr Norske Interiørblogger;-) Håper alle som vil legge seg til her fremover selv tar ansvar og vurderer bloggen sin; kan bloggen karakteriseres som en interiørblogg eller ikke?


Foto: Ainas Charm

Bloggen min handler om interiør, hobby og hverdagslige ting. Jeg elsker å se muligheter, dvs bruke det jeg har og skape noe utav det, så en blanding av shabby chic, nostalgi og fransk landstil har kommet hjem til meg.
Bloggen min viser interiør, hobby, ting som opptar meg. Stilen er lys landlig nostalgi. Liker å finne nye måter å bruke ting jeg allerede har. Bruktbutikker og loppemarked er jeg også innom.
Bloggen min handler om interiør og litt om livet. Den er fyllt med drømmer og virkelighet.Jeg liker å gjøre ting til min stil og loppemarked er som å komme til himmelen... Jeg har en stil blandet av nytt og gammelt og jeg liker å følge med i tiden med moter og trender. Velkommen til mitt himmelrom!
Fru Karlsen Roll 3.
Bloggen min handler om interiør og håndarbeid,mat, og litt om hva jeg foretar meg. Jeg liker å blande stiler, og nytt og gammelt. ellers er jeg meget allsidig på hobbyfronten.Velkommen til fru karlsen
M by M Roll 3
Jeg blogger om forvandlingen av leiligheten vår, oppussing, interiør, blomster og hverdagsliv.
Nannis verden er en hverdagsblogg om interiør og om store og små gleder ofte skrevet med en liten dose humor. Jeg håper bloggen kan berike andre bloggere, slik jeg selv får glede og inspirasjon fra disse.
Moderne Retro Roll 2
Vi skriver om huset vårt og det som skjer der. Stilen er preget av at vi bor i et modernisert hus fra slutten av 50-tallet med en blanding av moderne og arvede møbler og gjenstander, samt designklassikere. Det moderne uttrykket er det som har blitt vektlagt ved stilmiksen.
30. april 2009 16:28
Jeg blogger stort sett om huset vårt, og hytta ved sjøen som er under oppføring. Huset vårt er et gammelt potteri fra første halvdel av 1800-tallet som de siste ti år er totalrenovert. Interiøret er preget av at eierne er svake for dansk design og det enkle møbeluttrykket, samt at vi har sans for spennende kontraster.
Aina`s Charme Roll 4
I Aina`s Shop vil du finne en unik kolleksjon av håndlagede produkter med vakre detaljer, noen av dem med Franske innslag.Inspirert av gammelt håndarbeid og det Nordiske lyset, er alle produkter laget av lyse materialer i god kvalitet.
Bloggen handler om interiør, hobby og små og store gleder i hverdagen. Jeg er en evig loppemarkedfan. Jeg liker både shabby chic, retro og farger, og har en salig blanding i interiøret mitt. Opptatt av gjenbruk/redesign
Velkommen skal dere være!

32 kommentarer:

Unknown sa...

Lykkeeeee! Jeg er med!
Har fått interiørutfordring av Dans på roser ~ ta gjerne en titt :)

Klem fra stolt medlem Nanni

Tonje sa...

Hei! Eg vil gjerne bli medlem her.
Min blogg heiter: Tonje sitt styr og Stell.
Bloggadresse: http://tonjesitt.blogspot.com/
Trur nok eg passar best inn i Roll 3. Min stil er ei god blande, eg likar gamal herskaplig,shabby chic/landstil, loppis, litt retro og maritimt. Ikkje minimalist.

Tusen takk for mange timar med inspirasjon!

Mvh Tonje

Tonje sa...

Vart litt usikker på dette med Roll 1,2 eller 3. Mulig at du kan kikke inn på bloggen min og evt "kategorisere" meg om eg er så heldig å få bli med her.

Mvh Tonje

Gro sa...

Jeg er en ihuga interiørfreak...og søker herved medlemskap her.
Min blogg heter "The Créme House" og har adressen http://www.thecremehouse.blogspot.com . Jeg vil tro jeg hører inn under roll3 da jeg ikke bare skriver om interiør, men også hagestyling. Jeg heller nok mest til roll1 hva interiøret angår. Jeg elsker å innrede, ommøblere, shoppe interiør og style inne og ute. Hagen er blitt mitt "interiør nr. 2"

madam mim sa...

Hei, jeg vil gjerne søke om å bli medlem.
1. Madam Mim
2. http://hosmadammim.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Jeg liker den nostalgiske, romantiske og hvite stilen. Blogger en del om loppemarkedfunn og oppussing av disse. Opptatt av gjenbruk av gamle gjenstander.Velkommen skal du være!

