Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 1. november 2008

Nye bloggere

I dag er det altså aller siste mulighet for å bytte roll. Jeg må innrømme at det skal bli godt å slette den gamle NIB listen, og bare se fremover! Deilig!

Det har vært mange stemmer på denne månedens bilde, vinneren blir snart annonsert:)

Vi har fått et hett tips fra Marit, på Som mine dager er. Hvis en bruker Windows Live Writer kommer ikke de små bildene i bloggrollen opp. Kjekt å vite, tusen takk Marit!

Jeg var innom på analysesiden vår, og det er morsom lesing. Feks har ca 20 % av dere vært her inne mer enn 200 ganger. Og vi som ikke har holdt på mer enn i seks måneder! Vi har hatt ett besøk fra Mauritius, to besøk fra Quatar, 7 fra de Forente Arabiske Emirater, 201 fra Sør Korea og maaange fra Norge. Vi er så glade for at lesertallene stadig øker!!

Analysesiden viser og hva folk har søkt på før de blir guidet inn her NIB, av den alltid allvitende herr Google. Her er noen eksempler: 'sex og lykkelene'(!), 'personlig lideskaplig opptatt', 'vinhøne stord' - min personlige favoritt, er det noen som leter etter en date?, 'trøderlån' - det er vanskelig å få lån om dagen skjønner jeg. Det aller rareste er vel allikevel at det er blitt søkt 479 ganger på ordet sifonflaske, og at NIB blir anbefalt med dette søkeordet! Forstå det den som kan, hihi.

Velkommen til nye bloggere, håper dere vil føle dere hjemme her på NIB, sammen med vinhøner og sifonflasker:)

Roll 1

Tante Julie: Vil skrive mest om den gammeldagse, romantiske stilen og ellers det som faller meg inn.

Roll 3

Aina Wie Moen: Min lidenskap er å lage ting med mine egne hender. Jeg syr, strikker, hekler, maler og perler. Men akkurat nå er det oppussing av hjemmet vårt som står i fokus. Sluker alle interiørtips og idéer for tiden.

Camsliv: Bloggen min handler om mine interesser: Interiør, foto, mat, scrapping med mer.

Hvit Rose: Bloggen min handler mest om interør, men også hobby, mat og andre daglige gleder.

Lille Lill: Studerer interiør og elsker det! Jeg maler, scrapper, fotograferer og lager mat!Elsker funn på loppemarked!

Pillepalle: Jeg bor i Tyskland men blogger på norsk nå. Beklager feil med det norske språk. Bloggen min handler mest om inspirasjon, interiør, loppisfunn, hobbyarbeid, ting og tang. Liker hvite interiør, med litt farger her og der. Bruker masse penger for interiørblader.

Størhuset: Driver gård og skriver om alt fra dyr, barn, interiør, blomster og litt hobby.Liker interiør, antikviteter, oppussing.

Sweet Dreams: Jente som elsker interiør og tenker på det store deler av dagen. Møblerer, maler, syr og strikker. Elsker gamle ting, men går gjerne på Ikea en gang iblandt. Stilen er nok en miks av gammelt og nytt. Blogger også om hverdagslivet når det faller meg inn.

Vigdis: Holder på med å utdanne meg til interiørarkitekt/designer. Driver på med oppussing hele tiden og vanskelig å sett meg selv i en bås hva min stil angår.

Roll 4

ACHome: En blogg fra butikken AC Home. En butikk med interiør og klær. Jeg vil skrive om inspirasjon og nyheter fra butikken.

(Ønsker du å legge deg til her på NIB, les dette innlegget først, og legg deretter kommentar under dette innlegget. Vi oppdaterer bloggrollen en gang i uken, vanligvis fredag kveld. VELKOMMEN:)

29 kommentarer:

Cameliadamen sa...

Cameliadamen

http://www.camelia-damen.blogspot.com/

Roll 2

Handler om litt mere moderne interiør, farger, hus og husmor syssler. Driver 2 blomster/interiør butikker så det blir litt inspirasjon derfra også.

Trines Hus og Hage sa...

Hei flinke flittigliser!
Jeg har lagt ut nytt innlegg på bloggen min i dag. Ser at trines hus og hage ikke er blant dem som finnes til høyre slik at man kan se at nytt innlegg har kommet. Vet dere hvorfor, mon tro?
En fin lørdagskveld ønskes fra Trine

Eileen sa...

1. Bloggnavn: Mosaic-Lovelyliving

2. Bloggadresse: http://mosaic-lovelyliving.blogspot.com/

3. Bloggroll: 3

4. Presentasjon: Designinteressen har vel alltid vært der, fra jeg tegnet klær til papirdukkene til jeg nå pusser opp mitt andre hus.Stilen er lys, med innslag av tidens trend og hva jeg ser og forelsker meg i. Kontraster gir liv og spenning. En røff leirpotte sammen med en skinnende sølvstake, det er vakkert, det..

Solveig sa...

