Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 21. mars 2009

Diskusjon: Våryr?

Bilde 1: Fru Pink. Bilde 2: Anthropologie. Bilde 3: Boligmagasinet. Bilde 4: Fru Pink

Hvordan er det med deg, kjenner du vinteren begynner å slippe taket og at du begynner å bli klar for den lyse årstiden? Hvordan påvirker det i tilfelle interiøret ditt? Hva er et must for deg å tilføre hjemmet når våren snart er her? Del gjerne idèer med oss her:) For meg ser dere av collagen at sukkertøysfargene får boltre seg fritt igjen:)

11 kommentarer:

T:o)ve sa...

Definitivt våryr!
Så ille at jeg handlet på blomsterbutikken, masse! uten at jeg hadde plass til å ta det med meg hjem så det må vente der til jeg får plass til å ta det med hjem..... *sukk*

Ingunn sa...

Våryr ja!! Mer våken og mer pigg og mer glad i farger. Og behov for å pynte hjemme. Ha en fin søndag!!!

Vibeke sa...

Absolutt våryr, har egentlig vært det en god stund :o)
Har ikke noe med interiør å gjøre men jeg må nevne det allikevel: har tørket klesvasken ute i solen den siste uken og DET er det ultimate vårtegnet for meg-elsker det!!!!
Interiørmessig så er det friskere farger på blomster og puter her hjemme nå enn jeg hadde i vinter....Behovet for farger melder seg uten tvil!!
Får også flere ideer når det gjelder oppussingsprosjekter her hjemme merker jeg også :o)

God søndag!

Landcharm sa...

Et godt vårtegn er når du kan sette ut godstolen på terassen og gjøre den klar for nytelse i solen.(noe jeg gjorde i går) Ellers er det å få inn spirende løkplanter, og tilføre noen ekstra fargeklatter i form av bla. blomster.

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Våryr? Ja! :) Ein del av hagemøblene mine har allerede stått ute ei stund, men satser på meir stabilt vær framover. I likheit med mange andre, har heimen, innendørs fått mange vårlige detaljer som blomstrete puter, lysposer, blondehetter, duker osv. :) Lyserosa og lyseblått går ofte igjen :) Elske slike duse skjøre farger.. :) Det er vårfarger for meg :) Blomster er også eit must :) Elsker alt som gror!

Hilsen fra landet sa...

Jeg har sett noen definitvit våryre stoler på House of Oslo - det er utgaver at "Egget" i "lappeteppe"-varianter i allverdens farger. De er faktisk kjempefine!

Anonym sa...

VILLA UTSIKTEN
www.villautsikten.blogspot.com
roll 3
Åpnet bloggen Villa Utsikten for noen år siden. Den siste tiden har jeg bare vært på besøk hos andre bloggere. Har nå planer om å begynne å blogge igjen nå som vi skal flytte og innrede et nytt hjem. Bloggen kommer til å handle mye om inspirasjon jeg finner til det nye hjemmet vårt, samt litt om hverdagen vår. Stilmessig liker jeg godt New England, klassisk og en anelse shabby shic/lanlig.

Marie sa...

Jeg må ha påskeliljer og puselabber inn i huset om våren! Jeg pynter riktignok aldri til påske fordi jeg misliker gult i interiør og blir egentlig i dårlig humør av det.
Når våren kommer har jeg likevell en tendens til å bytte ut mye av tekstilene med lysere alternativer.

Siri sa...

Har akkorat ommøblert soverommet. E glad i farger hele året, men om våren e d vakkert med lys! å blomsterformer i forskjellige varianter.

æ e uenig med Marie. Gult kan være kjempepent. Fargen e akkorat som orange, den må være lys og morsom, litt knæsj. da e gult fantastisk. å gult sammen med brunt e pene greier!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

JAAAAAAAAAAAAAAAAA, jeg er våryr og nå elsker jeg å fråtse i de herligste pastellfarger , fantastisk!

Ingunn sa...

Merker godt at jeg er lei sort. Håper jeg kommer over noe nytt som gir mer energi/glede.