Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 27. desember 2008

Nye bloggere

Jeg er mer enn imponert over de som har hatt tid til å lage seg blogg nå midt oppi julestria. Vet ikke om det er høytiden som gjør det, men denne gangen har det liksom vært flere med kulinariske navn som har meldt seg på: Villa vanilje og Home and coffee:)

Ønsker nye NIBere hjertelig velkommen:

Roll 1
Erikas små gleder: En blogg om det som gleder og inpirerer meg og om mine små kreative prosjekter. Jeg liker nostalgisk, shabby og sjarmerende interiør. Jeg elsker loppisfunn og liker å fornye gamle ting med sjel. Tiden står stille når jeg får dekorere, klippe, lime, hekle, male,strikke, perle og sy. Jeg driver også nettbutikken Frøken Fryd.

Home and coffee: Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør, mat, trender og alt annet som er vakkert.

Hverdagen vår: Jeg blogger om familien min, hjemmet vårt som er i stadig forandring og oppusing. Vi liker det gamle mot det nye og de fleste rom fylles med lys og engler.

Roll3:
Villa Vanilje: Jeg har hovdsakelig interiør som hovedtema, litt mat barn, mann og dyr kan vel stikke hodet innimellom men interiør står i fokus. Jeg har en tanke i hode om hvordan jeg vil ha det, og hvordan det ender opp får dere følge med på i bloggen.

Kjeruben har byttet adresse og ligger nå HER.
(Ønsker du å legge deg til her på NIB, les dette innlegget først, og legg deretter kommentar under dette innlegget. Vi oppdaterer bloggrollen en gang i uken, vanligvis fredag kveld. VELKOMMEN:)

12 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hjerter og Lin sa...

Hei.Prøver meg som blogger for første gang.Har vært fast leser av alle de kjempefine bloggene deres en god stund,og tenkte det var på tide å få min egen.Ønsker derfor å bli medlem og kunne oppleve denne blogg verdenen med dere.

Ragnhild S sa...

Loppehjemmet http://www.loppehjemmet.blogspot.com
Roll 3
Fersk blogger med stor interesse for interiør, lopper og hobby! Stilen min er hvit, romantisk og nostalgisk! Er småbarnsmor, noe som selvsagt også preger bloggen min!

Hverdagen vår sa...

Må bare spørre om noe..
har kopiert "knappen" for å ha på siden min og lagt den i mine bilder på pc en, men hvordan får jeg lagt den til på bloggsiden min?
Litt ny enda..

Mvh
Eli

NIB sa...

Ikke alltid så lett med alle disse tastene, knappene og mulighetene:):)

For å legge til knapp må du først kopiere knappen til harddisken din. Deretter velger rediger utforming - velg 'legg til gadget (noen ganger står det legg til sideelement)' og velg 'legg til bilde' (ligger et stykke ned på alternativene). Last opp bildet av knappen som du lagret på harddisken din, ved å trykke på 'bla igjennom' knappen, og tilslutt legger du inn adressen hit (http://norskeinteriorblogger.blogspot.com/) der det står: kobling.

Linda sa...

http://www.lindasskattekammer.blogspot.com/
Roll 3.
Min blogg skal handle om mine hobbyer:interiør,oppussing,håndarbeid og min store lidenskap for loppemarked. Har en litt stram stil som mykes opp av romantiske og noen fargerike innslag.

Hverdagen vår sa...

Til NIB

Takk da fikk jeg det til.

Ønsker dere ett riktig godt nytt år og mange flotte dager i 2009

Klem fra Eli

Andre etage sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Andre etage sa...

Andre etage
http://www.andreetage.blogspot.com/
Roll 3
Helt ny i blogger-verdenen, men en gang må være den første. I min blogg kommer jeg til å skrive om det som opptar meg, hund, familie, mat, reise, men selvsagt mest om interiør. Min store lidenskap! Stilen min er blanda, litt shabby chic, landlig, klassisk, moderne...

Bette sa...

http://betteslykke.blogspot.com/

Roll 1

Begynte å blogge i november,og syns det er kjempegøy!
Stilen min er hvit,litt shabby,litt landlig og litt new England. Blogger for det meste om interiør,men litt om livet mitt også!
-Bette-

Herfra Til Evigheten sa...

Herfra til Evigheten

http://www.herfratilevigheten.blogspot.com
Roll 3
Blog om interiør, vennskap, hverdagens gleder, og livets små finurligheter.....!

NIB sa...

Da er det stengt for nye påmeldinger, til i morgen kl 14, da kommer et nytt innlegg en kan legge seg til på:)