Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 9. august 2008

Nye bloggere

Nå er bloggesesongen over oss igjen! De fleste har nytt livet ute og på ferier, men nå tror vi mange vender tilbake til tastaturet med ny energi. Rollen har vært litt uskikkelig i det siste, men vi håper den oppfører seg bra nå som Blogger-platformen har oppdatert seg.

Alle som bor i Oslo-området bør følge med her inne de neste dagene, en bloggehappening er på gang.

Velkommen til nye bloggere! (Jeg redigerer litt i presentasjonen for at innlegget ikke skal bli for langt.)

Home 4 us: ’I bloggen min finner du en del håndarbeider, for tiden lappeteknikk, hekling og strikking, ja og litt søm. Interiørmessig så er vel stilen min en dæsj chabby, en dæsj landlig og store doser romantikk. Elsker å få det til å se lekkert ut uten at det skal koste skjorta.’

Today: ’Om interiør og livet til en småbarnsmamma med mange baller i luften. Jeg er norsk, men bor i Sverige, elsker secondhand og loppisfynd. Stilen min er nytt blandet med gammelt, design klassikere, industriell, hvitt hvitt hvitt. Rette linjer, fargerike detaljer. Vakre retrodetaljer og landlig pastell (ikke shabby chic).’

Mye fint: ’Bloggen min vil vel inneholde "alt mellom himmel og jord" vil jeg tro, men kanskje fortrinnsvis interiør, håndarbeid og natur.’ Driver nettbutikk med fargerike produkter.

Heimeriket: ’Blogger om interessante interiører, hage- og hobbyprosjekter. Jeg elsker å sy og har alltid et eller annet prosjekt liggende ved symaskinen (men ikke alltid tid til å gjøre dem ferdig). For tiden er det New England med en dråpe minimalisme som er favoritten (hva nå det måtte resultere i.)’

Huset ved havet: ’I bloggen min har til nå vært mest strikking, inspirert til å utfylle mer om både hus og livet ellers. Bor i et lite småbruk 10 m fra fjaærrasteinan ved Trøndelags utkyst næra havet. Min ønske stil er landlig, loppis og secondhand. Men jeg er enda under full opppussing, og har mange tanker om hvordan gå veien videre.’

Happy in pink: ’er veldig interessert i interiør, men det vises ikke så veldig på bloggen min enda. blir mer av det etter hvert (lover). i bloggen min er det masse bilder av alt mulig rart, elsker farger. stilen min er mix & match, og fargerik)'

(Ønsker du å legge deg til her på NIB, skriver du bare en kommentar under dette innlegget, og gir en kort presentasjon av bloggen din. Prøv gjerne å beskrive stilen din så godt som mulig:)


24 kommentarer:

elisabeth sa...

Hei,
sendte en mail ang ny URL på bloggen Molly's Heaven. Den er nå skiftet navn til Me and Molly, med URL http://meandmolly.blogspot.com/

Ha en fin dag:)

sandra sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
H elle K sa...

Hei , i bloggen vår finner dere interiør,hage. Driver en liten butikk i uthuset i hagen. Hilsen H elle K.

Noralill sa...

Hei! kanskje det er på tide å kome seg vidare ut i verda..Difor skriv eg inn her. Har ein blogg om livet i vårt vesle hus, om oppussing, blomar og blåbærtur.

Velkomen innom!

aase sa...

En blogg happening hørtes veldig spennende ut, jeg følger med!!!

Marieinwonderland sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Karlsebakken 37 sa...

Hei! Min blogg handler om livet på Karlsebakken 37 i Tønsberg, der jeg og samboren min pusser opp huset vårt fra 1952. Svensk som jeg er pvøer jeg å blande inspirasjon fra både Norge og Sverige i en stil som tar inn like deler New England, jordfarger, vitt, lantligt og minimalistiskt! "En salig blandning" på ren svenska alltså! Välkomna på besøk hos oss på Karlsebakken!

Christina sa...

Hei.Min blogg handlero oppussing av huset vårt og andre ting som vi syssler med.har akkurat opprettet bloggen så det er ikke så mye innpå enda=)

CosiFanTutta sa...

Fantastisk initiativ å samle norske interiør blogger! Jeg har laget blogg i forbindelse med oppussing av leilighet. Prosjektet nærmer seg slutten. Stilen er preget av skandinaviske/norske design møbler. Minimalistisk, men samtidig et varmt hjem (synes jeg, da). Ingen shabby chic, pynt, blomster, forming, baking, strikking, scrapping, brodering, blomsteroppsatser, selvgjort og velgjort eller andre missions impossible-stuff. Jeg drikker derimot vin, hører på musikk og padler i blant - og skriver om dette. Lite trafikk så hjertelig velkommen, alle :o)!

Anka sa...

Endelig på bloggingbølgen, det vil si interiørbloggingbølgen;)
Utrolig mange inspirerende og kreative blogger der ute.
Min side handler mest om byggeprosessen på huset vårt nå men når vi kommer inn i huset blir det mer interiør:)

Siren sa...

Ny blogger med hovedvekt på interiør. Elsker den franske landstilen, men kominerer gjerne med annet om det faller i smak.

Anonym sa...

Noen ganger har man enten for liten plass eller for lite penger til å skape det interiøret man helst vil ha. Men følg med, så skal jeg lære deg å lage gull av gråstein.

