Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 17. januar 2009

Nye bloggere

Denne uken har jeg vært skikkelig kodeknekker. Html. Css. Huff - bare bokstavene er skremmende syns jeg. Jeg har ikke hatt noen ide om hvordan en kan gjøre endringer på bloggen, med kode. Jeg har bare kjent en enorm uvilje mot å lære meg noe som helst om det.

Lilleflittig er den som har ordnet opp i alt det tekniske for oss her på Nib, og nå som hun er ute og gjør noe mer fornuftig, fikk jeg det lille dyttet i ryggen som gjorde at jeg tok steget ut. Eller, kanskje ikke fullt ut, men jeg har begynt å pirke borti skorpen.

Det er sikkert mange andre bloggere som har lyst å lære litt om hvordan en kan endre på bloggen sin. Kanskje noen av dere også syns det er spennende å se hva som ligger bak fasaden? Det er særlig en side som jeg syns har vært veldig lærerik, så den tenkte jeg å dele med dere:

Our blogger templates. Dette er en side som faktisk gir opplæring med teskje. (Jeg elsker det!) Knapperekken under headeren vår er laget etter instruksjoner fra denne siden, og det er uante muligheter for de som har lyst å lære seg litt kodespråk.

Vi jobber videre med både koding og en bedre design her på Nib neste uke. Kos dere med å oppdage nye blogger til neste gang:)

Velkommen:

Roll 1:
Gammel idyll: I min blogg ønsker jeg å skrive litt om min hverdag og min brennende lidenskap, nemlig interiør og alt som har å gjøre med hus, hage, farger og håndarbeid.

Henndismyra: Er glad i den klassiske New Englandstilen, men elsker også det nordiske. Har et landsted og et hjem som stadig får tilførsel av "nye" ting , kjøpt eller funnet et sted.


Opp ei trapp og inn ei dør: Min blogg vil handle om oppussing av leilighet, interiør og andre koselige prosjekter i hjemmet samt små og store hendelser i livet ellers.

Pippilottas hus: Her i bloggen min vil jeg dele med dere litt mine små og store prosjekter. Oppussing av gamle ting og oppussing av huset vårt. Ellers litt om familielivet.

Sjarmerende gjenbruk: Her i bloggen vil jeg leve ut det gode liv med gjenbruksideer og bli kjent med herlige kreative jenter med samme interesse.

Villa Valle: Skriver om livet på Villa Valle. Opptatt av interiør og jeg liker den hvite, landlige og romantiske stilen.


Roll 2:
Abrakadabras: Hobby og interiør går hand i hand hos meg. Huset vårt er slitt og kanskje litt flaut å vise frem, men jeg lar det stå til. Ellers skriver jeg om litt av hvert.

Hei Astrid: Astrid er en glad og fornøyd jente som liker design, magasiner, reise, mat, mote og foto. Bloggen er hennes samling av inspirerende funn og historier om hverdagslivet som frilans journalist og tekstforfatter.

Pic-a-Home-Trick: Mitt bibliotek over interiørbilder som jeg samlet da jeg skulle innrede min (vår) første leilighet (og det har selvfølgelig bare ballet på seg med bilder..)

Roll 3:
Egset/Brautaset: Veldig intressert i interiør, leser alt eg kjem over av interiørblad og er innom dei fleste interiørbutikker eg kjemover på min veg. I tillegg er eg også intressert i strikking og hage.

Kroken min: En blogg om huset vårt og oss. Her prøver jeg å snike den landige romantiske stilen inn i det kalde "vanlige" rekkehuset vårt med lavt budsjett. Bruker mye inspirasjon fra andre flinke bloggere!

Maligima
: Bloggen min handler om interiør og kreativitet.

Minnis verden: Er ny i bloggverden og ønsker å bli kjent med jenter med samme interesse, nemlig interiør. I bloggen min vil det være bilder fra leiligeheten, mine prosjekter av håndlagede ting og ellers de små og store øyeblikkene i livet.

Rosa: Jeg skriver om hverdagslivet, hobbyene mine og oppussing av huset vårt.

