Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

tirsdag 26. mai 2009

Før/etter Lisbeth og Billy = sant

Jeg innrømmer at jeg er svak for Billy, og disse bildene holder liv i min lille crush. For en goood stund siden fikk vi denne godbiten inn på mail fra Lisbeth, som virkelig er en krembloggerne her på Nib. Her kan dere se to gode bevis på det.

Først tar vi Billyhyllene:

"Hoppsan! Her kommer et bidrag fra meg. Billy skap med glassdører er blitt satt på rad og rekke og deretter bygget inn. Dørene er utstyrt med gardiner i et lett bomullsstoff. Ryddig og rent inntrykk. Denne "built-in" løsningen er nå å finne i vår TV stue. I et mediarom er det lurt å ha minst mulig flater der støv samler seg. TV, samt ledninger er statisk og har en enorm tiltrekningskraft på støv .(..og pollen, dessverre). Derfor falt valget lett på skap med dører, og ikke åpne hyller."

I tillegg har vi fått inn en super ide om hvordan en kan lage seg et plantebord, nå midt i sesongen:


"Et gammelt eksamensbord ble til et tøft plantebord ved hjelp av spraymaling og hylleknekter som jeg festet i overgangen mellom bord og bein. En ny sinkplate ble bestilt hos blikkenslager."

Tusen takk Lisbeth for supre bidrag!!

4 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

Wow for en forskjell!!

Så gøy å se og det gir inspirasjon :))))

Unknown sa...

Fantastiske hyller ~ stort wow...!
Jeg har laget en nei-til-reklame lapp til å ha på postkassa... (og innser at postmannen ikke kan sortere ut interiørkatalogene, så dette er ikke tatt med... ;o), ligger på siste innlegget mitt...
Nanni ~

Forførende Farger sa...

De Billyhyllene innbygd på denne måten med glassdører... WAW!!!
Råflott!
Regner med at salget av Billy øker kraftig fremover ;-)

La luz del norte sa...

Så bra!!! Takk for tips!

Solrosa