Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 7. mai 2009

Nib i Ønske - og loppemarked.

For en stund tilbake fikk vi en veldig hyggelig mail fra Cox, som har laget et helt nytt magasin for Tilbords. De hadde sett at interiørblogging var blitt utrolig populært, og ville lage en liten sak om oss. (Tilbords har forresten en veldig inspirerende nettside, som en kanskje kan hente noen ideer fra nå i festbordsesongen.)

Her om dagen var jeg innom en Tilbords butikk - og der lå jammen bladet vi hadde gitt noen bloggetips.

Siden vi ikke har fått inn noen loppemarkeder kommer det ikke innlegg om det i dag. Mai er rolig dere...

10 kommentarer:

Liv Elin sa...

Så spennende med reportasje i Ønske ! Har ofte med meg det bladet , etter å ha vært innom Tilbords butikker ! Masse spennende og isnpirerende lesing der ! :)

Liv Elin sa...

...og først nå - ser jeg at dette er et helt nytt magasin ...hehe- da er det nok et annet blad jeg tenker på - som Tilbords kjeden har gitt ut tidligere....!? ;)

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Så kjekt da. Jeg merker også at det er flere og flere som oppdager interiørbloggene og koser seg med å titte på disse om kveldene når de skal slappe av. Får mange tilbakemelsdinger fra damer som bruker mye tid på dette, men som ikke har blogg selv, og det er jo lett å glemme at flertallet av leserne våre ikke legger igjenn spor etter seg. Men de er der og er like velkommne de:)

Takker for den flotte jobben dere gjør for oss. Dere er kjempe viktige.

Det var forresten her på NIB Budstikka fant meg. Og det er jeg jo veldig glad for.

Ha en herlig dag alle sammen:)

Solveig sa...

Hei!
Ønske er nytt - men det gamle magasinet koset jeg meg også med før:) Mer 'redaksjonelt' stoff nå tror jeg - mer inspirasjon. Artig detalj - Colonialen som har laget bryllupsmenyforslag i samme blad er mitt næreste bakeri. Føltes nesten litt lokalt og trivelig, hihi!

micano sa...

Jeg sender videre litt info om et loppemarked i Sandnes i mai :-)


Dato:
30. mai 2009
Tid:
12:00 - 16:00
Sted:
Fredheim Arena
Gate:
Årsvollveien 21
By:
Sandnes, Norway

Her i Rogaland er det fremdeles mange som ikke har fått gleden av å være på et loppemarked. Det ønsker vi å gjøre noe med og inviterer dermed til STORT loppemarked m/ liveband, kafè, catwalk, lotteri med fine premier og eget opplegg for barna dine!

All inntekt denne dagen går til Watoto barnelandsbyer i Uganda(les mer om Watoto på http://www.watoto.com)

Lopper blir å finne i alle sjangre. Du har kanskje ting hjemme som du har gått lei av, men som andre kunne vært interessert i? Eller har du rett og slett bare lyst til å bidra med en gave?

Vi er interessert i: Klær, leker, møbler, lesestoff, sko, accesories, stæsj, pynteting, elektronikk, musikk, verktøy, instrumenter, sportsutstyr. Rett og slett alt som du tror at andre kan få glede av. Det eneste kriteriet er at tingene skal være i hel stand, og rene.

For spørsmål angående loppelevering, ta kontakt med:
Line Aase +47 938 98 113
eller send mail til: post@intro-sandnes.no

charm design sa...

Så spennende at de skriver om blogging.Bloggerne er jo den beste markeds føringen en butikk/kjede kan få.Kjøper vi noe fint ja da deler vi det jo med alle våre lesere.Og den markedsføringen er helt gratis for butikkene.

Ingunn sa...

Så gøy at NIB er den første portalen for bloggere i verden. Jeg merker at mange bruker deres side for å orientere seg.

Gøy med konkurranse i borddekking som dere arrangerer nå. I morgen skal jeg prøve meg på oppgaven.

Ha en fin fredag.

tonemor sa...

Har tenkt litt på at jeg kanskje burde skifte roll, da jeg ser at jeg kanskje ville passet bedre under roll 3, enn roll 1, som jeg ligger under nå

Min Still By Maia sa...

Veldig glad for at dere finnes. Moro med så mange hyggelige henvendelser som dere får!
Må ta en nærmere titt på det bladet.

Klem

rod i hob sa...

Så fint at dåkke vise repotasjen her :-) Mandag trur eg at eg må innom tilbords å sjå om eg får tak i bladet :-) Skal og hente ei ønskeliste til bryllup, så det passer supert ;-)