Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 27. februar 2009

Nye bloggere

Hei!

Vi fikk inn så mange FØR/ETTER, at vi like godt lagde en hel uke ut av det. I morgen kommer siste omgang. Vi kan jo ikke legge ut så mange at vi blir lei heller. Utover våren, som en fast spalte, legger vi ut prosjekter hver tirsdag. Vi oppfordrer igjen dere på Roll 2 til å komme med prosjekter, hvis dere har noen liggende.

Alle NIBs bloggere ble omtalt i Dagens Næringslivs D2 magasin i dag. Åke Refsdal Moe har skrevet en morsom artikkel om at damene nå inntar nettet for fullt, og at mange av disse damene blogger om romantiske, nostalgiske interiør. Og alle de forferdelige følgene det får. Blant annet sitter menn på do 2 timer mer enn før, hihi.

Bra skrevet! Må alikevel benytte sjangsen til å forsikre om at på NIB er alle typer blogger velkommen. Vi snobber verken oppover eller nedover, og tror som ikea på demokratisk design. Liker du grafiske former, sære trykk fra 1963, roser, blonder, eames, norway says, ranukler, shabby chic eller rett og slett kanarigule-rokokkobord? Da er NIB plassen for deg. Er du en av de designsnobbene som omtales i artikkelen kan vi bare si en ting: hvis du ikke finner noe du liker får du ta frem tastaturet å lage en interessant blogg selv. For her er du hjertelig velkommen inn i det store felleskapet. FEEL THE LOVE!

Jeg hadde ikke sett for meg at første gang noe jeg er med å drive blir omtalt i DN, så var saken om en interiørblogg. Det har seg nemlig slik at DN er 'min avis'. Jeg hadde kanskje heller drømt om en banebrytende artikkel innenfor feks mikrokreditt eller handelsavtaler med u-land. Det er godt vi i alle fall har et snev av anonymitet her på nett, så jeg kan fortsette å drømme om skikkelig debut i DN:)

God helg alle sammen!
Storeflittig

Roll 1
Livs lyst: Livs Lyst er en blogg om interiør. Det hvite, (selv om ikke alt kan være hvitt), det shabby, det gamle, det nye, det sjarmerende og skeive, det som kan minne om et hjem på landet.

Roll 2
Mille blogg: Mille blogg er ein nynorsk blogg om interiør, fargar, god design og retro-inspirasjon. Vi bur i ei drabant-by-leiligheit i Bergen, men ønsker oss etterkvart inn i eit hus, kanskje på bygda ein stad? Mille blogg har fokus på form og farge, leitar etter det som kan inspirere, om det så er fargane utafor glaset, ein tur på fretex eller interiør-draumar med utgangspunkt i eit glossy magasin.

Roll 3
Jatte`s verden: Jeg er en jente som har veldig sansen for intriør, fått øynene opp for det hvite og prøver og få det i litt shabby chic stil. Bor for øyeblikket i en sokkel leilighet som vi har malt i lyse farger og håper og få stilen helt max, men det koster penger og tid.

Spiskammerset: Er en nostalgiker med sans for gamle og kjære ting,elsker å ta vare på gammelt og brukt, og blande det litt med nye ting. Har et 50 talls hus som vi pusser opp rom for rom. Bloggen min handler først og fremst om interiør , men også mat og vin, familien, fritidsaktiviteter og hverdagslige ting.

Cathrines Kreative Hjørne: Jeg er opptatt interiør og gamle ting, og er spesielt glad i den gustavianske, og lyse, lette stilen. Det blir en mix av nytt og gammelt. Toile de Jouy er en av mine favoritter, og jeg er også svak for den klassiske engelske stilen. Av interiørmagasiner leser jeg helst House and Garden og Country Homes and Interiors. Når jeg får sjansen, tråler jeg loppe- og bruktmarkeder etter nye funn, og pusser gjerne opp i hvitt eller lysegrått. Og gammelt porselen i blått og hvitt er min absolutte favoritt. Jeg prøver å ta med både oppskrifter, ideer, tips og råd på siden min, og håper på mange nye blogge-venner!

14 kommentarer:

Hobbyfrida sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
ChatrinesLiving sa...

