Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 20. desember 2008

Nye bloggere

Hei!

Jammen er det deilig å komme hjem til Østfold. Vi tre flittige har sett hverandre for første gang siden i sommer: herlig! Å drive NIB går faktisk veldig bra, selv om vi bor på forskjellige plasser i landet. Noen ganger ganger bruker jeg litt for mye tid på NIB prat inne på Facebook-skravletråden vår, og akkurat det er jeg ofte litt lei for. (Sorry jenter!) Da er det deilig å møtes ordentlig. Love til dere jenter, både de store og de litt mindre. Snart blir det enda større avstander å bekjempe hos de flittige, men ingen kontinenter skal krysses før etter jul, eller hva Lilleflittig?

Julefølelsen har kommet for fullt for meg nå, med flere juleverkstedkvelder med Lilleflittig på kjøkkenet. Vi pakker pakker, lager pepperkakehus og lager ferdig de gavene som ikke har kommet helt i mål. En helt egen stemning kommer der på et kjøkken som aldri blir ryddig, uansett hvor mye vi rydder, siden det hele tiden kommer nye prosjekter og pakker inn på samlebåndet.

Den obligatoriske *vi er desperate og må ha en gave NÅ* julegaveshoppingen (med slitne småbarn), er unnagjort, og mens dere leser dette er hele stor-flittigfamilien ute i skogen til den årlige juletrehentingen. En tradisjon som sitter dypt hos oss: med bål, julepølser og besøk av nissemor.

Nå er det bare å dra julen i land, jenter. Mye skal gjøres, men det er kanskje ikke alle prosjekter som virkelig MÅ dras i land. Julen kommer stort sett uansett, og det er kanskje bare å omfavne stresset som følger med. Blir jo ikke jul uten det heller, eller hva:)

Ps: til dere som får sene svar, både fra meg personlig og fra oss på NIB sånn generelt: dagene er desverre fyllt til randen, håper vi får svart før nyttår, hihi!

Snakkes på den andre siden!

Velkommen nye bloggere:

Roll 2:
Linetoppen: Jeg blogger om det som inspirerer meg. Jeg er glad i litt "knæsjne" farger. Elsker loppisfunn og blanding av nytt og gammelt. Er også glad i håndarbeid som strikking hekling og litt symaskin.

My Wonderworld: En verden full av små og store funn, hvor bildene forteller sitt. Siden er laget til inspirasjon for kommende interiørprosjekter og vil danne mitt drømmehjem. Jeg liker å blande gammelt med nytt, det enkle, rustikke, røffe, industrielle, og jeg liker å blande det med motsatsen - det mer feminine, nostalgiske og overdådige. Jeg liker innslag fra naturen, og jeg lar meg lett inspirere av de ulike verdensdeler. Spesielt Skandinavia, Italia, Frankrike, England, Marokko, India, Kina og Japan.

Snydesign: Snydesign interiørblogg omfavner moderne design og fokuserer på fine interiør og ting til bolig. Har en "dagens drømmeinteriør" som oppdateres daglig. Blogger også produkt og pakke design, men dette er i mindretall.

Roll 3:
Lille Lavendel: Elsker alt det hvite, det shabby, og New England style. Pusser opp gammelt hus, og gamle ting. Hekler, strikker, maler, tegner, og redigerer både bilder og film.

Livet i Hvalstad: Bloggen min har et rikt innhold av interiør, familieliv, hverdagsliv, hus og garasje bygging. Men hovedemnet er nok Interiør. Veldig glad i det ny romantiske, blandet med litt antikk og lekre tapeter.

Om alt og ingenting: Har interiør som stor interesse, men som hjemmeværende mamma, blir det ikke alltid tid til alle mine prosjekter. Jeg blogger om hverdagsting, familie og selfølgelig interiør og inspirasjon. Jeg er usikker på hvilken konkret stil jeg har, liker en god blanding av alt som er vakkert, stilig og lunt.

Villa Creme: Blogger oppussingen og innredningen av vårt nyinnkjøpte hus. Liker en blanding av gammelt og nytt, hvitt med et hint av mørkt, elegant og litt pompøst.
(Ønsker du å legge deg til her på NIB, les dette innlegget først, og legg deretter kommentar under dette innlegget. Vi oppdaterer bloggrollen en gang i uken, vanligvis fredag kveld. VELKOMMEN:)

8 kommentarer:

Hverdagen vår sa...

Hei, jeg rotet jo litt sist jeg da, takk for at dere la igjen beskjed på bloggen min:0)))

Ønsker å være under roll 1.
Jeg blogger om familien min, hjemmet vårt som er i stadig forandring og oppusing.
Vi liker det gamle mot det nye og de fleste rom fylles med lys og engler.

Adressen er; http://hverdagenhososs.blogspot.com/

Blå-hvit samlemani sa...

Hei.

Hvorfor er jeg på bloggrollen sånn ca annen hver dag? jeg skjønner det ikke?

Erika sa...

Erikas små gleder
http://erikassmagleder.blogspot.com/
Roll 1
En blogg om det som gleder og inpirerer meg og om mine små kreative prosjekter. Jeg liker nostalgisk, shabby og sjarmerende interiør. Jeg elsker loppisfunn og liker å fornye gamle ting med sjel. Tiden står stille når jeg får dekorere, klippe, lime, hekle, male,strikke, perle og sy. Jeg driver også nettbutikken Frøken Fryd.

NIB sa...

Hei blåhvit: du ligger inne:) vet det er flere som har opplevd problemer med lasting på rollen i det siste.

herfra ser det ok ut, vi vet det er flere av de store nettleserne som har oppdatert seg de siste dagene, så det kan være lurt å sjekke om nettleseren din fungerer optimalt.

hvis en bruker et redigeringsprogram når en legger ut innlegg, kan det påvirke hvor lang tid det tar før Blogger finner innlegget. for de som stadig opplever dette som et (stort) problem, anbefaler vi å brenne feeden med feedburner, og sende adressen til nib.

god jul!

Kjeruben sa...

Hei.
'Kjeruben' har flyttet fra http://www.kjeruben.blogg.no til http://www.kjeruben.blogspot.com
Ligger i Roll 1.
Ønsker dykk med det same ei riktig riktig god jul, og takk for at de er til!
:o)

Anonym sa...

Villa Vanilje

http://villavanilje.blogspot.com/

Roll 3

Jeg har hovdsakelig interiør som hovedtema, litt mat barn, mann og dyr kan vel stikke hodet innimellom men interiør står i fokus.
Jeg har en tanke i hode om hvordan jeg vil ha det, og hvordan det ender opp får dere følge med på i bloggen. Foreløbig er det ikke så mye bilder i bloggen for svigers er på besøk og da flyr jeg ikke rundt så mye med kamera, men bare vent til SØNDAG ;)

Cornelias Hus/Chez Nous sa...

Home & Coffee
http://homecoffee-lavendula.blogspot.com/
Roll 1
Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør, mat, trender og alt annet som er vakkert

NIB sa...

Nytt innmeldingsinnlegg ('nye bloggere') kommer kl 14 i dag, hvor nye medlemmer kan legge seg til.