Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

mandag 2. mars 2009

Lyst å være med?

Nib får endel eposter hvor blader, magasin eller freelans-journalister ønsker å komme i kontakt med ulike typer blogger, alt etter hvor de bor eller hvilken stil de har. Noen måneder får vi mange forespørsler i innboksen, andre er det helt rolig.

Vi svarer alltid at Nib er et hobbyprosjekt, og at vi desverre ikke har mulighet til å hjelpe til. Akkurat dette syns vi er litt trist egentlig, for det er jo ikke nødvendig at det skal være sånn. Vi tenker som så, at det må være mange bloggere som hadde syntes noen av disse prosjektene hadde vært spennende å få være med på.

Vi har derfor laget en epost som heter nibpost@gmail.com

Har du lyst å få oversendt de epostene vi får? Da sender du bare en mail til adressen over. Du trenger kun å oppgi navnet på bloggen din - på den måten kan du fortsette å være helt anonym, hvis du ønsker det. Det enkle er ofte det beste, så vi videresender bare mailer vi får inn, og så får hver enkelt se om det er noe for dem.

Dere kjenner vel oss etterhvert, så vi trenger kanskje ikke skrive dette, men allikevel: Vi kommer bare til å sende mail når vi tror det er noe dere kan være interessert i. Det betyr null reklame, eller snikforsøk på reklame. Det har vi verken tid eller lyst til:)