Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 18. oktober 2008

Nye bloggere

Nå er vi godt inne i høsten. På bloggene rundt om ser det ut til at dere koser dere, med tente lys, dusere og mørkere farger, mye hjemmebakst og kos. Deilig! Noen har flere husmor-gener enn meg, og har allerede begynt på juleforberedelsene. Dere er kreative der ute!

Bilde Fru Pink

Vi har fått inn så mange flotte bilder i stuekonkurransen. Vil du være med, er det fortsatt mulig, men fristen er på søndag. Så vær rask, og ta frem kamera og send inn ditt bidrag:)

Vi minner om at NIB-listen er på vei ut av historien. De som ikke har byttet roll innen 1.november forsvinner ut av NIB, og vil måtte melde seg inn igjen som ny blogger:) Kjekt å vite kanskje, hvis du ikke har greid å bestemme deg enda.

Tusen takk til dere som tok oppfordringen forrige uke, om å bytte roll bort fra nr 3. Vi fortsetter oppfordringen: tenk mer på stilen din, enn hva du blogger om, når du velger roll:)

Velkommen nye bloggere, håper dere blir tatt godt imot! Ha en deilig høstuke alle sammen.

ROLL 1:
Den glade familie: 'Vil blogge for det meste om interiør, og oppusning av vårt hjem, og kanskje litt om min hverdag som 4 barns mor. Stilen hjemme hos meg akurat nå heller nok mest mot klassisk, med noe innslag av nostalgi.'

Forglemmegei: 'Bloggen blir å handle om interiør, møbler og antikk. Lever og ånder for interiør, og spesiellt for møbler som har historie, men trenger å friskes litt opp. Den personlige stilen man ikke finner maken til.'

Susanne Shabby: Jeg har kjøpt leilighet i gammelt hus, som jeg pusser opp alene. Elsker gamle ting, som jeg finner for det meste hos min bestemor og på bruktbutikker. Maler det meste jeg får kloa i hvitt, og driver også med litt hekling og sying.'

Vi pusser opp: 'Vi skal flytte inn i nytt hus. Her ser du hvordan det skrider frem i tillegg til valg av interiør.'

ROLL 3:
Bea's verden: 'Kommer til å blogge om interiør, familie, hverdagsliv, hobby og annet.'

Christines interiør: 'Jeg blogger om interiør og min hverdag.

Guttemammas: 'Jeg bor på et sted på Østlandet. Er opptatt av guttene mine, liker å lese, elsker å strikke og hekle. Liker å gjøre det koselig rundt oss!'

20 kommentarer:

Farmors hus sa...

Hei
Har laget ny blogg fra butikken farmors hus. håper vi kan ligge under roll 4: blogg butikker. Kommer til å blogge fra butikken:interiør, klær, og ellers hva butikken har å by på:-)

Metteflette sa...

Hei hei, lurer på om jeg kanskje kan høre til under roll 1 allikevel isteden for roll 3. Bloggen er: Mitt rom
www.metteflette.blogspot.com

Gunhild sa...

Hei hei!! Vil bare si at bildet over her var veldig veldig fint!! Og takk for den gode jobben dere gjør for oss alle!!

Anonym sa...

Hei!
Vil gjerne bytte fra roll 3 til roll 2. Tusen takk!

Muskatt og kardemomme-Kjersti sa...

Heisann og go søndag til dere :0)
Er så heldig at jeg har fått hjelp til å bytte fra blogg.no til blogspot!
Kan dere være snille å slette min gamle muskattogkardemomme.blogg.no,og fornye meg under familie,hus og hjem med muskattogkardemommepus.blogspot.com?
På forhånd tusen takk!
Kjerstiklem;0)

Blå-hvit samlemani sa...

Hei. Håper jeg kan legges til under roll 1.
Bloggen er: blåhvit samlemani http://blahvitsamlemani.blogspot.com/

NIB sa...

Hei blåhvit samlemani: har du en rask presentasjon av bloggen din og:) Så får vi registrert deg på neste lørdag:):)

I mitt hjerterom sa...