Vakre tanker: Litt av hvert fra hverdagen fra en voksen blogger(50+) som fasineres både av interiør, håndarbeid, hage, litteratur og matlaging, i tillegg til det gode familieliv.

Roll 4:
Alvens nettbutikk: Romantiske produkter fra Alven.

Galleri Krogh: Jeg har alltid malt, tegnet og laget bilder i forskjellige teknikker. Etter at jeg også ble lidenskapelig opptatt av innredning i den franske/nordiske stilen, falt malestilen min "på plass" i det lyse, nostalgiske og lett shabbye. I bloggen min viser jeg tanker, ideer og inspirasjon rundt interiør og selvfølgelig viser jeg bildene mine.

Gundas Factory: Drivvedengler til salgs fra Gunda M.

Inspira: Blogger først og fremst om gave-og interiørbutikken min,og alt som faller naturlig inn under temaet innredning/interiør.

Saved: Bloggen min handler om interiør, tekstil, søm og kreativitet.

Endringer: Heimstad har byttet navn til Frøkna på Heimstad, samme adresse. I min verden heter nå Esmeraldas Hjerte, samme adresse. Alvens kreative hjørne finner du nå i roll 1. (tidligere 3).

18 kommentarer:

Vibeke / Mammas Hus sa...

1. Mammas Hus
2. http://mammashus.blogspot.com/
3. Roll 1 ? Vi bygger ut og opp - og stilen er vel klassisk og litt nostalgisk...? Jeg passet hvertfall ikke inn unde roll 2 og 4 - alternativet er roll 3...
4. "Vi bygger ut og opp - huset skal dobles i størrelse, forhåpentligvis innen julen 2009. Bloggen min vil handle om dette og andre ting som måtte skje innenfor husets vegger, og noen ganger utenfor."

nina sa...

1. Drømmen om paradis
2. drommenomparadis.blogspot.com
3. Roll 1
4. Jeg blir å blogge om både hus og hage, og ellers det som jeg måtte finne engasjerende.

Renate sa...

1. Nate
2. http://nate-renate.blogspot.com
3. Roll 1
4. Har stor sans for interiør og møbler, jobber også i en interiør/møbel butikk. Er som jenter flest, så jeg kommer nok til å blogge om mye mer. Pusser også opp leiligheten.

Sullandullandei sa...

1. Sullandullandei
2.http://sullandullandei.blogspot.com/
3. Roll 2
4. Jeg er glad i farger og gamle ting, og er stadig på utkikk etter noe nytt på f.eks Fretex. I gamle kjellere finner jeg mye spennende, og innredningen min består mye av ting som noen i slekten har hatt. Jeg er ikke så kreativ men prøver å lære, og hvis jeg får til noe lover jeg å fortelle om det ;)

Unknown sa...

1: Isabell's Gave og Hobby
2: http://www.gaveoghobby.blogspot.com
3: Roll 1
4: Jeg elsker shabby chic stilen, sammen med den litt rustikke. Har en scrapbokbutikk og driver å sysler med tanken om utvidelse med interiør, i såfall får dere beskjed og jeg passer nok da inn i Roll 4 :)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

1: MarnyAlice
2: http://solhaugpettersen.blogspot.com/
3: hadde vel passa best i roll 3, men sidan den var så full vert det roll 1.
4: bloggar om små og store ting i kvardagslivet. interiør er ein stor lidenskap so det vert og ein stor del av bloggen, på denne måten kan ein dele hobbyen sin med andre, og lære av andre og kanskje lære vekk litt. er på leilegheit jakt i desse dagar so når eg endeleg finn meg ei leilegheit som passar mine krav vert det myyyykje interiør å blogge om :)

mi-rachel sa...

1) mi-rachel
2) http://mi-rachel.blogspot.com/
3) Kategori 3
4) Hos mi-rachel ønsker jeg å inspirere, engasjere og spre litt glede. Jeg blogger om interiør,ting som engasjerer meg i livet og kjekke ting som barn kan lage.

