Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 6. mai 2009

Diskusjon: LinkWithin

You may also like these stories. Lest det før?

På bloggene rundt om har det dukket opp et veldig populært verktøy. Nemlig LinkWithin. Ganske fiffig funksjon, som gjør det mulig for dine lesere å finne lignende innlegg via små bilder under innlegget.

Bilde klippet fra LinkWithins forside.

Men... er det egentlig så fiffig? Er det egentlig så mange lesere som bruker denne funksjonen? Jeg syns det er en morsom funksjon, men har aldri en eneste gang trykket på en sånn knapp. Ikke en gang! Derfor lurer jeg på om jeg er en anormal blogger? Ikke at det hadde overrasket meg, altså - smil!

Så hva syns dere (både dere med og uten blogg) om denne funksjonen? Er det noen som opplever større trafikk på bloggen etter at de la inn denne funksjonen? Og hvordan bruker dere den inne hos andre? Trykker du stadig på en knapp? Det er jo egentlig en så god ide, men jeg har altså en liten teori om at den ikke er så mye i bruk. Får jeg rett eller feil? Legg inn en kommentar:)

Storeflittig

39 kommentarer:

Rosa sa...

Du har rett ; ) Jeg har sett at de bildene ligger der...men jeg har vel aldri klikket meg inn der

Størhuset sa...

Jeg har klikket meg inn på sånne mange ganger, synes det er ganske kjekt:0)

ceciliegrut sa...

Jeg har også klikket meg inn flere ganger. Syns det er helt topp jeg, at man kan se "gamle" innlegg som kanskje ligger langt bak i bloggen og man har gått glipp av :o)

Anita sa...

Jeg har aldri klikket inn på de, har følt meg litt unormal jeg også som blogger, men.... Ikke har jeg følge greier hos meg, ikke er jeg følger hos noen, syns jeg følger godt nok med allikevel!? Ikke har jeg egen bloggroll med bilder og siste innlegg fra mine. Har visst veldig lite sånne "nymotens" greier! Sikkert flere ting jeg skulle hatt, men koser meg som blogger jeg, med eller uten:0)

Marie sa...

Jeg har denne funksjonen selv og la den til fordi jeg bruker den flittig når jeg er innom andre blogger. Det er mye lettere og fristende å klikke seg rundt hos andre når de har denne funksjonen syns jeg.

Rådyrveien sa...

Jeg har denne funksjonen hos meg og bruker den hos andre når jeg ser noe "fristende" å kikke nærmere på og som jeg kanskje ikke har fått med meg tidligere.
Om den gir flere besøk på bloggen vet jeg nå ikke siden telleren vel ikke teller samme ip-adresse flere ganger når den allerede er inne på siden.

Villa Kos og Kaos sa...

Jeg har den selv, og bruker den hos andre.
Synes det er en kjekk funksjon.
Men om det er blitt noe mere trafikk rundt om på bloggen min..aner jeg ikke!

Jannicke sa...

Jeg bruker den sjelden eller aldri...
Har den heller ikke selv.
Hadde ikke savnet den funksjonen om en forsvant ;o) J.

Maria sa...

Hei. Jeg bruker aldri den funksjonen, når jeg surfer på bloggene. Synes bare det er irriterende egentlig, for det gir et mer rotete, litt "reklameaktig" inntrykk.

Sine sa...

Jeg har den også, men er ikke overbegeistret for utrykket. Jeg synes også den ser eeklameaktig ut og kan virke som støy. Men likevel velger jeg å ha den fordi jeg bruker den hos andre, ikke ofte men innimellom. Det er vel noe med at en kan finne gode skatter på den måten. Skulle ønske det fantes en fiffigere måte å få dette til på, men enn så lenge så bruker jeg den.

Vibeke sa...

Er nok av de anormale på dette området jeg også, trykker aldri på dem....

Vibeke

Home By Virginia sa...

Jeg har denne funksjonen på min blogg og klikker ofte på andre sin når jeg besøker blogger som har det... ;) En helt grei ting synes nå jeg... Er jo så mye rart folk putter på bloggene sine for at de skal se "fiffi" ut... :P He he
*--- Klem ---*

Meg sa...

Hei, dette er kasnkje feil sted å poste, men jeg prøver.
konsentrertkaos.blogspot.com har byttet adresse og navn til smaasteg.blogspot.com og små steg mot drømmehuset.

Hvis dere vil oppdatere rollen :)

Ramme Alvor sa...

Eg har'n, eg lika den og eg bruka den hjå andre. Den lagar litt rot i da e greitt, men ikkje meir enn dagens avis som ligg på spisebordet...hender ofte eg tek og les henne sidan ho lig der så oppi dagen...

Anette {foreldremanualen} sa...

Hei!
Jeg har fått spørsmål fra folka bak LinkWithin om en god norsk oversettelse for "You might like these stories".

Er det noen som har gode forslag? (synes det var litt vanskelig...). Legg igjen kommentar inne hos oss!

Anita fra hjerterommet sa...

Jeg har den ikke selv og har heller aldri brukt den hos andre som har, egentlig litt forstyrrende synes jeg...

Ninas Drops sa...

Har hatt den....klikker sjelden innom andre på denne funksjonen...Og har kuttet den ut...
Litt enig at det blir litt "rotete" hihi...
Drops=)

Vigdis sa...

Jeg bruker den ofte hos andre, og har hatt den selv. Tok den midlertidig bort fordi flere av leserne mine er ikke-bloggere som ble helt forstyrret... men jeg tar den nok tilbake igjen ja.

statistikken min viste iallefall at flere innlegg ble klikket inn på via link within... får jo ikke flere treff ettersom de allerede er på siden, men er jo artig når de som er der blir der litt, og finner annet å se på!

lilleba sa...

