Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 20. mars 2009

Nye bloggere og minikurs i staving.

Denne uken skal vi ta raskt kurs i staving. Vi må si at staving ikke interesserer oss noe særlig her på Nib, vi har tro på at kommunikasjon fungerer sålenge vi forstår hverandre. Så ta det ikke ille opp. Ett ord kan det allikevel være greit å ha i verktøykassen når en blogger om interiør:

SHABBY CHIC. I en setning vil det se ut slik: Jeg liker shabby chic. Som dere ser; ingen store bokstaver.

Hadde vi fått 10 kroner for hver gang vi har rettet dette i presentasjonene av nye bloggere.. da hadde vi kunnet puttet enda flere penger inn her.

Velkommen nye bloggere! Som mange erfarer er det vanskeligere å bli medlem på Nib enn tidligere. Det er rett og slett fordi vi er blitt så mange, at en MÅ ha interiør som hovedfokus i sin blogg for å være med.

Roll1
Frk T - interiør og hverdagsliv: Jeg elsker å blande stiler, hos oss finner man både klassisk, new england og fransk landstil. Denne bloggen kommer til å ha størst fokus på interiør, men jeg kommer også til å skrive litt om mitt hverdagsliv.

Malins hus: Jeg er glad i å blande forskjellige stiler. Både det gamle/antikke, fransk landstil, det rustikke og shabby chic. Synes det blir en hjemmekoselig, intim og herlig blanding.

Ninas interiør: Jeg er veldig glad i den landlige og romantiske stilen. Jeg holder på å utdanne meg til interiørkonsulent, så bloggen blir nok også litt preget av det.
Bilde: Ninas interiør

Strandly: Jeg liker veldig godt landstil og den maritime stilen. Liker og å blogge om interiør og hage.

Vimsegumman: Jeg er i ferd med å finne stilen min med en kobinasjon av landlig, romantisk og klassisk. Jeg blogger om oppussing av hus, møbler og hage. Og litt hobby der jeg blant annet har begynt å prøve meg litt med symaskinen.

Roll 3
Beates mikrokosmos: Jeg er opptatt av: kunsthåndverk, kontraster, foto, røft og sart, design og arvegods, natur, svart og hvitt og farger, humor, retronostalgi og naivt og barnslig. Elsker scrapping og fotografering.
Bilde: Beates mikrokosmos

Casa de Bach: Landlig litt fransk stil i "huset på prærien". Vil i tillegg til interiør også inneholde interessene foto og scrapbooking.

Roll 4

Fru Blomst
: Blomsterbutikken med det rare i. Fru Blomst på Midtun ligger i Bergen. Vi styler til både private og firma. Gaveinteriør og vakre blomster om en annen på 200 m2 i en gammel villa fra 1800. En blogg om alt det vakre til hjemmet.

Loppelines blogshop
: Noen av dere kjenner meg gjennom bloggen "Loppehjemmet". Dette er min bloggbutikk, der jeg selger hjemmelagde produkter, oppussede møbler og brukte/antikke gjenstander.

16 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

HeisanO=)

Nå har jeg falt ut igjen på bloggrollen, skjønner ikke hvorfor det skjer.. Setter pris på å komme innpå igjenO=)
Ha en fin helg,O=)
Kerstin

NIB sa...

Hei!
Ser bloggen din er oppe og går i rollen nå! Tar litt tid noen ganger:)

frøken olsens drømmer sa...

frøken olsens drømmer
frokenolsensdrommer.blogspot.com
bloggrollnr 1
Fransk landstil.shabby chic.romantiske,pasteller,oppussing

Loccitane sa...

L'occitane
http://aurora-loccitane.blogspot.com/
Bloggrollnr 1
Min stil er en lett blanding av flere stiler, men ingen minimalisme. Jeg ser på meg selv som en maximalist helt enkelt fordi jeg aldri får nok ting. Jeg elsker gamle arvede ting og loppis funn som jeg har pusset opp selv. Er også et utpreget hobbymenneske og holder alltid på med mange prosjekter samtidig.

Linn sa...

Theycallmelintin
http://theycallmelintin.blogspot.com/
Bloggrollnr 3
Liker mange stilarter og elsker å bli inspireret. Elsker gammel nostalgi og romantiske drømmer. Skal pusse opp hytta i sommer og da blir det nok en liten blanding av sommerromantikk og shabby chic. Driver også med scrapbooking, elsker vintage, men liker å være fleksibel. En stilpotet?

Grip dagen sa...

Grip Dagen
www.gripdag1.blogspot.com
Roll 1
Har alltid likt interiør og oppussing. Med årene har nå vegger, møbler og loppefunn blitt hvite. Trives med en landlig og nostalgisk stil.
Har også pusset opp en hytte i denne stilen. Der er det mye sjarmerende gjenbruk.
Er også ivrig med hobby og hage. Liker kort sagt å skape noe!

