Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 2. mai 2009

Loppis poppis

Først må jeg bare si tusen takk for alle bidrag som kom inn forrige uke, men som ikke ble lagt ut siden jeg fikk en liten prinsesse:) Mai er kanskje en litt daff måned, men noen loppiser er det vel der ute? Send inn, så kommer de med neste uke.

Jeg var på loppemarked på Slettebakken i Bergen på lørdag, og får følelsen av at det er mer populært enn noensinne. Hittil i år har jeg kjøpt shabby sjenk, 6 arabiaglass, 4 hvite linduker, et usannsynlig kult blått småblomstrete tøystykke (litt sånn libertyaktig), to lysekroner og en ubrukt Bialetti espressokoker. Jippi! Jeg er så heldig å ha en kjæreste som også liker å lete på loppemarked, og han har kuppet en Ole Brum bok fra 50 tallet og en Pondus kopp. Den førstnevnte betydelig mer bloggeverdig enn den andre.

Vi har oppdaget at den største utgiften ved å være loppehektet er de stadig lekrere kafetilbudene. Hihi!! I helgen hadde de kanongode baguetter i tillegg til stort kakebord. Så det er et tips til dere som skal lage loppemarked selv: mat er det mye penger i. Min lille sønn på 2,5 år tror fullt og fast på at vi tar turen kun for at han skal få kake, det er jo tross alt lørdager vi går på loppis (= lørdagskos).

Hver eneste uke er det loppemarked som av ulike grunner ikke annonseres på loppemarked info eller i avisen, eller annonseres i aviser noen av oss ikke holder. Denne spalten drives ut fra at dere som følger Nib sender inn de loppemarkedene dere kjenner til, slikat vi sprer de glade budskap så godt vi kan. Vil du bidra? SEND INN LOPPEMARKEDER HER.

Juni

13. juni. Telemark. Langesund. Kilde: ”Det skjer i Bamble”. Inntekten går til Rachel Trovi`s arbeid i Manila. Vi trenger "lopper" til vårt loppemarked Ring til: Grete 91 174902, Marit 35 97 3185, Edel 98 03 85 48 eller Kari Mette 41 56 68 35.

PERMANENTE LOPPEMARKED:

Oslo: Sandvika. Askeladden Gjenbruksbutikk i Sandvika (tlf.nr45299955) ligger i Åmotgården, og har i disse dager 50% på alle møbler, kjøkkenting og bøker. Det er et arbeids-og sysselsettingsenter, hvor vi tar imot alt av ting og møbler. Vi henter og bringer, så velkommen til priser som er enda rimeligere enn loppispriser.

Oppland: Hunndalen. Skansen Musikkorps arrangerer 'permanent loppemarked' hver torsdag og annenhver lørdag (like uker) i Coop-kjelleren, nå Kiwi. Henter lopper. tors: 17.00—20.00. lørd: 12-14.

Sør-Trøndelag: Jøsnøya, Hitra - Frøya: Innsender sier: Lions Hitra har startet opp loppemarked i den gamle Bogø-kiosken. Tar imot lopper på samme sted. Holder åpent annen hver helg, ulik uke.

Sør-Trøndelag: Lade, Trondheim. Kilde: Gikk forbi. Stort bruktmarked på Lade, rett ved City Lade i Håkon Magnussons gate. Åpent hverdager fra 12-17. Mye billig. De tar også imot ting og møbler.

Østfold: Sarpsborg. Sarpsborg Asvo har bruktsalg i Haftor Johnsonsgate 40, like ved Sarpsborg stadion. Vi tar imot og selger alt av brukte møbler, hvitevarer, gardiner, duker, bøker, porselen, glass mm. Vi henter og leverer gjerne varer. Åpningstider fra 9.00-15.00 mandag til fredag. Tlf.95776613. Sarpsborg Asvo gir et varig arbeidstilbud til yrkeshemmede.

Vil du bidra? SEND INN LOPPEMARKEDER HER. Vet du om loppemarkeder som kommer nå til helgen, legg de inn på kommentar under dette innlegget:)

Ingen kommentarer: