Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 17. mai 2008

Lørdagsinnlegg 17.mai

HURRA FOR 17.MAI!

Vi har tatt ferie i anledning nasjonaldagen, og omtaler alle som har lagt seg til neste uke, sammen med de som legger seg til denne uken:)

Håper dere koser dere rundt om i hele landet, vi gleder oss til å se om det dukker opp noen bilder fra dagen rundt om:) Kos dere med is, brus og kaker!


12 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med dagen! Vil gjerne være med i norske interiørblogger -er mange fine blogger med her, ser jeg! Fortsatt fin dag, hurra!

Anonym sa...

Hei igjen! Jeg lurer på om du bare har sett på hjemmesiden min? Har en annen blogg også; http://www.hverdagsprat.blogspot.com/. Velkommen diit!

Bergheim sa...

Ønsker alle til lykke med dagen!

GundaM sa...

Kanskje Containerbloggen kunne blitt med og..?

www.containergirl.blogspot.com

Og ang. den lampa- trykk på lamer i høyre sidemeny og det er ilde nr tre jeg mener på ;) Ikke spesiellt fin kanskje men RØD!

Fortsatt flott helg til dere alle!

Klemz

vosgesparis sa...

hey! I don't know where the party is about but I am very happy to see so m any Norwegian blog links ;))) They are all Norwegian aren't they... for me as a Duth person it is very dificult to see the difference betwen the lanquages, but I adore the norwegian house and iterior style. So I will give it a link to my blog if that is okay with you ;)) Thanks so much.
Desiree

Anonym sa...

Hei, Randi her igjen. Det er helt i orden med det du skrev i bloggen min. Fikk bare et tips om at jeg burde gjøre som jeg har gjort her. Og da måtte jeg jo prøve:) Fin uke:)

Unknown sa...

http://sniljes.blogspot.com/

prøver meg jeg å

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Jeg har blitt oppfordret til å melde meg inn i norske interiørblogger, så da håper jeg at dette er måten.
Ha en riktig god dag! Trine

Anonym sa...

- Tineskreativehjørne gjorde meg opmærksom på deres lørdagsindlæg. Jeg bor i Trondhjem og har en speciel hobby - nemlig at lave interiør-ting, til pikerne - både "bondestil" og den "hvide stil" - kunne tænke meg at legge meg til på deres interessante side Norske interørblogger !
Venligst morfar !
www.morfarshytta.blogspot.com

Marihøna sa...

Hei og hopp! Jeg har startet en blogg og vil også være med her :)

Alven sa...

Hei :-) legger igjen en hilsen her jeg :-) Har hatt blogg siden desember og visste ikke om denne siden :-) så håper da at jeg blir registrert her :-) Ha en kreativ sommer alle ineriør og hobby sjeler :-)

Solveig sa...

Denne ukens innlegg er gått ut på kommentardato:) Ønsker du å legge deg til kan du gjøre det i det siste lørdagsinnlegget.