Aha! DN... Hehe, det beviser jo at vi gjør noe nyttig;)
På mange områder;)
Om gutta sitter på do, ja så får vi i allefall gjennomslag for alle
ideer som sitter i hodet:)
(hvor gutta mener de har en mening om det meste...)
Hihi, sier jeg bare;)

Christina sa...

Haha.. DN ja.. :) Da må jeg få lest den artikkelen i dag. Får kjøpe den på nettet siden den kom ut i går. :)

Lurte litt på om noen i blogglandia vil legge ut en how-to video om hvordan man f.eks hekler en bestemorrute! Haha.. Har rett og slett glemt hvordan man hekler og trenger et kurs. Frøken Put in a box la ut en video for en tid tilbake om hvordan man syr en lekker pose på 10 min. :) Kanskje en idé på et fremtidig prosjekt. How-to, hvordan male i den og den stilen osv, tapetsere en kjip kommode osv osv..

Mvh
Christina

Hege - BOLIGglede sa...

Hei. Bra side! Jeg ønsker å bli medlem her..

BOLIGglede
http://boligglede.blogspot.com/
Roll:2

Jeg er utdannet interiørdesigner,har jobbet med boligstyling og hatt flere interiøroppdrag. Liker å male, skape ting, form, farge -alt som inspirerer meg. Glad i former fra naturen. Mix av det moderne med det naturlige. Gammelt med nytt.. Kommer til å legge ut arbeider jeg har gjort og holder på med.. så følg med.
Hege:)

Hobbyfrida sa...

Hobbyfrida
http://www.hobbydiggern.blogspot.com
Roll 1
Er ny i bloggeverden, men allerede "bitt av basillen".
Er veldig interessert i interiør, samt at jeg har 1000 hobbyer!!!
Skal innrede nytt hus om ett par mnd, så håper på masse inspirasjon fra andre bloggere!

Linda Maria Szücs sa...

vedr. D2: Er det mulig å få lagt ut link til den artikkelen? Finner den ikke på nettet.

Miss Wond by BB sa...

BBsinteriør.blogspot.com passer best under roll1. Klassiskt interiør, blandet med gammelt og nytt.

Miss Wond by BB sa...

BBsinterior.blogspot.com
roll 1.

Klassisk interiør, blandet med nytt og gammelt.

Interiørfreak... sa...

Interiørfreak
http://tidensomgikk.blogspot.com/
Roll 3

Nytt blandet med gammelt. Hvit stil, med innslag av farger.

VillaGoa sa...

Hei! Her var det mye spennende. Håper å få bli medlem.

RabALder
www.villa-goa.blogspot.com
Roll 2
Jeg elsker alt som har med interiør å gjøre og blogger mye om mitt eget hus. Liker Contemporary-stilen, moderne gjerne med litt klassiske innslag.

Miss Wond by BB sa...

bbsinterior.blogspot.com
roll 1.
Jeg er helt ny på dette, men etterhvrt er ønsket å få en side som kan by på alt fra klassisk interiør blandet med nytt og gammelt, til hverdagslivets ting og tang.

Henriette sa...

Hei,

Denne siden har jeg fulgt en stund og har nå begynt med egen blogg så da tenkte jeg at jeg kunne melde meg på. Har ikke blogget så mye interiør enda, men det kommer.

1. Bloggnavn- Fintfolket på Toppen
2. Bloggadresse- http://fintfolket.blogspot.com/
3. Bloggroll- Kategori/roll 3 passer best (desverre kanskje- hvis den er for full?!?)
4. Bloggen er om familien vår som bor på ett sted som heter Toppen, og jeg vil blogge om ting vi foretar oss her og om hvordan selve Toppen ser ut. Vi er gla i litt humordetaljer i huset. Stilen vår er vel en blanding med hovedvekt av litt Rustikk stil og med litt blanding av nytt og gammelt.

Fru Luna sa...

Hei. Jeg ønsker å bli flyttet til Roll 1, dersom det er mulig. Er nå i Roll 3, men ser nå at jeg passer best, i Roll 1. På forhånd takk!
Hilsen Fru Luna

tonemor sa...

mitt paradis
http://tones-paradis.blogspot.com/
roll 1
Min blogg vil handle om interiør, hus, hage og ting som opptar meg i hverdagen. Jeg elsker å dille og dalle m interiør og stash. Velkommen innom til en titt.