Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 15. november 2008

Nye bloggere

Siden sist har jeg tatt frem en julebok jeg fikk av Fru Pink i fjor. Koselig å sitte sånn i mørket om kvelden, med stearinslys og juleforberedelser! Lilleflittig fant dette båndet for meg på ebay, så nå venter jeg bare på årets utgangspunkt i postkassen.


Ønskeliste oppfordring
Det kommer stadig spørsmål om hva vi ønsker oss til jul, fra familie og venner. Jeg har ikke alltid vært så flink til å komme med konkrete ønsker, både fordi jeg har syntes det var litt flaut, og også fordi jeg har vært litt lat. Det krever jo litt å sette seg ned å tenke over hva en faktisk ønsker seg til jul.

Denne uken vil jeg oppfordre alle til å sette seg ned, og tenke litt over hva du egentlig ønsker deg til jul? For hvis vi lærer oss å være litt mer konkrete i ønskene våre, ja tilogmed forteller hvor en kan få kjøpt det vi ønsker oss, har det mange fordeler. De fleste av oss får (og gir bort) gaver vi egentlig ikke har bruk eller lyst på. Gaver som er utrolig godt ment, men som forsvinner inn i skuffer og skap. I disse finanskriser bør vi ikke sløse med pengene på ting som ikke blir brukt, for det er ikke til å stikke under en stol at julen gir unødvendig mye tilskudd til søppelfyllingene rundt om i landet. Så ta et tak for miljøet og skriv en skikkelig ønskeliste:) Kanskje gleder du deg litt mer til gavene når dagen kommer også? Det er jo fullt lovlig å sette opp interiørsaker på listen, hihi, og kanskje sende en link med bilde, enten det er i en vanlig butikk, nettbutikk eller bloggbutikk:)

Bloggetreff:

Mitt hus, ditt hus
arrangerer bloggetreff i Trondheim 22.november kl 12. på Egon i Thomas Angellensgt. Meld deg på på bloggen hennes:)

Velkommen til nye bloggere, håper dere vil føle dere hjemme her på NIB:)

Roll 2:
Marte-meeee: Dette er en blogg om moderne design og interiør. Jobber som frilans interiørstylist. så legger også ut jobber jeg har gjort.

Moia: Fargerik og moderne blogg om interiør, design og egenproduksjon av barneklær.

Smileull: Blogg om hverdagen i rekkehus fra 1960 - hvit base med fargeklatter i retrostil. Loppisfunn og interiørdetaljer ispedd litt strikk og mye søm, gjerne av bruktmaterialer.

Roll 3

Bomull: Kommer til å blogge om oppussing, interiør og litt om mine kjære. Jeg elsker hvitt og en dæsj sølv.

Himmel og Hav: En blogg for alle hverdagsmennesker og livsnytere. Handler om hverdagsliv, interiør og alt som er vakkert.

Kristoffas verden: I bloggen min vil jeg legge ut bilder av ting jeg lager, loppemarkedfunn og forskjellige ting jeg pynter opp heimen med.

Landlig ved sjøen: Landliv ved sjøen handler om det gode landliv ved kysten. Man trenger ikke ha hus på landet for å leve landlig, det passer utmerket nede i "fjæra- steienene" også. Min stil er i hovedsak lys og lett, men ikke utpreget fransk landliv eller shabby chick. Er glad i blomster, hvitt, lysekroner, fattigmannssølv, måneskinnslamper, krystall og porselen. Bloggen vil i hovedsak handle om hverdagslivet og dets utfordringer og gleder.

Randis hus: Jeg kommer i hovedsak til å blogge om interiør og håndarbeid. Og kanskje litt om hverdagen ellers.

Velkommen til Frøken Fryd: Frøken Fryd har bygget hus ute i havgapet på vestlandet, og blogger i hovedsak om sitt største prosjekt: å skape sitt drømmehjem. Stilarten er blanding av hummer og kanari, men i hennes øyne alltid gjennomført og personlig. Huset er fyllt opp av gammelt og nytt i skjønn forening med hjemmelagede prosjekter og kanskje det siste nye fra Ikea.

Roll 4

Oldemor's arv: En bloggbutikk som vi, mor og datter har startet, her selger ting vi lager, håndarbeid og husflids artikler.


(Ønsker du å legge deg til her på NIB, les dette innlegget først, og legg deretter kommentar under dette innlegget.
Vi oppdaterer bloggrollen en gang i uken, vanligvis fredag kveld. VELKOMMEN:)

25 kommentarer:

rod i hob sa...

Heeeeeeeei!
Eg og vil væra med!

1. Rod i hob
2. http://rodihob.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Blogg om oppussing, interiør, foto, mat og andre ting eg har lyst til! Har ikkje funne heilt "min" stil. Men elske å ha det fint rundt meg. Blander forskjellige stilar. Nå e den største utfordringen å pussa ferdig opp vårt panel hus frå 1987! (Kjøpt i april 07) Utenom panelen, var hjertefargen i huset Rosa...