Jeg bruker denne funksjonen massevis på andres blogger, og er kjempeglad for den ! Har også lagt den inn på min blogg, og har fått positiv feedback på det :)

Synes det er supert at ikke alle blogger ser ut som sterile A-4 ark.
Koselig med liv og sjel på bloggene, er nå min mening, da.
Ha en fin kveld, alle.
beste hilsen Lilleba på rusk og rask

Landcharm sa...

Har ikke funksjonen selv. Benytter den heller ikke hos andre, men ikke noe problem at den er der...

Photo-Me-Life sa...

Jeg hadde den på min blogg men tok den tilslutt vekk. Det virket rotete å ha den der og dessuten tenkte jeg med meg selv: er det så mange som vil føle stor nytte av dette??

madam mim sa...

Hvis jeg finner en blogg jeg liker kjempegodt, klikker jeg på disse knappene, men det er ikke så ofte nei.

My home is my Castle sa...

Jeg bruker den både titt og ofte. Finner innlegg som jeg kanskje ikke har fått med meg før :)

Kari

Liv Elin sa...

Jeg synes den er kjekk å ha - når jeg er inne hos andres blogger - bruker jeg den både titt og ofte ! :)

Kari sa...

Jeg synes disse bildene under innleggene bare er irriterende og bruker dem aldri. Blar meg heller tilbake i bloggene, hvis det er noe jeg lurer på.

Synnøve sa...

Godt spørsmål! Jeg lurte litt på om jeg skulle skaffe meg den funksjonen jeg også, men jeg har aldri trykket på dem hos andre bloggere, så da lurte jeg jo litt på om andre gjør det... Og så er jeg enig i at det ser litt rotete ut, men det blir jo en smakssak for hver enkelt :)

Monica sa...

jeg klikker inn på den om det er noe som fenger meg, men har ikke funksjonen selv, ikke fordi jeg ikke liker den, men den har rett å slett bare ikke kommet enda. Liker ikke når det blir "rotete" på bloggen heller:)

Anne Mette Lie sa...

Jeg bruker den ganske ofte! *rødme* Synes det er så artig at man får se hva annet som skjuler seg i bloggen man besøker! :-)))

Husdraumen/Anita sa...

Jeg må også innrømme at jeg synes den er genial. Trykker ofte dersom jeg ser noe som kan være av interesse.

Anita

Moderne Retro sa...

Testet den ut i dag, og sidevisningene økte.
Selv liker jeg funksjonen pga får oversikt over stilen/innholdet, og kan raskt finne ut om jeg vil titte gjennom eller ikke.

Vibeke / Mammas Hus sa...

Jeg tenkte at jeg ikke ville ha den fordi uttrykket ble rotete, men etter at jeg merket at jeg selv brukte den mer og mer tenkte jeg at jeg kanskje fikk vist frem mer eldre innlegg til nye lesere og la den til likevel. Men det satt langt inne. ;P

Jeg bruker den når noe ser interessant ut hos andre og har funnet mye "nye" innlegg på den måten. :)

elisabeth sa...

Jeg synes den er GENIAL!!! Bruker den masse hos andre, og ser at den blir veldig mye brukt hos meg. Men det har vel noe med hva som fanger leseren av bilde og tittel vil jeg tro...Ellers henger jeg meg på RAMME ALVOR, VIGDIS OG LILLEBA:)
PS! Jeg liker å ha det litt rotete på bloggen min;)

små og store drømmer sa...

Jeg bruker den masse ;)
Jeg er nok lengere inne på de bloggene som har det. Da er det lettere å trykke på det man syntes ser spennende ut, enn å gå på tilbake knappen på bloggen!

Jeg hadde den før, men ved en feil fjernet jeg den. Har ikke lagt den tilbake enda, men jeg skal.
Liker den jeg :)

Ingunn sa...

Jeg har klikket mange ganger på slike småbilder og lest innlegg som jeg dermed ikke ellers ville lest.

Jeg liker den og la den derfor til min blogg.

Håper mine lesere liker den.

Ingunn :)

☆Therese sa...

Jeg har den ikke på min blogg og bruker den aldri hos andre heller :O) Sikkert grei nok, men jeg vil ikke ha så mye "stæsj" hos meg :O)

h.espe sa...

Denne funksjonen har jeg selv, og bruker den faktisk ofte når jeg besøker andre. Etterhvert er det blitt så mange flotte blogger å følge med på, at man kanskje ikke tar seg tid til å titte seg tilbake i tid. Om jeg da ser noe som ser spennende ut - klikk, så er jeg der... Rotete, tja, men gjør ikke meg noe... ;o)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Bruker den mye og synes den er fantastisk .. gir meg anledning til å lese eldre innlegg som jeg ikke har fått med meg hos f.eks bloggere som er ny for meg!

Synes ikke den er rotete i det hele tatt og synes sider med link within funksjonen blir frodig og fine!
Men nå er ikke jeg av den sterile typen som liker at alt ser ut som det har badet i klorin eller er identisk med naboens hus og blogg, Vil ha mangfold, det er det som inspirerer. :O))))))))))))

Heia Link Within !

Gro sa...

Har den og bruker den

Kristin`s lille hjem sa...

Jeg bruker ikke den funskjonen,er ikke lenge siden jeg startet å blogge så jeg finner stadig nye ting som kan brukes.Og man skal aldri se bort ifra at denne kommer til å bli brukt. Hilsen Kristin