Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 22. november 2008

Nye bloggere

I dag har bloggerne i Trondheim hatt bloggetreff. Vi håper på oppdateringer på hvordan dere hadde det, og håper dere hadde en veldig fin dag på Egon! Har allerede lest rapport om at skravla satt løst, også blant denne landsdelens interiørbloggere.

Hurra! Bare en liten uke til adventskalenderen kan tas frem. Jeg er i julemodus, 1 måned før jeg pleier, og det lover jo bra. Jeg har tilogmed laget noe. Rundt om på bloggene ser jeg avanserte prosjekt. Jeg er ikke helt der, men allikevel!

Fru Pink er også i julemodus, og jeg må si jeg er litt misunnelig på denne kreasjonen:

Bilde: Fru Pink

Forrige uke skrev jeg en oppfordring til å tenke igjennom, og skrive ned hva dere ønsker dere til jul. Jeg har koset meg med å sette sammen en liten liste. Lilleflittig har opprettet en egen familie-ønskeliste-blogg denne julen. For oss som bor på flere kanter av landet og jorden for den saks skyld, er det både praktisk og passe nerdete. Fanget i internettverden som vi er. Ja, for de som ikke har gjettet det: vi er søstre, Lilleflittig og jeg. Jeg er Storeflittig rett og slett fordi jeg er nesten 8 år og 1 laaaang cm større enn Lilleflittig.

På min liste står blant annet silikonmatte til baking, dette printet og blandebatteri. Det er alltid kjekt å ha til en skal kjøpe hus/leilighet en gang i fremtiden. Alltid beredt! Pappaflittig ønsker seg snille barn (for sent), og eggekoker. Mammaflittig, som vi trodde kom til å oppleve i overkant stor teknisk motgang ved å bruke blogg, har overasket stort med lang ønskeliste, blant annet morsomme ullstrømpebukser. Jeg håper for hennes del at min lillebror ikke tolker det ønsket uten profesjonell hjelp (les: kjæresten), selv om det nok kunne blitt veldig gøy for oss andre. Jeg tror verken leopard- eller nettingstrømper var den hun mente, hihi.

Snart kommer en ny konkurranse, så gjør dere ekstra flid med juleforberedelsene jenter:) Hint, hint!

Vi har fått inn så mange flotte blogger i 'årets blogger' konkurransen! Fortsett å sende inn favoritter, det er så hyggelig å lese begrunnelsene dere gir. Vi ser at bloggverden betyr mye, og selv om vi ikke alltid kjenner hverandre i virkeligheten, kan en anonym stemme bak en blogg gjøre en forskjell for de som leser den!

Velkommen nye bloggere!
Denne gangen var det kjempepågang, så hvis jeg har gjort noen leif på veien, ikke vær redd for å gi tilbakemelding:)

Roll 1

Creme de la Creme: En blogg om interiør, pusling inspirasjon og oppussing (og bittebittelitt om nettbutikk). Som navnet røper går det i de hvite og kremete nyanser.

Duse drømmer: Blogg om oppussing og interiør. Liker den litt søte romantiske stilen, liker også den litt røffere franske stilen. Er i god gang med å få denne stilen hjemme, bare snekkerene blir ferdig med vårt prosjekt på loftet.

Landcharm: Jeg driver nettbutikken Landcharm, og er selvsagt veldig opptatt av interiør, med forkjærlighet for møbler og interiør som har sjel og en historie. Min blogg skal ikke i første rekke dreie seg om butikken, men om tips, charm og stemningen i interiør, og livet på landet.

Lychelis verden: Blogg om ting og tang i huset. Er inspirert av shabby chic og innreder i kjølige og nøytrale farger. Mye hvitt. En kombinasjon av gammel sjarm og moderne linjer. Lager også artige ting til hjemmet og gaver til andre.

Nybegynneren
: Har en hvit stil, liker veldig godt gamle ting og andre stiler. Elsker å drive med hobbyting og male, og kommer til å legge ut litt bilder av det jeg lager. Synes interiør er utrolig gøy.

Roselove: Elsker loppis, håndarbeid og har en kjempestor hage i tillegg. Har ikke god råd til å få det jeg ønsker, men prøver å utnytte mulighetene. Vil ha det koselig og ryddigt rundt meg.

Roll 2

Fargesirkelen: Blogg om møbler og interiør, oppussing og loppisfunn, grafisk design og diverse håndarbeid. Har alltid hatt en forkjærlighet for 50, 60 og 70 tallet, og disse tiårene er godt representert i bloggen. Elsker farger, jo mer jo bedre.

MarteLouise: Vi er to jenter som er lidenskapelig opptatt av interiør og design. Bloggen vår er laget for å inspirere hverandre og andre. Vi jobber som frilans interiørstylister og dekoratører og legger også ut mye av vårt eget arbeid.

