Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 17. mai 2008

Lørdagsinnlegg 17.mai

HURRA FOR 17.MAI!

Vi har tatt ferie i anledning nasjonaldagen, og omtaler alle som har lagt seg til neste uke, sammen med de som legger seg til denne uken:)

Håper dere koser dere rundt om i hele landet, vi gleder oss til å se om det dukker opp noen bilder fra dagen rundt om:) Kos dere med is, brus og kaker!


12 kommentarer:

~~Randi~~ sa...

Gratulerer med dagen! Vil gjerne være med i norske interiørblogger -er mange fine blogger med her, ser jeg! Fortsatt fin dag, hurra!

~~Randi~~ sa...

Hei igjen! Jeg lurer på om du bare har sett på hjemmesiden min? Har en annen blogg også; http://www.hverdagsprat.blogspot.com/. Velkommen diit!

Bestemors vindu sa...

Ønsker alle til lykke med dagen!

GundaM sa...

Kanskje Containerbloggen kunne blitt med og..?

www.containergirl.blogspot.com

Og ang. den lampa- trykk på lamer i høyre sidemeny og det er ilde nr tre jeg mener på ;) Ikke spesiellt fin kanskje men RØD!

Fortsatt flott helg til dere alle!

Klemz

vosgesparis sa...

hey! I don't know where the party is about but I am very happy to see so m any Norwegian blog links ;))) They are all Norwegian aren't they... for me as a Duth person it is very dificult to see the difference betwen the lanquages, but I adore the norwegian house and iterior style. So I will give it a link to my blog if that is okay with you ;)) Thanks so much.
Desiree

Anonym sa...

Hei, Randi her igjen. Det er helt i orden med det du skrev i bloggen min. Fikk bare et tips om at jeg burde gjøre som jeg har gjort her. Og da måtte jeg jo prøve:) Fin uke:)

Silje sa...

http://sniljes.blogspot.com/

prøver meg jeg å

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Jeg har blitt oppfordret til å melde meg inn i norske interiørblogger, så da håper jeg at dette er måten.
Ha en riktig god dag! Trine

Morfar sa...

- Tineskreativehjørne gjorde meg opmærksom på deres lørdagsindlæg. Jeg bor i Trondhjem og har en speciel hobby - nemlig at lave interiør-ting, til pikerne - både "bondestil" og den "hvide stil" - kunne tænke meg at legge meg til på deres interessante side Norske interørblogger !
Venligst morfar !
www.morfarshytta.blogspot.com

Marihøna sa...

Hei og hopp! Jeg har startet en blogg og vil også være med her :)

alvens kreative hjørne sa...

Hei :-) legger igjen en hilsen her jeg :-) Har hatt blogg siden desember og visste ikke om denne siden :-) så håper da at jeg blir registrert her :-) Ha en kreativ sommer alle ineriør og hobby sjeler :-)

Storeflittig sa...

Denne ukens innlegg er gått ut på kommentardato:) Ønsker du å legge deg til kan du gjøre det i det siste lørdagsinnlegget.