Fotballmamma sa...

http://fotballmamma.blogspot.com/

roll 1

Idèer-shopping-hjemmelaget-gammelt&nytt- bo med barn-herskapelig shabby chic

http://3.bp.blogspot.com/_KUzCqu2FjN4/SXRqMv2aTaI/AAAAAAAAAF4/5wBXKsvDyfk/s1600-h/IMG_8897.JPG

Himmel-blaa sa...

Himmel-blaa - Interiørbutikk og café

www.himmel-blaa.blogspot.com

Bloggbutikk

Vi holder til på Wettre gård i Asker. Vår stil er landlig med innslag av gammelt og nytt, romantisk og klassisk. Vi har også en café med økologisk kaffe og bakevarer. Velkommen til oss!

Fru Luna sa...

1. Fru Lunas Drømmefabrikk
2http://frulunasdrommefabrikk.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Her skal det blogges om oppussing, interiør, stikking, hekling og litt om livet generelt. Vårt hjem skal gå gjennom en total forvandling, så følg med og se! Stilen er en blanding av hvit, shabby chic og romantisk.

Villa Drømmeverden sa...

1. Drømme verden min
2. http://drommeverdenmin.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Blogger om interiør, familien min, blomster, baby, hobby, mat og trening

Tvert-om-tanten sa...

1. Miss Marple's Cottage
2. http://missmarplescottage.blogspot.com
3. kategori 1
4. Igang med å "bo meg inn" i et rødt hus på landet. Lidenskaplig opptatt av hus og innredning i landlig stil. Drømmer om å skape en cottage garden av tomta vår. Elsker alt gammelt "skrot".

Mari sa...

1. Mus i huset
2. www.musihuset.blogspot.com
3. roll 2 eller Roll 3
4. Holder på å bygge hus, så jeg blogger litt om hva jeg ønsker meg i huset og litt diverse:)

Skjæret vårt sa...

1.Sollis
2.http://solli-sollis.blogspot.com/
3.Roll 3
4.Blogger om interiør,hverdagsliv og andre ting som skjer i livet mitt.
Elsker interiør,leser alt av blogger og blader jeg kommer over!
Har en ganske blandet stil for øyeblikket,som etterhvert skal bli romantisk og lys.

Anonym sa...

1.MIN HVERDAG PÅ LANDET
2.minhverdagpålandet.blogspot.com
3.Jeg tenker egentlig roll 3, men også roll 1, da jeg elsker det meste av hvitt interiør og den landlige stilen. Men bloggen vil inneholde mye hverdagsliv også.
4.Jeg er typisk ei jente som brenner for mye. Mange intresser. Tenker at bloggen min vil inneholde en god del interiør, men også tanker om hverdagslivet og hva man kan bruke det til .Nettopp bygd hus og har mange ting å se fram til. VENNLIG HILSEN Therese.

Anonym sa...

1. Charlottes blogg; en blogg om interiør
2. www.123hjemmeside.no/charlottesblogg
3. Min stil er mer moderne. Glad i farger og i den skandinavisk stilen. Akkurat kjøpt en helt ny leilighet, og mye tid går til interiør her.

Ønsker å bli medlem

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

1: Min verden
2: http://solhaugpettersen.blogspot.com/
3: hadde vel passa best i roll 3, men sidan den var så full vert det roll 1.
4: bloggar om små og store ting i kvardagslivet. interiør er ein stor lidenskap so det vert og ein stor del av bloggen, på denne måten kan ein dele hobbyen sin med andre, og lære av andre og kanskje lære vekk litt. er på leilegheit jakt i desse dagar so når eg endeleg finn meg ei leilegheit som passar mine krav vert det myyyykje interiør å blogge om :)


hei :) fekk kommentar i bloggen om at dåke såg at min blogg heiter noko anna enn eg opplyste...eg skjønte egentle ikkje det...den heiter min verden, og eg oppga adressa... og sjøl om min blogg heiter det samme som ein anna er det jo to forskjellige nett adresser...
håper det går i orden no, har skrive litt annleis i "søknaden".

Marny :)

NIB sa...

Vi stenger for innmeldelser denne uken. Nytt innlegg kommer i dag, kl 14:00.