Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 7. juni 2008

Lørdagsinnlegg 7.juni

Hei! Nå er sommeren over de fleste, vi merker at aktiviteten er litt lavere inne på bloggene. Allikevel er det fortsatt mange som legger seg til. Nå er vi oppe i 180 blogger på nib. Bra, ikke sant? Velkommen alle som la seg til siste uke:

Baronessa: Blogg om utvalget til butikken med samme navn, på Husnes.

Cathrine: skriver om interiør og hverdagslivet. Den siste uken har vi fått se innlegg om to utfordringer og Endreset gård.

Ciciliesverden: Denne bloggen har bare rukket å poste to innlegg: et om Boligfryd og ett om sommernatt i Trøndelag.

Fra by til bygd: Blogg om en storbyjente som har funnet seg en "døl" og slått seg til på bygda. Vi får se interiør og bilder fra det nye livet. Innlegg om alv og fargerike hageputer siste uken.

Frk.Larsen: Blogger fra Bodø med helt moderne stil. Siste innlegg om frisørbesøk. ønskeliste og det faktum at hun skal flytte inn i en forsvarsleilighet.

Interior givealong: blogg som organiserer hemmelig venn for oss interiørbloggere. Nå er vi midt inne i sommerrunden hvor tema er "franske sommerfølelser".

Jorunns lille verden: Blogger fra Hobøl som skriver om interiør og de små gleder i livet. Den siste uken har hun skrevet om gave til seg selv fra Albertine (Green gate), og shopping.

Koselig koselig: skriver om mye, særlig interiør, foto og blomster. Den siste uken har vi fått se innlegg om løvetann og kjøkken.

Lillemor: En blogg om interiør og håndarbeid. Den siste uken har vi fått se blomster fra skogkanten og egenstrikket babyjakke til datteren.

My little heaven: Blogg om interiør i New England og Hamptons herregårdsstil. Siste uken har vi sett innlegg om Ralph Lauren og hytten "Bryggerhuset".

Sabis hussvermeri: En blogg med hvite interiør i landlig, New England stil. Den siste uken har vi sett innlegg om favorittstolen og Bourgie lamper fra Kartell.

Shabby & Charm: En blogg om shabby, hvitt og landlig interiør, og hverdagslykke, barn og blomster. Denne uken har vi sett innlegg om Zara home og speil.

Siris inspirasjonsunivers
: En blogg med fargeglade bilder og innlegg. Den siste uken har vi sett innlegg om Marimekko-duk på kjøkkenet og egenmalt postkasse.

10 kommentarer:

Kjeruben sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kjeruben sa...

Hei

Legg gjerne til min blogg :-D
kjeruben.blogg.no

Solveig sa...

Hei Kjeruben: du ble lagt til for to uker siden:)

Kjeruben sa...

Litt i overkant ivrig der ja *rødme*

Anonym sa...

Hei på dere:) For en fantastisk flott side som kan samle alle.. Jeg slenger meg gjerne med om jeg får? bukker og neier og ønker dere en flott uke videre:)

Berit T sa...

Hei hei!

Må gjerne legge til min blogg visst det er av interesse...
www.berittjosvoll.blogspot.com

Ha en fin uke!

Fru Langtind sa...

Hei

Gøy side! Er ganske ny i bloggverdenen, og leter stadig etter nye inspirerende blogger...her finner jeg dem!!
Legg meg gjerne til : )

Klem fra Fru Langtind

Miss.T sa...

Heisann
Legg gjerne inn min blogg også.
www.shabbyhome.blogspot.com

Ha en herlig uke : )

Klem fra MissT

Charlotte - FO² sa...

Hei, legg gjerne inn min blogg også :) www.kastanje.blogspot.com

Solveig sa...

Kommentarer til dette innlegget er lukket:)

Hvis du vil melde deg på skriver du bare en kommentar i det nye lørdagsinnlegget som kommer i morgen kl 14:00:)