Hei trine: du la ut innlegg i går, og det har lastet seg opp:) Så det ser ut til at alt er som det skal på denne siden av tråden:)

noen ganger bruker Blogger lang tid på å oppdage nye innlegg, vi vet noen har ventet over 24 t før innlegg har blitt registrert, men det hører heldigvis til skjeldenhetene.

det er også forskjell på nettleserene.

noen nettlesere kan gå inn i sovemodus, og dermed ikke oppdatere på din data, tiltross for at det laster på andres. derfor anbefaler vi å bytte nettleser, hvis du syns det er rart det ikke er kommet nye innlegg på en stund. de to beste leserne på den måten er explorer og opera:) firefox er ikke like god på oppdatering, og safari ligger et sted midt i mellom:)

det er ikke sånn at en kun kan ha ett nettleserprog på data, jeg har feks alle disse leserne, som jeg bytter litt mellom:) og firefox, safari og opera er gratis.

Anonym sa...

1. Bloggnavn: Perleglitter
2. Bloggadresse: www.perleglitter.blogspot.com
3. Bloggroll: 1
4. Presentasjon: Skriver om interiør, arkitektur, kunst, mat, klær og sko. Interiørstilen min er en blanding av Paris, Buddha Bar, high-fashion, fransk landstil, industriell/urban stil og kunstnerisk.

Ramme Alvor sa...

Hei!
Tidligere har dere vist de siste 10, nyoppdaterete bloggene under hver kategori. Det har fungert bra synes jeg. I dag når jeg kom inn så ligger alle i hver kategori i listen. Det vil i praksis si at jeg må scrolle meg gjennom hundre hvit stil blogger som ikke har vært oppdatert på flere dager, før jeg kommer til neste kategori og here we go again, samme prosedyre før man kommer til neste.

Håper dette ikke oppfattes som klaging, jeg er supetakknemlig for jobben dere gjør. Er selv innom her ofte for å få med meg det som har skjedd siden sist blogglandia. Derfor ble jeg litt skuffet denne gangen...orker ikke sitte og scrolle og lete for å finne de som har lagt ut nye ting når det blir så mange gamle innlegg å lete imelleom. Listen over alle som er med har dere jo på venstre side så en ny slik oversikt trenger man jo egentlig ikke?

Er jeg helt på jordet? Er det noe med mitt oppsett som gjør at jeg får se alle og ikke kan velge en annen visning?

Uansett..skryt til dere som gjør denen flotte jobben.

R.A.

♥HverdagsHjerter sa...

www,heimstad-liv.blogspot.com

Roll 3

Handler om litt av hvert fra hverdagen. Både håndarbeid og interiør, familieliv og andre hverdagsgleder.

NIB sa...

He he: I går da jeg slettet NIBlisten ville jeg sikre meg at ingen urettmessig falt ut, og syns det var greit å ha alle ute, så jeg kunne søke meg frem til de som skulle slettes. Gjorde det i natt, og glemte bare å sette innstillingene tilbake, så det kommer til å være 10 10 10 og 5 som vises på rollene.

My little footprints sa...

Hei!
Bloggnavn: My little footprints

Bloggadresse:http://mylittlefootprints.blogspot.com/

Kategori: 3

Klem Beth

Min Still By Maia sa...

Hei Flittiglisene!

Kan tenke meg dere har jobbet mye med blogg rollene nå. Jeg la meg inn under kategori 1 på bloggrollen den 1.oktboer.
(Innlegg nr. 54 fra toppen.) Allikevel ser jeg nå at jeg står nevnt bland de som ikke har lagt seg inn under noen roll. Håper dere kan gi meg en tilbakemelding på hva som er skjedd. Klem fra meg

Perlehvit sa...

Hei!

1. Bloggnavn: Hverdagsgleder

2. Bloggadresse: http://frikadilla.blogspot.com/

3. Bloggroll: 3

4. Presentasjon: Jeg skriver om store og små gleder i hverdagen. Alt fra det å finne den perfekte vasen på salg eller knipse et bra bilde til bryllup og fremtidsplaner.
Stikkord: Foto, interiør, kreativitet og hverdagsliv.

Marte sa...

Som den utflytta trønderen jeg er må jeg bare nevne det: Ei Trønderlån (lån kommer av lon, gammelnorsk for rekke) er det tradisjonelle våningshuset på større trønderske gårder.. :)

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

1. Bloggnavn:
Fyra Rum & Kök
2. Bloggadresse:
http://fyrarumochkok.blogg.se/
3. Bloggroll:
Kategori 2
4. Presentasjon:
Jeg är svenska bosatt i Bergen siden 2 år. Blogger på svensk, fordi jeg ikke ær særdeles god på norsk ennå... Bloggen min handler mest om interiør, håndarbeid, dekorasjoner og pynting. Hjemme hos oss ær det en salig blanding - nordiske, moderne, klassiske og hvite innslag. Mye Ikea, men også andra ting. Jeg håper du finner noe du liker!