ARKinterior sa...

Hei,er helt ny i dette gamet..men etter å ha tittet innom uttallige kjempefine blogger,fant jeg ut at det var på tide å prøve meg på dette..så lærer jeg vel etterhvert.Bloggen kommer for det meste til å handle om min store interesse for interiør.Liker godt dansk, svensk, fransk landstil og elsker loppisfunn med sjel og sjarm.

Frk .Fischer sa...

Da skal jeg prøver forklare hvem jeg er...Denne blogg er lager etter ispirasjon fra andre blogger , og at jeg liker å pynte og puss opp og inrede rom..har en tendens til å bytte litt stiler etter vær og vind, men er vel egentlig gla i base farger, og i romantiske og maretime stiler... og den franske land stilen .Synes at stiler lett kan byttes ved enkle grep som puter , duker og div...bare mann har klare base farger...Elsker også blomster av alle slag..hortensia og tulipaner er vel meg, viss du spørr de som kjenner meg..Nå for tiden er barne rom og kjøkken og spise stue de neste prosjektene mine ...så følg med....vi ses!!

Lykkehuset sa...

Hei! I bloggen min vil jeg skrive om hus, hage og skjærgården:) Blir inspirert av så mange blogger, og vil etterhvert prøve å inspirere selv også. Med bilder fra huset vårt, interiørtips, oppussing, hagen og skjærgården der jeg bor, tror jeg bloggen vil bli en skjønn liten oase. (Håper det i alle fall;)) Klem

Vibeke sa...

Hei :0)
Fersk blogger med STOR interesse for interiør,mote,hage og forskjellige typer håndarbeid.Stilen min er vanskelig å betegne med ett ord men jeg er i allefall individualist.Lar meg inspirere av trender men ikke styre.Liker å pusse opp det jeg(eller andre)har istedenfor å kjøpe nytt hele tiden.Har absolutt ikke noe imot å kjøpe meg noe men det er en herlig prosess å skape noe nytt ut av noe gammelt.HERLIG!!

Velkommen innom til meg!

A-H sa...

Hei! Har nettopp flyttet på gård og holder fortsatt på å komme i orden! Elsker å kunne pusse opp gamle ting, har endelig landet i en interiørstil jeg føler meg hjemme i. I hverdagen går tiden med til barna og hestene våre! Driver også med scrapbooking, strikking og hekling. Synes det er kjempegøy å kikke på alle de flotte bloggene her inne!

Anonym sa...

Hei, Da lure eg meg inn her etter å ha vært skap-gjest i en god stund :-) I bloggen vår finn dokker alt om hverdagen vår, å litt ekstra om min lidenskap som går på interiør! Stikk gjerne innom!!

Go`hilsen fra Nord :-)

Design-Shimmer sa...

Hei girls.
Liker den nye layouten, mer nøytral :)
Min blogg er en salig mix av hjemmeinredning/design/litt mote, litt musikk....etc
Stor lidenskap for Moderne personlig innredning med inspirasjon fra det som måtte være hjerte nærmest....
Ha en fin kveld

Camilla sa...

Hei!

Jeg blogger om forskjellige ting, bl.a interiør. Foreløpig ligger det ikke inne så mye innen dette temaet, men det vil snart ta seg opp. Koselig hvis dere vil ta en titt.

Anonym sa...

Hei :-)
Jeg er litt sent med å oppdage nib jeg, men takket være Lisbeth (Lisbeth sin Lille verden) fikk jeg det jo med meg til slutt da :-) Smart å samle alle norske interiør blogger på et sted da! :-) Jeg håper jeg får være med selvom jeg skriver på Engelsk?! :-) Oki, her er presentasjonen:
M&CO - Around the house .(Eng. språk) (http://mandco.typepad.com er mitt kreative utløp i hverdagen. Skriver om interiør, stil, og hage. Stilen er min egen, eklektisk og med et Internasjonalt preg.Velkommen på besøk! :-)
Klem Monica

Dagny- Heim sa...

Oi, her var det mange i kø for å vere med, og det vil
eg også :-) "Heim" vart i utgangspunktet oppretta som ein dokumentasjonsblogg for alt vi har/skal gjere i hus og hage (bygd i 1946). Stilen i heimen er vanskeleg å setje i bås, men gjenbruk, gjerne heimesnekra, lyse fargar og utbyttbare fargeklattar seier vel litt.

@__EY__ sa...

Hei igjen,

det er ikke jeg som driver
å sletter kommentarer mine : D

Nå vil jeg være med,
det er etterhvert så
mange her, og det er
her jeg oftest er på
besøk. Liker godt:
Bohem storbystil,
Gustavians stil
( som er hvit stil ? : )
Og dansk design.

OG: Jeg har en ny
høst utfordring
til alle bloggedamer.

Jeg likte den nye
headingen, men nå til
høsten kunne den
vært i lik, men i
litt mer høstfarger.

søte drømmer sa...

Hei!
Jeg blogger om hverdagsliv og oppussing av hus og hage. Er lideskaplig opptatt av interiør og oppdaget bloggverdnen for ca 1 år siden. Er helt ny i gamet så jeg tar gjerne i mot tips og råd angående blogging:)
Klem Tone