Rikkes retro og den slags: Denne bloggsiden vil handle om interiør, retro design (elsker 50, 60 og 70-tallet), gjenbruk, oppussing, håndarbeide, snekring og smarte løsninger.

Tina - huset i skogen
: Blogger om hus og interiør, oppussing, lopper. Jobber innen reklame og grafisk design. Liker lyst og gammel fransk stil kobinert med de riktige fargene. Hippetupper og møbler med sjel er en super vinner.

Snøstorm: Interiør og kreative ideer. Prøver ut ting i vår nye hus. Liker både klassisk og moderne stil og blander gjerne.

Roll 3

Casa Gabriella: Jeg blogger om interiør, kortlaging, blomster, stemninger, håndarbeid m.m
Jeg liker gammelt og nytt, fransk landestil, den hvite stilen er min favoritt. Elsker å ha det fint og koselig rundt meg.

Fire vegger: Dette er en blogg for deg som er opptatt av interiør, men ikke har all verdens med penger å bruke. Her får du inspirasjon og tips som kan komme godt med.

Huset fra 1913: Jeg har lenge vært interiør interresert, men etter at vi ifjor kjøpte et gammelt hus fra år 1913 har interiøren tatt helt over. Jeg vil gjerne sette huset tilbake til litt av den gamle stilen, med en miks av alt annet jeg liker. Bloggen min handler også litt og mat, hunden min og andre ting jeg finner inspirerende i min hverdag. Stilene som inspirerer mest er: landlig, shabby, gammel fransk, romantisk og orientalsk.

Mette-maja: Blogg om interiør, hobby og hverdagsliv i min lille familie. Min stil er litt varierende, med mål om å ha det hjemmekoselig og personlig.

Mianns kreative sider: Velkommen til å bli kjent med mine kreative sider, som handler om Gamleskulen kunst og handverk, verkstedet mitt, interiør, hobby og mye mer.

Rod i hob: Blogg om oppussing, interiør, foto, mat og andre ting eg har lyst til. Har ikkje funne heilt "min" stil. Men elske å ha det fint rundt meg. Blander forskjellige stilar. Nå e den største utfordringen å pussa ferdig opp vårt panel hus frå 1987 (kjøpt i april 07). Utenom panelen, var hjertefargen i huset rosa.

Stinemos: Blogger om interiørkupp på nettet, matlaging, oppussing av loppefunn, i tillegg til småpusling med kremmerhus, kort og julepynt i nostalgisk stil. Stilen min kan beskrives som romantisk og hvit med innslag av sølv, svart, grått og rosa. Heller litt mot det klassiske. Planlegger også min fremtidige leilighet.

Vår verden: Blogg om interiør, hunder, familieliv, mat, hvit stil - hjemmekoselig, nostalgisk med vårt eget preg. Er ganske ny som blogger og regner med å finne mitt uttrykk etterhvert.


(Ønsker du å legge deg til her på NIB, les dette innlegget først, og legg deretter kommentar under dette innlegget. Vi oppdaterer bloggrollen en gang i uken, vanligvis fredag kveld. VELKOMMEN:)

21 kommentarer:

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

CHÂTEAU DE KONSTANSE
http://chateaudekonstanse.blogspot.com/
Roll 4

Innhaver av butikken Elsa.K Brukt & Antik. Lever og ånder for de små magiske brukte funn, som får hjertet mitt til å hoppe over et slag:-) Disse er jeg villig til å dra langt for å finne. Har en forkjærlighet til det rustikke og litt råe, men er også en sann romantikker. Dette gjennspeiler seg i mitt interiør og min blogg.

Kosene mine sa...

Kosene mine
http://kosenemine.blogspot.com/
Roll 3

Bloggen min handler litt om datteren min, dyr og trening av dyr, interiør, god mat, foto og bøker.
Interiørmessig er jeg opptatt av å gjøre det rimelig og originalt, med små søte detaljer.

irina sa...

vi hadde det helt toppers. Vi fant ut at vi skal møtes annen hver måned. Så mye likte vi hverandre at ofte bli egentelig ikke nok ;) Hadde en bloggfan som dukket opp. Hun hadde lest om bloggtreffet.
Og så hadde vi en fake Journalist....men du kan kese om det på bloggen min...og hvem som kom med linker til den enkelte.

Ha en flott søndag ;)

Fru Langtind sa...

hosfrulangtind.blogspot.com

Blogshop som selger diverse hjemmelagde bruksting.

Minmill sa...

Minmill

http://minmill.blogspot.com

Roll 3

Liker å blogge om interiør, mat og andre koselige ting. Blogger for å både få og gi inspirasjon. Higer etter å gjøre hverdagen lysere og hyggeligere
Vis hele profilen min

Blå-hvit samlemani sa...

