Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 28. februar 2009

FØR/ETTER tre ting en kan gjøre med gamle vinduer

Tine's kreative hjørne har tre ideer til oss, for hvordan en kan bruke gamle vinduer på nytt:

1. Det første vinduet har fått beholde sin naturlige patina. Flere av glassrutene var knust i dette vinduet, og noen av sprossene var helt løse, slik at de falt av. Tine bestilte tilmålt speil hos en glassmester og kjøpte fester. Etter liming og litt flikking ble resultatet flott.

2. Det andre vinduet ble vasket, skrapt og deretter malt i hvitt. Etter malingen satt hun inn noen bilder. Her er interiørmotiv brukt, men det er bare fantastien som setter grenser for hva en kan sette inn.

3. På det tredje vinduet ble glassene fjernet og løs maling fjernet med en kniv. Vinduet fikk også to strøk ny maling. Etter at vinduet var malt skrapet hun igjen med en kniv, for å få fram den gamle slitte effekten. Hønsenetting ble festet til baksiden og dermed har en en flott oppslagstavle. Her er det igjen bare fantasien som setter begrensninger på hva en kan pynte med, eller hvordan den kan brukes: dikt, vakre kort, huskelapper, familiebilder, tapetrester, collager, tekstiler - her legger du til din egen personlighet.

5 kommentarer:

Brigg sa...

ojojoj! Jeg er imponert og inspirert!

Maria ( Idekroken ) sa...

Næh.. råsprekt! ;)

Vibeke sa...

Råfint, nå ble jeg superinspirert!:o)

Hulda sa...

Virkelig tre fantastiske ideer! Jg har lett og lett etter et slikt vindu, har jo så lyst å ha det ute i hagen, men har ikke funnet enda..

Ingunn sa...

Jøss. Dette ble superfint. Takk for tipsene.