Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 10. august 2008

Rapport fra ikea og invitasjon til Bloggetreff 16. august i OSLO

Tidlig sommer henvendte Ikeas PR byrå seg til oss med flg forespørsel: Kunne vi kontakte dem med forslag til aktuelle blogger de kunne invitere til årets kataloglansering på Westerdahl? Og for å gjøre en lang historie kort; på tirsdag var Kardemomme, Hvit Stil, Fjellrosa, Emmeline, Prinsessa, Karna og de tre FlittigLisene klare for lanseringsfest! Lykke stor! (For festbilder og festlige beskrivelser besøk disse bloggene!)


Flere interiørmagasiner har i løpet av året satt søkelys på nettopp oss interiørbloggere, og Ikea værer som alltid trender raskt; med tematikken den skapende kvinnen var interiørbloggerne et must have på lanseringen! Og vi skapende kvinner fant jo tonen da vet dere, det var hur stas som helst å møte herlige jenter med de samme interessene:-)

bilde flittiglisene

inspirasjonscollage: flittiglisene, bilder ikea

Vi har kjempelyst til å møte flere av dere og inviterer derfor til:

BLOGGETREFF lørdag 16 AUGUST i Oslo! Håper mange av dere har lyst på en dag med shopping og kaféliv!! Tanken er å treffes og ha en koselig dag sammen; og selvfølgelig rekke over så mange kule butikker som mulig:)

Legg igjen en kommentar eller send oss en mail hvis du vil være med, så avtaler vi hvor vi skal møte og hvilke butikker vi ønsker å gå i etter hva vi/dere har lyst til.

19 kommentarer:

Torunn sa...

F.....jeg er opptatt på fotballcup hele den dagen!!
Kjempebra tiltak som jeg så gjerne skulle vært med på....

Dere får sikkert en kanonfin dag :-)

Torunn

Tone Yvonne sa...

Dette hørtes kjempebra ut!!
(...og litt skummelt...)
Jeg vil gjerne være med :o)

Sikkert lurt å treffes litt tidlig....

Gleder meg :o)

Mitt hvite hus sa...

Så intiativrike dere er:=) Jeg skulle så gjerne vært med , men Bergen er litt langt unna. Kanksje en ide for oss i vestlandsbyen ???

Kos dere så masse alle som blir med. regner med at det kommer info etter dagen :=)
Klem Kerstin

Prinsesse Elin sa...

Har så lyst til å treffe dere igjen men jeg kan ikke( mitt hjerte blør, storeflittig, lilleflittig og Fru Pink) Dette hadde vært så utrolig kjekt å se dere alle og få snakket med dere igjen. Håper dere får treffe mange kjekke damer og at dere tenker på oss som desverre ikke får det til å komme( tror du egen meldinger gjelder hvis man vil på bloggtreff???).
Masse klemmer fra Elin:O)

Anne sa...

Hei, dette vil jeg absolutt prøve å få med meg! Jeg kan anbefale flere butikker på Briskeby : )

Albertines verden sa...

Hei. Det hørtes hyggelig ut, men er desverre på interiørmesse i Herning hele helga! Blir med neste gang, jeg. Kos dere!

Karlsebakken 37 sa...

Tusen takk for invitasjon! Dessverre er jeg opptatt hele helgen med flott besök hjemmefra Sverige men er gjerne med på andre events i fremtiden! Hilsen fra Karlsebakken

fru vims sa...

det hadde vært hur kult som helst.
men jeg tror jeg skal på hytta med min kjære...tror ikke det er populært at jeg velger å treffe en gjeng med bloggedamer i stedet for å dra på hytta med han. selv om det hadde vært veldig gøy med en oslotur.. :)

Fru Fjeldhammer sa...

"Tusen takk for invitasjonen". Dette var et bra tiltak... Men jeg er en smule feig på slik jeg!!! *S*

anneskreative sa...

Hei!
Så flott med et slikt initiativ,,,,har veldig lyst til å være med,,,,,men venter besøk fra Sverige,,,,,
Kommer gjerne en annen gang,,,men hadde vært fint med litt lengre frist,,,,
Kos dere og ha en fin dag
Anne

Anonym sa...

Å nei.. jeg kan ikke :( det var dumt da!!! men sånn er det!
Blir det vellykka og det blir flere treff så skal jeg prøve å få vært med!!! Absolutt! :)

Klem fra Mette

Dans på roser... sa...

Kos dere max!!!
Håper det blir en suksess, og at det kan bli flere anledninger, ville gjerne vært med. Lillesøster fyller 30 og feierer i stor stil den dagen, så det passer dårlig.

Blir gjerne med en annen gang.

Bolina ute på Stabekk, og purpur på grunerløkka er et par tips. En utrolig vakker blomsterbutikk, dersom ruta deres går bak slottet og oppover der, er Passiflora. Blomsteratmosfære på sjølyst er også utroooooolig fiiiiin! =)

Kos dere masse.
Klem, Kathrin,

Shabby Chic sa...

Så moro med sånt. Jeg er opptatt, men kan anbefale butikker som Chicas og venner(Majorstuen) Sjarm(Grünerløkka) og Ting(rett bak stortinget)Ellers er jeg fan av Indiska:) Håper dere får en topp dag. Blir gjerne med en annen gang;)

Design-Shimmer sa...

Takk for innvitasjon :)
Men jeg er opptatt i Bergen den 16august. kos dere masse, og shop vilt

aase sa...

Å nei, også den 16. da.....vi har stort bruktmarked ved butikken og jeg må jobbe fra 07.00 om morgenen!! Kos dere masse på schopping og latte drikking!!!

Anneli sa...

Høres skikkelig koselig ut <3
Men det er litt kort varsel, med tanke på at jeg bor i nordnorge..
Kos dere masse! Håper jeg får anledning til å møte dere en annen gang (:
Klem <3

Prinsesse Elin sa...

Oppdaterer ikke bloggrollen lengre. 12 timer siden jeg la inn et innlegg og jeg venter.....å venter .......å venter.....ja dere skjønner;O)

Frk .Fischer sa...

Hei!!! Det skulle jeg gjerne fått med meg...men den dagen skal tilbringes i bryllup...det hadde vært artig siden jeg er ganske ny her i bloggeverden...sikkert fått masse tips!!! Kos dere damer masse!!! Min blogg er en intriør og hverdags blogg/ fam blogg!!!

Tove sa...

Skulle sååå gjerne ha fått være med, men skal levere fra oss sommerhuset skinnende rent dagen etter.... Men det blir vel ikke siste bloggetreff?!?!