Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

tirsdag 19. august 2008

Fristen har gått ut

Da var fristen for å sende inn bilder til augustkonkurransen gått ut, og vi har som sist måned fått inn mange flotte bilder.

Etter at vi flittige har valgt ut fem finalister, vil dere kunne stemme på hvem som fortjener å vinne et av to abonnementer på Vakre Hjem & Interiør.

Tusen takk til alle dere som har sendt inn bilder :)

2 kommentarer:

Jorunn sa...

Ser det pågår en frisk debatt nå ang copycats. Tror en slik diskusjon trengs for å avklare grenser. En annen ting jeg kunne ha lyst til å diskutere er kommentarer på en blogg. Ser også at andre bloggere lurer litt på hvem som er innom siden deres. Vi har jo tellere på bloggen vår og ser at det er ganske mange flere treff enn det er kommentarer. Selvfølgelig kan vi ikke legge igjen en melding på hver eneste blogg vi er innom, og det er sikkert endel uten blogg også som ikke vet at de kan logge seg på som anonym. Men det jeg reagerer på er at når noen skal gi en premie eller det skal være en trekning, ja da kommer det maaaange kommentarer!! Jeg prøver selv å legge igjen så mange hilsener som mulig, av flere grunner: -jeg har blogg selv og vet at det er hyggelig -jeg er på en måte "inne" hos en privatperson og da syns jeg det er god folkeskikk å hilse på. Og selv om man ikke har noen bestemte meninger om akkurat det emnet bloggeren skriver om så klarer man alltid å finne på noe hyggelig å si? Det jeg egentlig vil frem til er vel at alle de som gjerne tar imot gratis gaver også kan være flinkere til å legge igjen en hilsen ellers også.

Anonym sa...

HÆ...... Er det konkurranse? - Hvor? Kom jeg for sent?

(nå igjen)