Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 8. november 2008

Nye bloggere

Ny uke, nye muligheter og definitivt mange nye bloggere!

Jeg har såvidt begynt å forstå at julen kommer på denne siden av nyttår. Og årets 'la meg stresse skikkelig med dette' prosjekt er å finne de riktige julefargene. Lett, tenker vel de fleste. Du har lilla, rødt, hvitt, blått (hvorfor det egentlig?), sølv og gull og den opplagte mørkegrønn. Et hav å ta av. Så i år lurer jeg på om jeg skal ha mintgrønt og hvitt. Selvfølgelig! Gjerne skulle jeg hatt tak i bånd med hvit grunn og mintgrønne polkadotter. MUMS. Jeg får vel ta meg en tur på ebay, tenker jeg, men det begynner å haste, med frakt og alt. Her er kilden til inspirasjon:

faksimile Country Living british edition, des 2007, styling anita lindberg/house of pictures

Her på NIB tar vi det litt som det kommer om dagen, vi har mye som skjer rundt omkring i de flittiges hjem. Sånn er det vel for alle som blogger? Når vi har truffet bloggere i virkeligheten, har jeg lagt merke til at dette er noe som diskuteres. Skjønner leserne av bloggen at det de får ta del i ofte bare er en liten del av livet til den som blogger? Hva syns du om dette? Er det noe du tenker på? Legg gjerne inn en kommentar om tema:)

Velkommen alle nye bloggere denne uken, dere er mange!

Roll 1

Perleglitter: Skriver om interiør, arkitektur, kunst, mat, klær og sko. Interiørstilen min er en blanding av Paris, Buddha Bar, high-fashion, fransk landstil, industriell/urban stil og
kunstnerisk.

Line's country living: Jeg har hatt bloggen Lines Verden i snart 3 år. Nå har vi kjøpt en gård som vi skal pusse opp og bygge stall på. Derfor starter jeg på ny frisk her. Denne bloggen skal følge livet på gården.

Malivasverden
: Bloggen min vil bære preg av min franske landstil, gjenbruk (da jeg jobber med dette), bilder, tips fra mine prosjekter, matreiser og ellers alt som krydrer min verden.

Mette, her i vårt hus: Bloggen min tar for seg totalrenoveringen av vår bolig fra tidlig 50-tall. Vi er nesten ferdige utvendig, nå står den morsomste (men også den vanskeligste) delen igjen; interiøret. Har vært interessert i interiør siden jeg var i tenårene, og jeg elsker å ommøblere, til min samboers store fortvilelse. Stilen min er en blanding; litt klassisk, litt nostalgi, litt rustikk, litt landlig.

Monaslykkebo
: Blogg om interiørtrender, landliv og schabby chic. Utdanner meg til interiørkonsulent og jobber som dekoratør.

Små gleder: Blogger mest om interiør, jeg elsker den hvite franske landlige stilen, bor i et gammelt hvitt hus fra 1976 og føler huset vårt kler denne stilen. Blogger også om hverdagslivets andre små gleder.

Roll 2

Cameliadamen: Handler om litt mere moderne interiør, farger, hus og husmor sysler. Driver to blomster/interiør butikker så det blir litt inspirasjon derfra også.

Fryd + design: En moderne blogg fra grafisk designer bosatt i Skien. Inspirasjon og noen egne prosjekt.

Fyra Rum & Kök: Jeg är svenska bosatt i Bergen siden 2 år. Blogger på svensk, fordi jeg ikke ær særdeles god på norsk ennå... Bloggen min handler mest om interiør, håndarbeid, dekorasjoner og pynting. Hjemme hos oss ær det en salig blanding - nordiske, moderne, klassiske og hvite innslag. Mye Ikea, men også andra ting.

Svarte Katten
: Bilder og tekster om interiør som jeg liker og tips jeg har kommet over - eller noen ganger jeg har funnet på selv. Glad i ting andre bare går fordi, kontraster, rare kombinasjoner, og sterke utrykk.

Roll 3

Black Feathers: Blogger om interiør, oppussing, lopper, forandring, håndarbeid og familie.
Har en stil med blanding av moderne, gammelt, lyst, gjerne med sort som kontrast.

Heimstad: Handler om litt av hvert fra hverdagen. Både håndarbeid og interiør, familieliv og andre hverdagsgleder.

Hverdagsgleder
: Jeg skriver om store og små gleder i hverdagen. Alt fra det å finne den perfekte vasen på salg eller knipse et bra bilde til bryllup og fremtidsplaner. Stikkord: Foto, interiør, kreativitet og hverdagsliv.

Linda Gjerdes Hjem: Jeg har innlegg om interiør, mest ting som jeg lager selv, bruktmarkedfunn, 2nd hand, selvlagede klær, natur, gaver, matoppskrifter og deler noen musikkfavouritter.

Meg, mitt og mine engler: Nyoppstartet blogg som vil handle om interiør, oppussing, mote, vennskap, familieliv og andre hverdagslige ting og tang. Alt mellom himmel og jord.

Mormors Have: Jeg skriver om store og små gleder i hverdagen. Samtidig skriver jeg ganske åpenhjertelig om sorg. Det blir mye om interiør, men også om livet generelt og hva det har å by på. Stikkord: Interiør, mat, vennskap, barn og oppussing.

Mosaic-Lovelyliving: Designinteressen har vel alltid vært der, fra jeg tegnet klær til papirdukkene til jeg nå pusser opp mitt andre hus. Stilen er lys, med innslag av tidens trend og hva jeg ser og forelsker meg i. Kontraster gir liv og spenning. En røff leirpotte sammen med en skinnende sølvstake, det er vakkert, det.


