Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 27. februar 2009

FØR/ETTER en prinsesse verdig

Ramme alvor har sendt inn et skap som har fått total makeover:

Med inspirasjon fra Isabellas har ramme alvor virkelig gjort stas på dette skapet. Etter to dagar med sag og hammer, malekost og mye pågangsmot har hun all grunn til å være stolt:) Vi Flittiglisene liker dette prosjektet så godt, faktisk så godt at vi har gjort et lignende selv, hihi.

Mer om skapet kan du lese her.

7 kommentarer:

Jannicke sa...

Her er det bare å ta av seg hatten! WOW!!

Anonym sa...

Så utrolig lekkert! Virkelig et eksempel til etterfølgelse :)

Magdalena sa...

svært vakkert...!

Anonym sa...

For å nyansere synspunkta om trenden med det kvite, er det ikkje litt trist å gjere om eit slikt fint gammalt skap? For skap frå den tida var vel aldri kvite? Og det er vel uråd å få det tilbake til opprinnelig stand? Men det er jo bra arbeid.

Solveig sa...

Hei Siri - gøy med innspill! Skal jeg være heeelt ærlig tror jeg ikke det kommer til å bli mangel på slike skap med det første, det er nok desverre flere på vei til fyllinga, enn de som får en slik flott overhaling. Så her kan en sikkert sikre seg, uansett hvordan en liker skapene:)

Ramme Alvor sa...

Hei til Siri!

Eg er faktisk heilt einig med deg i at ein skal vere litt forsiktig med kva ein malar kvitt (eller blått for den saks skuld)Mange praktmøblar er "ødelagte" for all framtid fordi dei hadde "feil farge". Eg trur det er ein viktig tanke du legg att her, har sjølv tenkt det til tider når eg har sett nydelege gamle heiltreskap verte kjedelege og kvite heilt utan eiegenart.

Når det gjeld akkurat dette skapet så er det ikkje akkurat noko kvalitetsmøbel.Det var dessutan allereie kvitmala utvendig då eg fekk det av svigers. Så ingen dårleg samvittigheit for akkurat dette prosjektet.

Britt

Hulda sa...

Skapet ble fullt av godbiter. :) Lekkert utenpå også.