Camilla sa...

1. Bloggnavn: Mormors Have

2. Bloggadresse: http://mormorshave.blogspot.com/

3. Bloggroll: 3

4. Presentasjon: Jeg skriver om store og små gleder i hverdagen. Samtidig skriver jeg ganske åpenhjertelig om sorg.det blir mye om interiør, men også om livet generelt og hva det har å by på.
Stikkord: Interiør, mat, vennskap, barn og oppussing.

Herskapelig shabby sa...

Bloggnavn: små gleder

Adr: http://www.smaagleder-gine.blogspot.com/

roll 1

Innhold/beskrivelse: Blogger (nettopp begynt) mest om interiør, jeg elsker den hvite franske landlige stilen, bor i et gammelt hvitt hus fra 1976 og føler huset vårt kler denne stilen. Blogger også om hverdagslivets andre små gleder...

Huset på toppen sa...

Kjekt med nye blogg butikker:-) Men jeg finner ikke ACHome under roll 4.
Kanskje det er en forglemmelse??

Dere gjør en fantastisk flott jobb med oppdateringer og tema her på Nib:)
All ros til dere.
Klem

NIB sa...

jammen har du ikke rett ACHome, du lå ikke inne. det er et par som falt ut av roll 1 forrige uke, uten grunn, så jeg håper det bare er jeg som tuller, og at det ikke er noe rart med rollene:) beklager så mye, du ligger inne nå:)

Morfar sa...

Hej
Jeg har vært bortreist i et stykke tid, og ike fåt med meg den nye oppdeling på bloggrollen.
Men jeg håper å fortsatt få være med.
Jeg ser jeg hører hjemme i nr 1 ; Shabby Shick
Med vennlig hilsen
Morfarshytta

Black Feathers sa...

Black Feathers

http://blackfeathers-eline.blogspot.com/

Roll 3

Blogger om interiør, oppussing, lopper, forandring, håndarbeid og familie.
Har en stil med blanding av moderne, gammelt, lyst, gjerne med sort som kontrast. ;)

Skattejakt sa...

Bloggnavn: Linda Gjerdes Hjem

adr: http://lindagjerdeshjem.blogspot.com/

Innhold: Jeg har innlegg om interiør, mest ting som jeg lager selv, bruktmarkedfunn, 2nd hand, selvlagede klær, natur, gaver, matoppskrifter og deler noen musikkfavouritter.

Skattejakt sa...

glemte å ta med:
roll 3

Line sa...

Line's country living

http://linescountryliving.blogspot.com

Roll 1

Jeg har hatt bloggen Lines Verden i snart 3 år. Nå har vi kjøpt en gård som vi skal pusse opp og bygge stall på.Derfor starter jeg på ny frisk her. Denne bloggen skal følge livet på gården.

Anonym sa...

Min hovedinteresse er interiør. Jeg lar meg inspirere av blader, butikker, blogger og alt annet av impulser jeg får. Jeg legger ut egen kunst, ord og interiørting som inspirerer meg.

Frk. K sa...

1. Meg, mitt og mine engler

2. http://minhviteskygge.blogspot.com/

3. Roll 3

4. Nyoppstartet blogg som vil handle om interiør, oppussing, mote, vennskap, familieliv og andre hverdagslige ting og tang. Alt mellom himmel og jord.

Maliva`s verden sa...

malivasverden
http://malivasverden.blogspot.com
Roll 1
Bloggen min vil bære preg av min franske landstil,gjenbruk-da jeg jobber med dette, bilder--tips fra mine prosjekter, mat-reiser og ellers alt som krydrer min verden:)

Anonym sa...

Hei.

Svarte Katten
http://svartekatten.blogspot.com
Roll: 2
Bilder og tekster om interiør som jeg liker og tips jeg har kommet over - eller noen ganger jeg har funnet på selv. Glad i ting andre bare går fordi, kontraster, rare kombinasjoner, og sterke utrykk.

Mette sa...

mette - Her i vårt hus...

http://alvehaugen.blogspot.com/

Roll 1

Bloggen min tar for seg totalrenoveringen av vår bolig fra tidlig 50-tall. Vi er nesten ferdige utvendig, nå står den morsomste (men også den vanskeligste) delen igjen; INTERIØRET. Har vært interessert i interiør siden jeg var i tenårene, og jeg elsker å ommøblere, til min samboers store fortvilelse...Stilen min er en blanding; litt klassisk, litt nostalgi, litt rustikk, litt landlig.

Klaffen sa...

Monaslykkebo

http://monaslykkebo.blogspot.com/

Roll 1

En blogg om interiørtrender, landliv og schabby chic. Utdanner meg til Interiørkonsulent og jobber som dekoratør.

NIB sa...

Hei hei! Nå stenger muligheten for å melde seg inn denne uken. Nytt innlegg og nye muligheter kommer i morgen, lørdag 8.nov, kl 14.