Anonym sa...

Hei, hei!

Jeg driver livsstilbutikken Milla Boutique på House of Oslo i Vika. Jeg har akkurat startet opp en blogg, og vil gjerne bli medlem hos dere... Starter også opp en litt anderledes nettbutikk, "Milla Glam & Vintage Shop" med lansering 21. april. Så det hadde vært hyggelig å ligge ute hos dere! Skal sitte i juryen sammen med Ann Helen for konkurranse i Boligpluss, så det hadde vært topp å bli kjent!

Info:
Navn på bloggen: Millablogg

Adr: www.millablogg.wordpress.com

Bloggroll: Kat. 4

Beskrivelse av bloggen:Milla´s inspirasjonsblogg om interiør, mote, livsstil, foto, kunst & “everyday life” i sjappa mi, Milla Boutique.

Håper jeg kan bli medlem!
Mvh Camilla Berntsen, Milla Boutique

Englefryd sa...

Hei hei. Håper jeg også kan bli medlem.
Navn: Englefryd

Adr:http://www.englefryd.blogspot.com/

Bloggroll: 1

Beskrivelse: Liker godt den landlige og nostalgiske stil, og blander den med litt forskjellig som passer inn i vårt nye hus på en gård.
Skriver i bloggen om vårt hus og interiør. Litt interiørideer og inspirasjon, og litt om hverdagen til en famile på fire.

Balke gård sa...

Hei.

Jeg skriver en blogg om oppussing, interiør og planer. Vi bor i et sveitserhus fra 1913 og blander nytt med gammel, og elsker lyst interiør.

Roll 1

Mvh Marianne


www.balkegaard.blogspot.com

Camilla sa...

1. Bloggnavn: CRJ DESIGN
2. Bloggadresse: www.crj-design.blogspot.com
3. Bloggroll: Kategori 2
4. Presentasjon: CRJ DESIGN handler for det meste om moderne interiør og drives av eksponeringsdesigner Camilla Johansson. Her får du det nyeste innen interiørtrender, før/etter bilder, Camillas design, mote/mat/livvstil, designhoteller og reiseanbefalinger med interiør i fokus.

Torunn sa...

Hei jenter!
Ettersom jeg stadig vekk er her og følger med på hva dere gjør, så lurer jeg på om det er mulig å få komme krypende tilbake igjen? :-)
Syns siden stadig utvikler seg til det bedre og det er lenge siden det har vært noen ubehageligheter her i blogglandia!

http://lystpaalivet.blogspot.com

Ønsker å stå under kategorien "interiør, familie, hverdagsliv osv osv.

Jeg blogger om interiør , hage og hverdagsliv. Personlig er jeg mest fasinert av den landlige stilen, men i min jobb som interiørkonsulent og interiørlærer er vibbene åpent for alle andre stilarter også. Håper du vil trives hos meg.

Villa Kos og Kaos sa...

1. Bloggnavn: Villa kos & kaos
2. Bloggadresse: http://villakoskaos.blogspot.com/
3. Bloggroll: 1
4. Presentasjon: Har ingen rendyrket stil, men en salig mix av alle de ulike kategorier som beskriver bloggroll 1.
Er detaljfiksert og elsker alle smarte "gjør det selv tips" og vil gjerne dele noe av mine.
Hos meg finner dere ikke mange fancy-redigerte bilder, men alt jeg ønsker å presentere er det en historie bak eller i tilknytning til.

Silje sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Silje sa...

1. Bloggnavn: Nummer ni
2. Bloggadresse: nrni.blogspot.com
3. Bloggroll: Kategori 2
4. Presentasjon: Bloggen handler hovedsaklig om oppussingsprosjektet vårt, fra "furuhelvete" til drømmebolig. Stilen er en lett blanding av moderne, retro og en liten smule romantisk landstil.
(hadde et innlegg tidligere her, men da jeg så at en annen blogg hadde nesten det samme navnet (bjerkli) skiftet jeg navn på bloggen og skriver nå et nytt inlegg)

Mitt lille hjem sa...

Mitt lille hjem
http://mitt-lille-hjem.blogspot.com
Roll 2
Er lidenskapelig opptatt av interiør, og blogger om MITT LILLE HJEM. Her prøver jeg å skape personlighet og egenart. Er opptatt av rene linjer, harmoni, og et interiør man kan leve med over tid.

SNILLPIKE♥ sa...

1. Bloggnavn: SNILLPIKE
2. Bloggadr.:
snillpike-snillpike.bloggspot.com
3. Bloggroll: Kategori 3
4. Hjem, interiør, familie, venner,
div. håndarbeid, de nære ting...