Silje sa...

1. Siljes Plass
2.http://www.siljesplass.blogspot.com/
3.Roll 3
4. Etter rollen ble gjort om på så fatl jeg ut, glemte rett og slett og melde meg inn i en ny som passer for meg. Jeg blogger om interiør, hverdags livet og nettbutikken min. Jeg liker den lyse stilen med kombinerer det med litt av det mørke også.

Linn's lykke sa...

1. Linn's Lykke
2. http://www.linnslykke.blogspot.com

3. Roll 3
4. Blogg om livet mitt på landet. Hovedsaklig vil den være preget av interiør og stemninger, årstider, høytider og livet som vordende/snart tvillingmamma. Liker den lune, landlige stilen. "Huset er hjertets rom", og det vil bloggen gjenspeile..

Rikke - fargesirkelen sa...

Så bra at dere har samlet interiørbloggere på et sted!

1. Fargesirkelen

2. http://fargesirkelen.blogspot.com/

3. Roll 2

4. Blogg om møbler og interiør, oppussing og loppisfunn, grafisk design og diverse håndarbeid. Har alltid hatt en forkjærlighet for 50, 60 og 70 tallet, og disse tiårene er godt representert i bloggen. Elsker farger, jo mer jo bedre.

Tyra sa...

Hei! Jeg vil jo være med videre, da:0)) Dere er kjempeflinke, jenter!!!
1. Tyras hus på landet
2. http://tyrashuspalandet.blogspot.com/
3.Roll 1
Blogg om interiør, blomster og mitt liv på landet. Min stil går i hvit, landlig skandinavisk stil, med gode innslag av rustikt franskt...
Hilsen Cathrine

mette sa...

1. mette-maja
2.http://mette-maja.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Blogg om interiør, hobby og hverdagsliv i min lille familie. Min stil er litt varierende - med mål om å ha det hjemmekoselig og personlig. Håper på at det å melde meg inn her gjør at jeg opprettholder den til nå ganske ukjente bloggen min!

Charlotte sa...

1. Fire vegger
2. http://firevegger.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Dette er en blogg for deg som er opptatt av interiør, men ikke har all verdens med penger å bruke. Her får du inspirasjon og tips som kan komme godt med!

Tina sa...

1. Tina - huset i skogen
2. http://rbrtina.blogspot.com/
3. Roll 2
4. Blogger om hus og interiør, oppussing, lopper. Jobber innen reklame og grafisk design. Liker lyst og gammel fransk stil kobinert med de riktige fargene. Hippetupper og møbler med sjel er en super vinner...! Er imponert over dere som driver denne siden, det må da være mase jobb!

Anita sa...

Får jeg også være med, er enda litt ny blogger, men jeg har allerede blitt hekta:)
1.CaSa GaBriElla
2.http://casagabriella.blogspot.com/
3.Roll 3
4.Jeg blogger om interiør,kortlaging, blomster, stemninger,håndarbeid m.m
Jeg liker gammelt og nytt,fransk landestil, hvite stilen er min favoritt.
Elsker å ha det fint og koselig rundt meg.

Stine sa...

1. Stinemos
2. http://stinemos.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Blogger om interiørkupp på nettet, matlaging, oppussing av loppefunn, i tillegg til småpusling med kremmerhus, kort og julepynt i nostalgisk stil. Stilen min kan beskrives som romantisk og hvit med innslag av sølv, svart, grått og rosa. Heller litt mot det klassiske. Planlegger også min fremtidige leilighet.

Ingunn LGF sa...

Hei!

Takk for et flott tiltak, jeg vil gjerne være med.

1. Vår verden
2. http://husetvedskogen.blogspot.com/
3. Roll 3
4.Blogg om interiør, hunder, familieliv, mat, hvit stil - hjemmekoselig, nostalgisk med vårt eget preg. Er ganske ny som blogger og regner med å finne mitt uttrykk etterhvert.

Anonym sa...

Hei sann:)
Har vært en ivrig "blogg titter", måtte bare lage min egen,kjempe gøy.. Vil veldig gjerne bli med.

1. Duse drømmer
2. www.dusedrommer.blogspot.com
3. Roll 1
4. Blogg om oppussing,interiør liker den litt søte romantiske stilen, liker også den litt røffere
franske stilen. Er i god gang med å få denne stilen hjemme,bare snekkerene blir ferdig med vårt prosjekt på loftet.

Charlotte sa...

1. Fire vegger
2.http://firevegger.blogspot.com/
3. Roll 3
4. Dette er en blogg for deg som er opptatt av interiør, men ikke har all verdens med penger å bruke. Her får du inspirasjon og tips som kan komme godt med!

Tone sa...