Emilie sa...

Mange fine blogger her :)

Selv har jeg ikke egen blogg, men er aktiv på det relativt nystartede diskusjonsforumet interiørprat.no (interiorprat.no). Anbefaler alle interiørinteresserte bloggere om å bli medlem der også, det er jo ikke alltid det er like lett å følge diskusjoner som går over flere blogger :) Der pågår også en konkurranse med gavekort på 5000 kroner fra Bolia i premie :)

På Låven sa...

Hei Jeg vil gjerne bli medlem, jeg driver en liten sommerbutikk, og har en hyggelig interiørblogg ved siden av. Der blogger jeg om interiør i den landlige stilen i butikken, i hjemmet mitt, og om hverdagslivet her på Hvaler.
Bloggen min heter På låven
og adressen er http://paalaaven.blogspot.com
Jeg hører nok hjemme i Roll nr.4
Portalen Norske interiørblogger ser så fin ut og jeg håper at jeg kan delta i dette hyggelige fellesskapet.
Hilsen Reidun

Marie sa...

Så koselig at jeg kom med! Det ble jeg glad for!

Jeg fikk en melding fra en annen blogger om at adressen min er lagt inn feil så det ikke går an å trykke på linken til meg her inne. Den er ihvertfall; http://marieverden.blogspot.com

Ha en fortsatt fin søndag!

M

Dariasrosastue sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Dariasrosastue sa...

Darias Rosa Stue heter min blogg og adressen er www.dariasrosastue.blogg.no

håper jeg får være med for dette er min o`store hobby som jeg brenner veldig for =)

ChatrinesLiving sa...

Heihei NIB!
Kansje jeg skulle kvalifisere meg til roll 1, istedet for roll 3?
Hva tror dere?

Ha en fantastisk uke alle på NIB!

Ann Helen sa...

M by M: Det er fikset:) Beklager!

Ann Helen sa...

Cathrine: Det gjør du absolutt! Bytter roll på fredag/lørdag jeg.

Lisas hjem og skatter sa...

Hei:) jeg håper på å få være med :)

1. Lisa Cecilie
2. http://lisasskattekammer.blogspot.com
3. Roll 3
4. Jeg blogger om interiør og alt som omhandler mitt hjem. Hjemmet mitt har en blandet romantisk-vakker stil. Moderne og nytt kombinert med gammelt og brukt. Som så mange andre er jeg bitt av loppe- og opp-pussingsbasillen. Liker å bli inspirert og inspirere andre. Jeg blogger også om familie og hobby. Ta gjerne en titt innom bloggen min.

Klem/Lisa

perler på en snor sa...

Jeg har kjempelyst å bli medlem

1. perler på en snor
2. blogg.bello.no
3. Tror jeg passer i kategori 3,
4. Elsker interiør,hobby og familieliv , Har lenge fulgt med på mange blogger, og har nå endelig fått min egen blogg.Det er gøy!!:)

Sveitserhus og rosehage sa...

Jeg vil også gjerne bli medlem.
1. Sveitserhus og rosehage
2. http://sveitserhusogrosehage.blogspot.com/
3.Roll 1
4. Bloggen min handler om drømmer oppussing og gammel sjarm. Den følger utviklingen i vårt sveitserhus fra 1910 og tilhørende hage med roser og gamle epletrær.

ida sa...

jeg søker medlemskap.

ida sa...

forje kommentar kom vist ut før den var halv ferdig. obs..
jeg søker meldlemskap.
bloggen min heter i mitt lille hus
addressen er www.imittlillehus.blogspot.com
jeg passer nok best inn i katogori 3.
jeg blogger mest om intriør, hus og hage. men blogger også om små gleder i livet, familien min, litt om matlaging og mine små og mange hobbyer.
med vennelig hilsen ida.

M sa...

Hei, jeg vil søke om medlemskap.
Jeg vil gjerne være med i gjengen!

),O
lö,)
l),
l

1. Et glimt av M
2.http://etglimtavm.blogspot.com/
3. Roll 3

4. Jeg blogger om nære ting, lykkestunder, hverdagsgleder, interiør, hobby og mat.
Og nogot attåt!
Min blogg er min personlige journal om enkle hverdagsgleder, mine preferanser, mine drømmer, mine ønsker, mine aspirasjoner, og litt av mine inspirasjoner.
Jeg elsker annerledeshet, og synes det er berikende med venner av alle slag.
Jeg ønsker at bloggen min er et sted med en lys og god atmosfære, hvor alle føler seg velkommen!

Mrs. Monday sa...

Jeg vil gjerne være medlem!