(Ønsker du å legge deg til her på NIB, les dette innlegget først, og legg deretter kommentar under dette innlegget.
Vi oppdaterer bloggrollen en gang i uken, vanligvis fredag kveld. VELKOMMEN:)

17 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg skjønner at det er mere en det som står i blogge. Live deres er jo ikke bare det som står dær. Men man lager seg jo en opfatning av va resten av liver derese er. Så bloggen bli som starten på en fantasi om den som blogge, dens familie, venner og andre gjøemål som di bedriver

ANETTESHUS.COM sa...

Hei!!

Kan jeg komme med et ønske? Ser NIB får maaange nye medlemmer hver enenste lørdag. Det hadde vært gøy å vite hvor mange medlemmer NIB har nå? Kanskje dere kunne laget en "gadget" med opplysninger om antall medlemmer?

Klem Anette:)

Anonym sa...

For å bli medlem må du legge inn en kommentar under det nyeste 'nye bloggere' innlegget.
Kommentaren skal ha denne formen:

Landlig ved sjøen.

http://www.kvaroy.blogspot.com/

Blogroll 3.

Presentasjon: Landliv ved sjøen handler om det gode landliv ved kysten. Man trenger ikke ha hus på landet for å leve landlig, det passer utmerket nede i "fjæra- steienene" også. Min stil er i hovedsak lys og lett, men ikke utpreget fransk landliv eller shabby chick. Er glad i blomster, hvitt, lysekroner, fattigmannssølvmåneskinnslamper, krystall og porselen. Bloggen vil i hovedsak handle om hverdagslivet og dets utfordringer og gleder.

Kristoffa sa...

Jeg vil gjerne legges til

Kristoffas verden

http://kristoffa.blogspot.com/

Blogroll 3

I bloggen min vil jeg legge ut bilder av ting jeg lager, loppemarkedfunn og forskjellige ting jeg pynter opp heimen med.

Anonym sa...

1. Bloggnavn: Oldemor´s arv

2. Bloggadresse: http://oldemorsarv.blogspot.com/

3. Bloggroll:Nr 4 Bloggbutikker

4. Presentasjon: En bloggbutikk som vi, mor og datter har startet, her selger ting vi lager, håndarbeid og husflids artikler.
Legg gjerne turen innom siden vår, kansje dere finner noe dere faller for. :)
Velkommen skal dere være.

Anonym sa...

Jeg vil gjerne være med!

1. Bloggnavn: Smileull

2. Bloggadresse: http://smileull.typepad.com

3. Bloggroll: Kategori 2

4. Presentasjon: Blogg om hverdagen i rekkehus fra 1960 - hvit base med fargeklatter i retrostil. Loppisfunn og interiørdetaljer ispedd litt strikk og mye søm, gjerne av bruktmaterialer.

Chanette sa...

1: ~Bomull~

2: http://sombomull.blogspot.com/

3: Bloggroll: 3

4: Ny i bloggeverden er jeg men skal nok prøve og komme kjapt inn i det. Kommer vel til og blogge om oppussing, interiør og litt om mine kjære. Jeg elsker hvitt og en dæsj sølv!

Knitgirl sa...

Bloggen min kan kanskje få komme med?

Med en hammoc i hagen...

http://hammerogmalekost.blogspot.com/

Presentasjon: Familie på 5, Knitgirl og mannen med 3 døtre og katten Susi kjøper en 60talls enebolig...Vi har ti tommeltotter og absolutt ingen snekkerferdigheter men her pusses det opp!-Og det blir bra:-)

Anonym sa...

Kan dere ikke finne på nytt tema til konkurransen? :) er så spent, så spent, så spent! :p

Anonym sa...

Bloggnavn: Randis verden

http://randishus.blogspot.com

blogroll 3

Jeg kommer i hovedsak til å blogge om interiør og håndarbeid. Og kanskje litt om verdagen ellers:)

Mitt hjem sa...

Vil gjerne bli medlem her.
"mitt hjem"
http://hanneshome.blogspot.com/
Her vil det handle om interiør og litt diverse.
Klem Hanne

Anonym sa...

Beatrice søker medlemsskap:
1. Bloggnavn: Himmel & Hav
2. Bloggadresse: http://himmeloghav-beatrice.blogspot.com/
3. Bloggroll: Roll 3
4. Presentasjon: En blogg for alle hverdagsmennesker og livsnytere. Handler om hverdagsliv, interiør og alt som er vakkert.

Anonym sa...

Moia

http://moia.bloggagratis.se

Roll 2

Fargerik og moderne blogg om interiør, design og egenproduksjon av barneklær.

marte-meeee sa...

marte-meeee
http://marte-meeee.blogspot.com/
Roll 2
Dette er en blogg om moderne design og interiør. Jobber som frilans interiørstylist. så legger også ut jobber jeg har gjort.

Gamlå sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

1: Velkommen til Frøken Fryd
2:http://velkommentilfrkenfryd.blogspot.com/
3: bloggroll3
4: Frøken Fryd har bygget hus ute i havgapet på vestlandet, og blogger i hovedsak om sitt største prosjekt: å skape sitt drømmehjem. Stilarten er blanding av hummer og kanari, men i hennes øyne alltid gjennomført og personlig. Huset er fyllt opp av gammelt og nytt i skjønn forening med hjemmelagede prosjekter og kanskje det siste nye fra Ikea...

Anonym sa...

Jeg må rette opp en feil. Skrev her tidligere en søknad om å legges til her, hvor jeg ved et mistak har skrevet at mitt bloggnavn er Randis verden, sikkert fordi jeg følger med på denne bloggen;) Men det er altså feil...
Mitt bloggnavn er Randis hus (kanskje ikke så vanskelig å skjønne??;)