Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 13. februar 2009

Nye bloggere

Velkommen nye bloggere!

Nå er det en stund siden vi minnet om at NIB er for interiørblogger. Det betyr at interiør må være et stort tema i din blogg, for at du kan være medlem her. Så da var det gjort:)

Roll 1
Anetteshvite hus: Anetteshvite hus er en blogg om interiør, den har litt av shabby chic stilen, fransk landstil, antikviteter, gammelt og nytt. Jeg bruker litt bilder fra mitt hus, og bilder fra nettet. Liker å pusse opp gamle møbler og nye.

Babsys hjem: Jeg blogger om mitt nye hjem som jeg har planlagt i den litt nostalgiske stilen, ispedd litt shabby og romantisk - jeg sverger til hjemmelagede og billige ting fremfor de dyre originale tingene. Jeg liker det hvite og rene - og jeg deler gjerne med deg hvordan jeg lager og danderer tingene både ute og inne.

Rosa sky: Jeg blogger om ting jeg styrer med hjemme, små og store prosjekter .
Blir sikkert mer og mer, for jeg ser stadig noe jeg har lyst å gjøre.

Lykken bak døra: Jeg blogger om hverdagen min og leiligheten jeg bor i. Stilen min er ikke akkurat i boks, men jeg har falt for den hvite og litt landlige stilen, så får vi se om leiligheten vår nærmer seg det etterhvert.

Nostalgias verden: Jeg er en fersk blogger, og har blitt inspirert av masse flotte interiørblogger. Jeg liker det nostalgiske og klassiske men også en touch shabby chick. Antikviteter og loppemarked er en stor lidenskap og her er også gjenbruk et nøkkelord. Jeg ønsker å ha et personlig interiør og synes det er en utfordring å se muligheter og potensiale i det som andre anser som ubrukelig.

Skogsidyllen: Høsten 2007 kjøpte vi drømmehuset vårt i Vestfold. Planen er å forvandle alt innendørs (og utendørs) til den nostalgiske, shabby chic og landlige stilen. Ja takk, begge deler som Ole Brumm sier. Jeg vil hovedsakelig blogge om innredning, oppusning av hjemmet vårt og livet i kroken vår som ligger i skogen.

Roll 2:
Et puslespill: Jeg skriver hovedsaklig om oppussing av 80-talls huset vårt. Jeg kommer til å ha mange oppussingsprosjekter når vi overtar huset i mai. Men vil også skrive om små ting som skjer i livet mitt.Jeg er veldig glad i farger og kontraster, og heller litt mot moderne og minimalistisk. Jeg blir veldig glad hvis du titter innom.

Fjeldborg: Min stil er en salig blanding av alt jeg synes er fint. Jeg liker det enkle og rene, kjent design, ukjent design, det godt brukte, det nye og eksklusive, indisk og glitrende, hvitt, blankt og matt, lilla og veldig mye mer. Jeg blogger om oppussing av vårt hus fra 1925, ispedd både hverdag og fest.

Frøken dillogdall: Jeg skriver om livet vårt i nytt hus, interiør og design, livet på hytta og om livet med to små barn generelt. jeg har en stil som er preget av country og det moderne. Synes det er spennende å blande en del.

Roll 3:
Dragonfly Cottage: Jeg har nettopp flyttet inn i et lite rødt hus langt uttpå landet. Dette driver jeg å pusser opp i en vårlig, lys, shabby chic, nostalgia, loppis stil. Dette er hovedsaken i bloggen min, i tilegg til livet med 2 sære katter. Men mest hage og hus.

Hjemmets gleder
: Jeg og min datter blogger om ting vi gjør hjemme; interiør, oppussing, små og store prosjekter inne og ute. Vi ønsker å bli mer bevisst hvordan design/omgivelser påvirker mennesker - og kanskje også inspirere andre. Vi hadde satt pris på medlemsskap

Jess1: Jeg har blogget siden i fjor vår, men det er vel først nå jeg har begynt å følge opp skikkelig. Blogger om hus, hjem og familie, har pusset opp hus i 6 år nå, og blir ikke ferdig. Liker det lyst og trivelig, men synes det er viktig med personlighet. Blanding av nytt og gammelt kan ofte bli veldig bra. Har en far som er auksjonarius, og har etterhvert begynt å se at det finnes noen skatter der innimellom.

Mine øyeblikk: Jeg skriver om mitt hverdagliv og har bl.a interesse for interiør.Min interiørstil er vel en blanding av gammelt og helt nytt, har litt gammelt interiør som jeg har arvet. Kjøpte meg egen toromsleilighet for ett år siden og håper å kunne hente litt interiørtips og kanskje inspirere andre?

My Wonderworld Fairytale: En inspirasjonsblogg, som tar for seg "alt" som har med barnet å gjøre. Det være seg inspirasjon til barnerommet, barneselskapet, leker, aktiviteter, tradisjoner, klær, ønskeliste, gjør-det-selv prosjekter og håndarbeid.

20 kommentarer:

prinsesselinn sa...

såå mange.
Kjempekjekt.
ha en flott helg ,alle som er innom.

Anonym sa...

Hei, vil gjerne være med her.

Norske Byggeklosser
http://norskebyggeklosser.blogg.no/
Roll 2
Her ser du hvordan et hjem virkelig blir til. Hele byggeprosessen er blogget, fra første spadetak og frem til innflyttning. Nå fortsetter det morsomste: Interiøret!

Livet i Fattighuset sa...

Hei, jeg vil gjerne bli medlem.

Livet i Fattighuset
http://fattighuset.blogspot.com
Roll 2
Følg restaureringen av Fattighuset, et fredet hus fra 1762. Etter fire års råtebekjempelse og jakt etter gamle bygningsdeler, venter drømmen om de lekreste interiører.