1.Miss Monday
2.http://miss-monday.blogspot.com/
3.Roll 2
4.Jeg liker farger, mønster, spennede interiør, retro, annerledes løsninger, prikker, striper, maksimalisme, foto, inspirasjon og gode ideer. Bloggen min bærer preg av dette og av ønskedrømmer, dagdrømmer og drømmer som blir satt ut i livet.

Scandinavian Retro sa...

Hei!
1: Bloggnavn: Scandinavian Retro
2: Bloggadresse: http://scandinavianretro.blogspot.com/
3: Roll 2
4: Jeg har en kombinasjon av moderne og retro stil. Liker sterke farger, geometriske former, naturlige materialer og enkelhet. Men fremfor alt skal interiøret være personlig. Jeg søker etter inspirasjon gjennom reiser, interiørblad, filmer og kunst. Blogger om litt av hvert, men fokus er små prosjekter og interiør.

Mailen sa...

Hei, jeg søker medlemskap..
1. Bloggnavn: Fam.Kos
2. Bloggadresse: http://famkos.blogspot.com/
3. Bloggroll: Roll 3
4. Presentasjon: Bloggen min handler om interiør, jeg liker den hvite stilen. Kommer også til å skrive litt om familien min og litt om hobbyen.

Margrethes hus og hage sa...

Ønsker å stå på listen :)
Bloggnavn: Margrethes hus og hage
Adresse: http://margretheshusoghage.blogspot.com/
Kategori: 1
Beskrivelse: Litt av hvert om hus og hage. Har sansen for shabby chic, landstil, herregård og bonderomantikk i skjønn forening.
Drømmer om rosehage i engelsk hagestil.

Camilla sa...

Hei! Jeg vil gjerne bli medlem av denne flotte siden.. :-)

1. Hippiechic
2.http://hippiechic.bloggagratis.se/
3.Roll 2 (?)
4.Hippie fordi jeg har alltid har vært fasinert av 60-70tallet og hippielivsstilen. Chic, fordi jeg liker shappy chic stilen, men likevel ikke helt lever opp til den. Man kan vel si at stilen min er litt schizofren. Håper alle vil trives i bloggen min, for det gjør jeg.

tonemor sa...

Har tenkt litt på at jeg kanskje burde skifte roll, da jeg ser at jeg kanskje ville passet bedre under roll 3, enn roll 1, som jeg ligger under nå. Titt innom min blogg. Hva mener dere?
tones-paradis.blogspot.com

Nicoline sa...

Hei, jeg vil gjerne bli medlem her, høres kjekt ut !
Har ikke vært blogger så alt for lenge, men trives godt med blogging.

1. NICCOS HUS
2. http://niccoshus.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Blogger mest om interiør men har også innlegg om hobbyene mine som Scrapping, innpakking og Tilda. Liker veldig godt litt stram og minimalistisk stil men med innslag av det romantiske og shabby.

Nå står et helt hus for oppussing (som blir hovedfokuset fremover) og det gleder jeg meg til. Jeg har stor glede av denne verden og håper at jeg kan være til inspirasjon for andre.

Hilsen Nicco

Simple Lovely sa...

Hei NIB, jeg vil gjerne søke om å bli medlem:)
bloggen min handler om interiør, og familien.
Jeg liker veldig godt det hvite. Alt skal være hvit her hjemme;) Jeg liker best å mixe det gamle med det nye.
Krysser fingrene!
www.thelavendarroom.blogspot.com

Julie

Simple Lovely sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Simple Lovely sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Simple Lovely sa...

Ops!
The Lavendar Room heter bloggen min:)
Jeg tror jeg hører til under roll 3:)

Simple Lovely sa...

Men så flott!!:) takker!!

Eidskog lys inspirasjon sa...

HEI

Vil veldig gjerne bli med i felles-skapet for Norske interiør blogger!!
Er ofte inne på blogger jeg har funnet her for å få inspirasjon. Ble faktisk så inspirert at nå har jeg begynt å blogge selv!!
Navnet er Eidskog lys interiørinspirasjon. Navnet stammer fra butikken EIDSKOG LYS som bloggen handler om. Driver to interiør butikker. Så på bloggen vil det også være innlegg fra Kronen på verket.
Bloggadr: http:/eidskoglys.blogspot.com/
Stilen vår er mye hvitt-i en blanding av chabby chic,landstil,romantisk og litt retro. Blir selvsagt mye nyheter og bilder fra butikken med tips til f eks bordpynt,gaver og innredning. Er langt over snittet intr i intriør så det kommer nok noen bilder og tips fra privaten også!Vi passer nok derfor best i roll 1 selv om vi er på nr 4 også.
Håper mange finner siden intr!!