Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 31. juli 2008

Ukens diskusjonstema: Hva fikk deg til å begynne å blogge?

Hjernen min er visst virkelig i feriemodus: Jeg har jo helt glemt ukens diskusjonstema! Det blir altså litt kortere tid å diskutere på denne uken (hvis ikke jeg glemmer det neste uke også, da, hehe), men jeg håper dere tilgir meg :)

Idag spør vi spørsmål om blogging: Hvor lenge har du blogget, og hva fikk deg til å begynne å blogge? Var du en av "pionerene", eller fikk du så mye inspirasjon av andre at du også ville prøve? Blogger du mest for deg selv og familien (for å ha et slags online fotoalbum) eller prøver du å inspirere andre? Kanskje det er noen her som ikke har sin egen blogg? Kunne du tenkt deg å begynne? Hvorfor/hvorfor ikke?

Fortell oss om dine bloggererfaringer her eller i forumet.

PS. Ikke glem å stemme, det er siste mulighet idag!

4 kommentarer:

Prinser og Prinsesser v/ Irene Brenna sa...

Jeg blogger for å inspirere, og kanskje for å promotere nettbutikken min ørlite grann [rødme]! Ellers synes jeg det er spennende å se hva andre blogger om. Jeg må si det er imponerende mange kreative sjeler der ute!

Rosa sa...

Eg starta vel eigentleg bloggen min for å ha ein stad å skryte hemningslaust av jenten mine, scrappinga, og legge ut oppdateringar frå oppussing av hus og hage. Etterkvart i prosessen har eg vorte meir og meir interessert i interiørting, og vert kjempeinspirert av andre bloggar. Eg ser ikkje heilt kvar eg skal inspirere andre, med så ufatteleg mange kreative og flinke sjeler rundt omkring, men eg syns det er kjekt å vise fram det me har fått til.

Hulda sa...

Jeg begynte å blogge uten egentlig å ha noe mål og mening med bloggen. Men, etterhvert tok det seg opp, og jeg begynte å ta bilder av ting som interesserte meg. Da jeg begynte å blogge, for over 2 år siden, var det ikke mange interiørblogger å finne. Etterhvert som jeg fant flere med samme interesser ble det skikkelig artig å holde på med blogginga. Jeg blir ofte veldig inspirert av andre blogger, og finner stadig på nye ting å lage, eller å forandre på hjemme. - ofte via inspirasjon fra andre. :)

Anonym sa...

Jeg leser andres blogger for inspirasjon og glede og håper jeg kan være det samme tilbake til de som kikker inn på min blogg.
Samtidig er bloggingen min blitt hobby nr 1 (les fotograferingen) og det er veldig moro og lærerikt. folk reagerte nok litt forskjellig når jeg begynte, jeg lå jo over matbord og blomster og alt mulig for å ta bilder. Men det får så være.

Den som inspirerte meg til å blogge var svenske Sara vill fara. Hennes gamle blogg http://saravillfara.blogg.se var helt utrolig flott. :)