Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 24. september 2008

Avstemning

Hei! Nå har debatten rast noen dager, og vi tar en liten pause for å stemme frem Årets bloggerkjøkken. Takk til alle seriøse innlegg i debatten, og takk til alle som har støttet oss! Det er hyggelig med positive tilbakemeldinger :)
Her er månedens finalister:


(Nummer 1)


(Nummer 2)


(Nummer 3)


(Nummer 4)


(Nummer 5)

Godt jobba, jenter! Avstemningen stenges 30. september 23.59.

9 kommentarer:

Anonym sa...

HJELP !! Kjøkken nr to falt jeg pladask for! Hadde jeg kunnet ville jeg sittet en hel dag for å stemme det fram! Håper det kommer noen fler som liker det. Flotte kjøkkener alle de andre også. Men nr to traff meg mitt i hjertet.

Bergheim sa...

*DÅÅÅN* Jeg falt pladask for kjøkken nr 2. Hadde det gått an skulle jeg brukt en hel dag på å stemme det fram. Flotte kjøkken de andre også men nr 2 bare traff meg mitt i hjertet.

Bergheim sa...

Upps... Kom jeg inn med to forskjellige Id er ??

Anka sa...

Så fine bilder. Gøy at det er litt forskjellige stiler. Ja, her skal det stemmes!
Lykke til;)

Berit T sa...

Hei.
Jeg vil gjerne ar dere tar meg vekk fra bloggrollen, føler jeg er en av dem som blogger om mye annet enn interiør. Derfor kan andre få min plass, men jeg vil følge med på hva dere gjør alikevel.
Takk for tiden jeg var med.
Berit T

Torilpia sa...

Jeg kom vel aldri med på den rollen - men sier allikevel ifra meg en eventuell plass der. Min blogg er ikke en ren interiørblogg - er faktisk usikker på hva som er godkjent som interiør i sånne blogger også .. Er det kun møbler .. eller .. ?? Hva med pyntegjenstander etc?? Hadde vært fint med en oppklaring rundt dette - fra "proffene" :o)
Lykke til videre - alle sammen!!!

Anna Lisa sa...

Heisann!!
Eg ønsker å bli meldt ut av NIB.
God Helg :)
Klem

NIB sa...

Hei Torillpia (og andre som lurer på det samme)!

Vi vil at denne siden skal være for alle. Vi har ingen planer om å gjøre NIB til en plass en må føle at en kun kan skrive om interiør. Det er folks egne blogger, og der skal en kunne skrive om akkurat det som passer, sålenge en skriver om interiør også.

God helg

Anonym sa...

Hei, med all respekt, men er det ikke fint med et helhetlig bilde av kjøkkenet?? Flere av bildene her kan jo være hva som helst....