Anonym sa...

HeddaBlogg
http://heddabloggen.blogspot.com/
Roll 3
Jeg er veldig glad i å blande: Nytt og gammelt, romantisk og glamorøst, fint og komisk. 1. april flytter jeg, da vil jeg blogge masse om innredning av ny bolig.

Jorid + NOE Blog sa...

Noe på hjertet
http://www.joridkvam.com
Roll 1
Blogger om det nye huset, og den nye stilen. Har forelsket meg i det gamle, blandet med det nye, og det meste skal være hvitt! Skriver også om hverdagslige ting!

Christina sa...

Hei,ønsker gjærne å bli medlem!
Minlillelykke
http://minlillelykke.blogspot.com/
Roll 3
Er veldig glad i å blande nytt & gammelt,elsker det lyse som hvitt og creme!Har hatt og har mange prosjekter både ute og inne som jeg gjærne vil dele med andre!
Skriver om hverdagslige ting og syssler også! Sying og brodering er nå blitt veldig aktuelt,liker å lage til litt eget..;)
Elsker INTERIØR!

eve sa...

1. Eve's univers
2. http://evesunivers.blogspot.com/
3.Roll 3
4. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør og vil blogge om dette og alt anner som fyller mitt univers
Jeg er som skjæra og liker alt som glitrer..vell nesten alt da, Heller nok mest mot New England stilen .Jeg samler på krystallfigurer og kommer no før eller siden til å blogge om dette også.Ellers elsker jeg matlaging og planlegger altid en ny tur til Italia

Margrethe sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Margrethe sa...

Fin i formen
http://finiformen.blogspot.com/
Roll 2
Jeg blogger om formgivning av ulik art, inkludert egne ting jeg lager. Jeg har en forkjærlighet for mulighetene som ligger i naturmaterialer, gjenbruk, det enkle og hverdagslige, så dette kan jeg si gjenspeiler stilen min. Jeg bor for tiden i en leid leilighet, men drømmer om eget hus der jeg kan innrede og sette min stil og idéer ut i live.

Linda sa...

Hei!
Jeg vil gjerne legge til min blogshop "Mine skatter" http://mineskatter.blogspot.com/ under bloggbutikker.
Mvh. Linda

Nina sa...

Dill og Dall og Sånt

http://dilldallsaant.blogspot.com

Roll 2

En skikkelig overfladisk blogg om ting og tang, farger, kreativitet, klær, stæsj og ett og annet håndarbeidsprosjekt! En forvirrende kombinasjon av det stramme og det løse, det maksimalistiske og det minimalistiske, nye ting, brukte ting og arvegods, design og loppisfunn, goretex og perler, kjoler og Fjällrevenbukser, 60- og 70 talls, shabby chiq, black & white.... med andre ord en alldeles salig blanding.

I bakgården sa...

I bakgården

www.ibakgaarden.blogspot.com

Roll 4

En liten bloggbutikk ble til,som en hobby,her jeg selger litt småting som linposer til telys,dekorerte fyrstikkesker,stoffhjerter mm.Her kommer det til å bli lagt ut mye mere framover!Jeg er også "innehaver" av bloggen Veienhusby,som finnes på roll nr 1:)

I bakgården sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Kruspersilleriet
http://www.kruspersilleriet.blogspot.com
Bloggroll 3
På Kruspersilleriet kan du finne både interiør (hjemme hos meg, inspirasjon fra andre og fra nettet), scrapbooking, kortlaging, strikking, og snart hekling og syprosjekter ispedd litt om meg og mitt. Jeg har ikke klart å få en spesifikk stil på interiøret enda, til det er jeg for vinglete! Jeg er veldig svak for Shabbychick/landstil og eeelsker loppemarkeder og bruktbutikker, men samtidig er jeg veldig glad i farger og miksing av stiler. Hjemme hos meg finnes hummer og kanari i en salig blanding jeg har satt sammen av ting jeg bare rett og slett bare LIKER.Jeg har tusen ting på ideplanet og gjennomfører en del av dem, mens noen forblir drømmer, ideer og tanker..

Julies sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Julies sa...

Juliesnyeliv.blogspot.com

Julies tilværelse : Interiørmessig passer den best inder roll 1, men den vil handle om mer enn interiør og passer derfor kanskje best under roll 3 ? Mat, oppskrifter, betraktninger over livets underfundigheter, friluftliv, bøker m.m.

Nytt og gammelt i skjønn forening. Bor i ett gammelt hus med mange gamle saker og ting etter husets tidligere eiere. Liker å bruke dem på en annen måte enn de er brukt før.

villa trekkfull sa...

Villa trekkfull
bloggroll 1
http://villatrekkfull.blogspot.com
Hei jeg vil gjerne være med her.
Er ganske fersk når det gjelder blogging men det kommer seg vel etter hvert. Er glad i den hvite landlige og shabby chic og gammelt og nytt. Bor i et hus fra 1906 som vi pusser sakte men sikkert opp

Tildas Verden sa...

Tildas Verden i Norge
bloggroll 3
http://tildasverdeninorge.blogspot.com
Hei vi vil gjerne være med her.
Hva kan jeg si om oss ??? Ja, du kan se hva vi gjør på bloggen våres, ok?? takk ha en fin dag :D
;))

MonjaHelene sa...

Sweet Memories
http://sweetmemoriesblog.blogspot.com
Roll 4
En blogg hvor jeg kommer til å skrive om nettbutikken Sweet Memories` fristelser og mine interiørgleder i livet generellt.Velkommen innom !

Tildas Verden sa...

Hei!!!
Nei vi ikke har vært i kontakt med Tone Finnanger, også er ikke Tone som driver bloggen.

Men, Tenker dere som Tone blir litt lei ...

Takk og god helg :)