Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 24. januar 2009

Nye bloggere

Denne helgen er det interiørmesse på Lillestrøm. Vårens gave og interiørmesse har STIL som tema, og har blant annet fått med seg guru Li Edelkoort til å fortelle om trender. Vi går ut fra at mange bloggere er på plass, og at vi får se mye spennende den neste uken.Velkommen nye bloggere:

Roll1:
Drømmen om paradis: Jeg blir å blogge om både hus og hage, og ellers det som jeg måtte finne engasjerende.

Ideer, innredning - nytt og gammelt hjemmelaget: Idèer, shopping, hjemmelaget, gammelt og nytt, bo med barn, herskapelig og shabby chic.

Isabell's Gave og Hobby: Jeg elsker shabby chic stilen, sammen med den litt rustikke. Har en scrapbokbutikk og driver å sysler med tanken om utvidelse med interiør.

Mammas Hus:
Vi bygger ut og opp - huset skal dobles i størrelse, forhåpentligvis innen julen 2009. Bloggen min vil handle om dette og andre ting som måtte skje innenfor husets vegger, og noen ganger utenfor. Klassisk og nostalgisk.

Miss Marple's Cottage: Igang med å "bo meg inn" i et rødt hus på landet. Lidenskaplig opptatt av hus og innredning i landlig stil. Drømmer om å skape en cottage garden av tomta vår. Elsker alt gammelt "skrot".

Nate: Har stor sans for interiør og møbler, jobber også i en interiør/møbel butikk. Er som jenter flest, så jeg kommer nok til å blogge om mye mer. Pusser også opp leiligheten.

Roll2:
Musihuset: Holder på å bygge hus, så jeg blogger litt om hva jeg ønsker meg i huset og litt diverse.

Sullandullandei: Jeg er glad i farger og gamle ting, og er stadig på utkikk etter noe nytt på f.eks Fretex. I gamle kjellere finner jeg mye spennende, og innredningen min består mye av ting som noen i slekten har hatt. Jeg er ikke så kreativ men prøver å lære, og hvis jeg får til noe lover jeg å fortelle om det.

Roll3:
Drømme verden min: Blogger om interiør, familien min, blomster, baby, hobby, mat og trening.

Fru Lunas Drømmefabrikk: Her skal det blogges om oppussing, interiør, stikking, hekling og litt om livet generelt. Vårt hjem skal gå gjennom en total forvandling, så følg med og se! Stilen er en blanding av hvit, shabby chic og romantisk.

Mi-rachel: Hos mi-rachel ønsker jeg å inspirere, engasjere og spre litt glede. Jeg blogger om interiør,ting som engasjerer meg i livet og kjekke ting som barn kan lage.

Sollis: Blogger om interiør, hverdagsliv og andre ting som skjer i livet mitt. Elsker interiør, leser alt av blogger og blader jeg kommer over! Har en ganske blandet stil for øyeblikket, som etterhvert skal bli romantisk og lys.

Roll4:
Himmel-blaa - Interiørbutikk og café: Vi holder til på Wettre gård i Asker. Vår stil er landlig med innslag av gammelt og nytt, romantisk og klassisk.

17 kommentarer:

Anonym sa...

1. Charlottes interiørblogg
2. http://charlottesinterirblogg.blogspot.com/
3. Tror jeg tilhører kategori 2
4. Min stil er mot det skandinaviske, men liker farger, blander nytt og gammelt.

Anonym sa...

1. Silver sparkels
2. http://silversparkels.blogspot.com/
3. Ligger vel mest i kategori 3.
4. Liker gamle ting med sjarm, er veldig glad i hvitt, men med farveklatter innimellom.

Randi sa...

1: Den kvite rose
2: http://ranott.blogspot.com
3: Roll 1
4: Eg liker det meste som har med shabby chic og gjere. Så mine interesser er nok interiør :o)
Det blir vel også litt bilder av husinnhold og det som ellers interesserer meg.

Åse Marit sa...

1. Artige ting
2. http://artigeting.blogspot.com/
3. Roll 2
4. Er veldig glad i fargar, retro, skattar frå bruktbutikkar, loppemarked og arvegods. Liker å fikse opp eller male gammalt og sette mitt preg på det. Dette, og ein del anna, er for meg; artige ting!