Hei hei :)
Natalie her! Ønsker og ligge under roll 1 jeg. Bloggen min handler mest om interiør, min elsk til det hvite og gamle. Med en liten dæsj av familie og diverse hobbyer som opptar min hverdag :)
Ha en forsatt fin søndag dere!

~Natalie~

Berit T sa...

Hei, hei.
Jeg har sikkert gjort noe feil siden jeg er ute av listen.
Men er det plass for meg kan jeg tenke å være under kategori 3.
Blogger om litt av hvert...
Min blogg er:
wwww. berittjosvoll.blogspot.com

Med hilsen Berit T

Ida sa...

Heisann!
Håper jeg får bli endel sammen med dere :)

Put It In A Box
www.putitinabox.blogspot.com
Roll 1
Bloggen min viser skatter og eventyr fra mitt hjem lagt opp i en boks. Ettersom lysten for å vise kommoder og større ting meldte seg - ble boksen for liten, og bloggen noe utvidet. Er veldig inspirert av Tilda-figurene. Velkommen til meg!

Anonym sa...

Hei hei. Jeg blogger om interiør, oppussingsprosjekter, kupp, borddekking, natur, hobby og inspirasjon.
Håper jeg kan få henge sammen med dere ;)
Jeg syntes at bloggen min passer best under roll 3

www.hjemme-best.blogspot.com

Welcome

Unknown sa...

På toppen
http://annastopp.blogspot.com/
Bloggroll:Roll 3
Hei!
Har lenge bare sittet og lest bloggene her.Nå er det på tide at jeg også gir meg til kjenne.Stilen min ligger vel på listen herskapelig/koselig/brunt/og noe farger. Bloggen vil vel handle om akkurat det, leiligheten min, pluss hobby og andre aktiviteter i huset mitt.

Julies sa...

Hei. Har fulgt med på alle disse fine bloggene i lang tid og har blitt så inspirert av alle de kreative damene at jeg nå er i gang med min egen blogg. Håper å bli lagt til under roll 1. Bloggen er :tantejuliesgamlehus.blogspot.com.

sirisinspirasjonsunivers sa...

Heisann! Jeg angrer litt på at jeg la meg inn under roll 3, og ønsker gjerne å bli flyttet opp i roll nr.2. Føler bloggen min hører mer hjemme der. Håper dette lar seg gjøre! :) Tusen takk for den flotte innsatsen dere legger inn i arbeidet med NIB! :) Det er kjempekoselig å inn her å lese! :) Hilsen fra Siri

sirisinspirasjonsunivers sa...

Forresten så er bloggadressen min www.sirisinspirasjonsunivers.blogspot.com
;) Klem!

Fire Hjerter sa...

Bloggnavn: Fire Hjerter
Bloggadresse: http://www.firehjerter.blogspot.com/
Bloggroll: Roll 3
Presentasjon:
Jeg er ny i bloggverden og kommer nok til å blogge om interiør, det som inspirerer meg og litt om hverdagslivet. Lar meg inspirere av alt det fine jeg finner på de forskjellige bloggene samt det jeg finner på mine surferunder på nettet. Liker den hvite stilen ispedd litt farger.

PillePalle sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
PillePalle sa...

Bloggnavn: Pillepalle
Bloggadresse: http://www.pillepalles-verden.blogspot.com/
Bloggroll: Roll 1
Presentasjon:

Hei alle sammen,
har laget ny blogg calles pillepalles-verden. Håper jeg kan legges under roll1. Bloggen min viser interiør fra mitt hjem og andre hus jeg liker godt. Lager flere ting selv. Er veldig inspirert av mange blogger her. Tusen takk for det!

Hisen fra Tyskland
(beklager, mitt norsk er dårlig)

NIB sa...

da stenger vi for nye bloggere denne uken. nytt innlegg hvor du kan melde deg på NIB, kommer i morgen, søndag 26.oktober kl 22. velkommen!

NIB sa...

hei blå-hvit samlemani og tante julie:) dere er hjertelig velkommen på NIB, men vi trenger en presentasjon av bloggene deres for å legge dere inn:) skriv gjerne en kommentar på neste ukes innlegg:):)