Blåhvit samlemani

http://blahvitsamlemani.blogspot.com/
Roll 1

Blogg som handler om min samlemani og mine hobbyer. Jeg elsker den blåhvite stilen, loppiser, gjenbruk, men også moderne ting. Jeg sliter med dårlig tid og et sterkt ønske om å lage noe kreativt en gang i blant.

the black cat sa...

hepp. Rikkes retro har feil adresse, det har kommet med en ekstra rundt med blogger før adressen hennes:)

Aina sa...

Hei NIB!

Etter innlegget med tips for nye bloggere, har jeg forandret navnet mitt fra Aina Wie Moen, til C´est la Wie..... Kan dere rette opp dette hos dere?

Tusen takk for alt dere er og gjør for oss bloggere!

www.ainawie.blogspot.com

Hilsen Aina Wie...

Anonym sa...

http://augustawillhelmina.blogspot.com/

Jeg heter Lene og er 33 år. Jeg er mamma til Even 7 år. Og er forlovet med verdens snilleste. Vi bor på landet, i et 100 år gammel hus. Augusta Willhelmina er min kjære oldemor. Hun er alltid i mine tanker. Jeg elsker den hvite nostalgiske stilen. Er opptatt av miljø og gjenbruk. Kjøper gjerne brukt, fremfor nytt. Oppussing og interiør er en stor og viktig del av livet mitt.

Stine sa...

Jeg finner ikke innleggene mine under rollen selv om jeg "meldte meg på" under roll tre.

Og forresten, jeg har julekonkurranse med fin premie på bloggen min nå. Velkommen til å delta!

Stine sa...

Der var mitt siste blogginnlegg på plass på rollen gitt. Takk, og ei fin uke til dere alle :)

Perlehvit sa...

Hei,

Jeg har byttet navn på bloggen min, også byttet nettadresse.

Før var adressen www.frikadilla.blogspot,com
og bloggen het Hverdagsgleder

Nå heter både bloggen og adressen Perlehvit
(altså www.perlehvit.blogspot.com)

My home is my Castle sa...

Hei :)
Jeg har fått ny blogg...
Kan dere rette det opp her inne ?
Min gamle URL var http://www.bestemor-bestmorsdrommeerden.blogspot.com
og bloggen het My home is my Castle...
Min nye blogg heter My Home Is My Castle by Kari og har denne adressn http://www.myhomeismycastlebykari.blogspot.com

Puhh....:))
Håper dere ordner dette :)
Ha en fin dag
Klem,Kari

Photo-Me-Life sa...

Heia. Jeg bare lurte på en ting, mine innlegg vises ikke på blogrolleren (eller hvordan det uttales...)selv om jeg er på lista....warum :)

Mitt hjem sa...

http://hanneshome.blogspot.com/
roll 3,glemte å nevne det sist. Fint hvis jeg blir lagt til.

Charlotte sa...

Hei jeg vil gjerne skifte roll, hvis det er mulig.


http://firevegger.blogspot.com/

Fra Roll 3 til Roll 1

Takk:)

Ninas Drops sa...

Ninasdrops
http://ninasdrops.blogspot.com
Roll 2

Bloggen omhandler de tingene jeg har rundt meg og de jeg ennå ikke har skaffet meg. Minimalismen er det jeg faller tilbake på, men ispedd en tanke hygge. Bloggingen gjør meg mer kreativ i heimen.

Ninas Drops sa...

Ninas Drops er navnet.

Ikke alt i ett ord.
- Sorry at jeg har slettet flere ganger. Gjorde den samme feilen to ganger skjønner du:-) (ja ja) THI-HI..

Tessie sa...

Tessie`s hjørne
http://www.tessieshjorne.blogspot.com/
Roll 3

Jeg har flyttet inn i et gammelt gårdshus som har vært i familien min i hundre år. Jeg pusser det opp i hvit nostalgisk stil - dette er også det gamle hjemmet til min bestemor og oldemor, så jeg beholder det jeg kan av opprinnelig innredning :)

Anonym sa...

SURLANDSJEM

Http://surlandshjem.blogspot.com/

Roll 3

Bloggen min er om interiør, familien, venner, musikk, mat og alt som skjer.... Til inspirasjon for meg selv og andre..

Mia sa...

Mia`s re-seil

http://miajoems.blogspot.com

Roll 2

Blogg som hovedsaklig handler om re-design av seil og noe pels.Jeg har bakgrunn som seilmaker og lager nå forskjellige ting (hovedsaklig interiør) av brukte seil.
Jeg vil på bloggen vise frem tingene jeg lager og hva som skjer på "systua".