1. Lychelis Verden
2. http://lycheli.blogspot.com/
3. Roll 1
4. Blogg om ting og tang i huset. Er inspirert av shabby chic og innreder i kjølige og nøytrale farger. Mye hvitt! En kombinasjon av gammel sjarm og moderne linjer. Lager også artige ting til hjemmet og gaver til andre.

Anonym sa...

Heia!

1.Roselove
2.http://roseloveblog.blogspot.com/
3.ROll 3
4.Har hatt blogg før på Vg men ser de fleste er på Google. Selv om jeg er skremt over hvor flott de fleste har det og hvor flinke de er. Mistet selvtillitten av det. prøver å blogge igjen litt i vinter så får vi se. Jeg er hekta på interiør i Roll 1 kategori. Elsker loppis,håndarbeid og har en kjempestor hage i tillegg. Har ikke god råd til å få det jeg ønsker, men prøver å utnytte mulighetene. Vil ha det koselig og ryddigt rundt meg.Leser blogger nesten hver da.

Marte & Louise sa...

1. MarteLouise
2. http://martelouise.blogspot.com/
3. Roll 2
4. Vi er to jenter som er lidenskapelig opptatt av interiør og design. Bloggen vår er laget for å inspirere hverandre og andre. Vi jobber som frilans interiørstylister og dekoratører og legger også ut mye av vårt eget arbeid.

Landcharm sa...

1. Landcharm
2. http://www.eva-i-landcharm.blogspot.com
3.Roll 1
4.Når har jeg lyst til å være med å blogge. Har fulgt med på mange fine blogger, og fått mye inspirasjon. Nå håper jeg å kunne gi litt tilbake også.
Jeg driver nettbutikken Landcharm, og er selvsagt veldig opptatt av interiør, med forkjærlighet for møbler og interiør som har sjel og en historie.
Min blogg skal ikke i første rekke dreie seg om butikken, men om tips, charm og stemningen i interiør, og livet på landet.

Tove sa...

Kjære Flittigliser! Eg trur det er på tide å prøve seg igjen, I have felt the love....

1. Tankar frå ein kvardag
2. http://www.tovehd.blogspot.com/
3. Roll 3
4. I løpet av eit liv er det kvardagar vi har flest av. Kvardagane er flotte og undervurderte! I denne bloggen ynskjer eg å dele små kvardagsaugeblikk med dykk! Bloggen min er ei blanding av hus og heim, nære og kjære og her boltrar eg meg med kreativ skriving! Velkomen skal du vere!

Crème sa...

Hei på dere.
1. Crème de la Crème
2. http://cremeinterior.blogspot.com/
3. Roll 1.
4. En blogg om interiør, pusling inspirasjon og oppussing (og bittebittelitt om nettbutikk). Som navnet røper går det i de hvite og kremete nyanser.

Anonym sa...

1. Nybegynneren
2. http://nybegynneren.blogspot.com/
3. Roll 1
4. Har en hvit stil, liker veldig godt gamle ting og andre stiler. Elsker å drive med hobbyting og male, og kommer til å legge ut litt bilder av det jeg lager.. Synes interiør er utrolig gøy!

Mariann S Sæbjørnsen sa...

1. Mianns Kreative Sider
2. http://www.mianns.blogspot.com/
3. Roll 3
4. velkommen til å bli kjent med mine kteative sider som handler om Gamleskulen Kunst & Handverk, verkstedet mitt, interiør, hobby og mye mer.

Camilla sa...

1. Snøstorm

2. http://snostorm.blogspot.com/

3. Bloggroll: 2

4. Interiør og kreative ideer. Prøver ut ting i vår nye hus. Liker både klassisk og moderne stil og blander gjerne.

Japsee sa...

1. Huset fra 1913
2. http://www.huset1913.blogspot.com/
3.Roll 3
4. Jeg har lenge vært interiør interresert, men etter at vi ifjor kjøpte et gammelt hus fra år 1913 har interiøren tatt helt over. Jeg vil gjerne sette huset tilbake til litt av den gamle stilen, med en miks av alt annet jeg liker. Bloggen min handler også litt og mat, hunden min og andre ting jeg finner inspirerende i min hverdag.
Stilene som inspirerer mest er: Landlig, shabby, gammel fransk, romantisk og orientalsk.

Anonym sa...

Hei, jeg vil også være med i bloggens verden.
1.Rikke`s Retro-og den slags.
2.Http://rikkes-retro.blogspot.com
3.Roll 2
4. Denne bloggsiden vil handle om interiør,retro design,(elsker 50,60 og 70-tallet)gjenbruk,oppussing,håndarbeide, snekkring og smarte løsninger.

Anonym sa...

Hei igjen, så plutselig at blogadr. min er feil. (forrige innlegg) Den riktige er: www.retro-rikke.blogspot.com
Håper det går greit..