Silje sa...

1. Diorella
2. http://elskerrosa.blogspot.com/
3. Roll 1
4. Hvit stil, holder på å pusse opp huset, elsker vakre ting, er glad i rosa.

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

1: Min verden
2: http://solhaugpettersen.blogspot.com/
3: hadde vel passa best i roll 3, men sidan den var så full vert det roll 1.
4: bloggar om små og store ting i kvardagslivet. interiør er ein stor lidenskap so det vert og ein stor del av bloggen, på denne måten kan ein dele hobbyen sin med andre, og lære av andre og kanskje lære vekk litt. er på leilegheit jakt i desse dagar so når eg endeleg finn meg ei leilegheit som passar mine krav vert det myyyykje interiør å blogge om :)

Anonym sa...

1.Min hverdag på landet
2. http://minhverdagpålandet.blogspot.com.
3. Hadde vel best passet i roll 3 ,men siden den er full,roll 1.
4. Blogger om hverdagen her på landet. Brenner for mye, nettopp bygd hus og har mange planer innenfor interiør og hverdagsliv.

Therese sa...

Beklager,feil i punkt 2.
2.http://minhverdagpalandet-therese.blogspot.com

Krølla sa...

1.Krøllas verden
2.http://carolinehlund.blogspot.com/
3.Litt vanskelig å svare på hvilken roll jeg hører inn under
4.Blogger om interiørting som inspirerer meg, bilder fra hjemmet mitt og andre ting jeg syns er fint. Elsker interiørblader, og lar meg inspirere, samme med interiørblogger!:)Jobber i Noa Noa, en stil som både påvirker klesstil og interiør for meg.

B sa...

1. Tippi+Ella
2. http://www.tippiella.blogspot.com
3. Kategori 2.
4. Skriver om oppussing av en bitteliten leilighet, smarte løsninger på liten plass, moderne, lys, skandinavisk stil, blanding av gammelt og nytt, gjør-det-selv løsninger, gjenbruk. Bilder og inspirasjon.

Malin Karlsson sa...

1.LyxigaHem
2.www.lyxigahem.blogspot.com
3.Roll 2
4.Jente som studerer interiør & utstillingsdesign blogger om skolearbeid og inspirasjonskilder. Vintage, fargeglatt, kontrastfylt og spennendes blogg.

Anonym sa...

1. Noe ullent
2. www.noeullent.typepad.com
3. Roll 3 om mulig, hvis ikke tar vi roll 1
4. blogger om interiør, ting jeg lager mm. Designer stitchery mønster og interiør ting i tekstiler. Er midt i en liten oppussings fase/krise, men det går seg til :p

Missfryd sa...

1: Missfryd
2: http://missfryd.blogspot.com
3: Roll 1
4: Blogger om gamle ting, oppussing, gjenbruk, kontraster, ideer, kunst og ting jeg lager.

Catherine sa...

1. Bloggnavn: Tingeling
2. Bloggadresse: http://tingelinginterior.blogspot.com/
3. Bloggroll: Roll 1
4. Presentasjon: Elsker alt som har med interiør å gjøre, liker en blanding mellom shabby chic, fransk landstil og new england stil. Mine favoritt farger er hvit, beige og lyseblå.Jeg er kreativ, liker å male, er veldig flink til å planlegge ting som jeg ønsker å gjøre . ( som f.eks oppussing og innkjøp av nye ting til huset .)

Anonym sa...

1. Bella Vintage
2. http://imittlunehi.blogspot.com/
3. Roll 2
4. Om ting som inspirerer og gjør meg glad: hobby, hage, hund & hus.

Trude sa...

1. Travletrude

2. http://travletrude.blogspot.com

3. Roll 2

4. Siden vi bor i mine besteforeldres hus fra 1949, er det alltid oppussing på gang. Liker den klassiske, enkle stilen, ispedd detaljer fra andre stiler. Blogger om interiør, klær, trening og ellers det som skjer i en hektisk hverdag.

NIB sa...

vi stenger for nye innmeldinger denne uken, nytt innlegg kommer i morgen kl 14:) Velkommen!