Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 13. oktober 2011

Finale! Tapetherlighet!

Smask! Nå ligger fin-fine finalister klare! Kjenn på magefølelsen og stem frem den du syns skal vinne tapetutfordingen.


Dreamteam dommerne HALVOR BAKKE, John Erik Barkost, Cathrine Storesund og Gunvor Nordby har talt. Denne gangen er det jo nett som å være med på IdoL ... og prøver John Erik å ta en Tor Milde?

Juryen brukte litt tid på å finne en favoritt, men da vi først ble enige, var det et soleklart valg. Det er et ekstremt høyt nivå, og det er virkelig flere som fortjener å vinne en tur til Oslo for å style et oppslag i inspirasjonsmagasinet vårt, BASE. Vi gleder oss VELDIG til å se hvem som går av med seieren, og kommer til å følge meget nøye med de neste dagene. Vi er forøvrig også tilgjengelige på Facebook-siden vår, hvor vi svarer på de spørsmålene dere skulle ha om fargepaletter, produkter, maling, tapet og gulv.

TAKK FOR OSS!!

Hlisen en veldig imponert jury
Fargerike

ISABELLE'S FAVORITTER

Halvor: Et hint av Marokko på en dempet måte. NYDELIGE farger!

Gunvor: Her er flotte farger. Formene snakker sammen. Gir et rolig og harmonisk uttrykk.

Cathrine: Indiskinspiret fra Cole. Mitt første inntrykk var blandingen av gullmetallet i tapetet kombinert med sølvet i lyse krona – det gir spennende effekt. Jeg må si jeg synes det er flott når fargepaletten er så ryddig, farger som ligger nære i systemet, blått og turkis er beroligende. Dette er pent å se på og godt å leve med. Når vegger, lysekroner, møbler og servicer ingenting tilfeldig, da må bare resultatet bli som dette, veldig bra!

John Erik: Dette miljøet er nesten som trukket rett fra Cole & Son sine hjemmesider. Dette er et fantastisk bra interiør, og helheten er så og si perfekt både når det gjelder fargekombinasjoner og ikke minst en fantastisk evne til å hente opp formen fra designet i tapeten i detaljene rundt. Jeg synes det dog er litt synd at vi ikke får se mer av rommet, men jeg stoler på at resten av interiøret er like flott, og at vi får se denne kreativiteten i neste nr av base!

ALL OF IRINA

Halvor: Dette var rett og slett vakkert!!

Gunvor
: Dette er et herlig bilde og min favoritt. Matt mot blankt. Her har vi virkelig brytninger. Treveggen bryter mot den fine tapetserte veggen, som prismekronen tar opp.

John Erik: Det er faktisk ikke godt å si om dette er på en hytte eller om det er en vanlig bolig. Stilen er ihverfall godt gjennomført og ganske overdådig. Her møtes glamour og det rustikke. Fargemessig er det ganske safe, og det er mye ton i ton, men det er uten tvil detaljene som vekker oppsikt. Dette er veldig jålete, men det funker.

DRYSS


Halvor: Deilige kontraster mellom det turkise og sorte.

Cathrine: Jeg synes dette skiller seg helt ut fra de andre. Her er der valgt en farget tapet med mønster. For det første er det flotte farger i selve tapetet. Det er veldig stilsikkert med tilbehøret hvitt og sort. Sko og kjole ”oser” luksus. Ingen tilfeldigheter når stashet blir valgt i disse fargene, de små fuglene kommer virkelig til sin rett og dett virker nesten som de ser levende ut. Illusjonen er veldig sterk og utrykket blir magisk.

CHARM DESIGN

Gunvor: Her spiller de forskjellige elementene mot hverandre. Det myke mot det harde.

John Erik: Det er alltid kult med verdenskart (jeg er litt nerd på sånne ting). Dette er virkelig et koselig miljø, og fargene matcher godt mellom tapet og vegg. Dette er veldig safe og veldig enkelt, men det fungerer godt.

Cathrine: Verdenskart som utgangspunkt. Jeg liker blandingen av brune nyanser, det blir veldig varme fine lune rom av det. Blandingen av plastikk og pels gir hele rommet et løft.
Materialvalgene er ikke en selvfølge, det blir et moderne touch over sluttresultatet når der blir blandet blanke og matte materialer. Jeg synes dette er en fin og lun arbeidspass. Kartet er bare et fantastisk stilig bilde, det er til og bli fasinert av.

A DOG POSING

Halvor: De vidunderlige kontrastene gjør dette spennende.

Gunvor: Feminin tapet mot klassisk bord og stoler. Dramatisk.

Cathrine: Fargene er mektige, sort bunnfarge det blir virkelig slagkraftig med de rosa, gule osv fargene i fugletapetet. Dette er en litt leken, men klassisk mektig design. Jeg liker kombinasjonen med de hvite minimalistiske møblene som er i sterk kontrast. Så må der sies at blomstene i vasen på bordet, ikke mye stash, men akkurat nok til å fortelle at her er det planlagt godt og prikken over i er på plass. Jeg liker dette.

STYLIZIMO

Halvor: Kule kontraster med betong, rocka elementer og innslag av sort!

Gunvor: Dette bildet er i tiden og har fine linjer. Stilrent.

John Erik: Her har vi en sort/hvit kombinasjon som funger ganske godt. Hadde det ikke vært for plantene skulle man tro det faktisk var et sorthvittbilde. Pluss for faux-tapeten fra Storeys som gir røft preg. Det er god match mellom møbler og tapet, og det er morsomt at stripeeffekten fortsetter fra vegg til teppe.

FARGEBARN

John Erik: En god gjennomført retrostil er det få som klarer, men dette er bra. Møbler matcher tapet veldig godt i stilen, og alt ser veldig autentisk ekte ut i forhold til stilepoken. Synd at tapeten ikke strekker seg lenger ut enn bare på en vegg, og jeg skulle gjerne sett litt flere farger! Men dette oser 60-tallet.

TYRIFRYD

John Erik: Denne MR PERSWALL tapeten er helt fantastisk, og jeg synes dette er helt nydelig selv om hele rommet er hvitt. Det er få som klarer å bruke hvittoner slik at det blir spennende. Det er en flott kjølig eleganse over barnerommet, samtidig som det er ganske koselig. Gulvet og de gamle gjenstandene setter prikken over i-en!

Cathrine: Mr Perswall har pedagogisk og flott design. Her antar jeg det bor noen som er opptatt av miljøet. Gjenbruk av gamle paller som blir en super seng, med litt maling blir den både ren og pen. Lærer ungene om dyrene i Afrika og valget av materialer ser ut for meg som å være av gode råstoffer. Fargene kan man slå fast at er veldig harmonisk sammen satt, gulvet er tøft og barnerommet er en kombinasjon av moderne men også et snev av tradisjonsbetinget.

LILLE MAISON

Halvor: Det er deilig med de grønne dyrene, dette er både rent og lekent!

Cathrine: Dyrene i Afrika i knallgrønt. Deilig å se at noen våger å begynne å bruke de sterke klare fargene igjen. Retro tenker jeg her, men så moderne like vel. Jeg blir oppriktig glad når jeg ser slike eksempler som dette, klare farger som oser av selvtillit - det liker vi.

LIVS LYST

John Erik: Dette er det mest orginale bidraget! Flott å se at tapet ikke bare dreier seg om mønster og detaljer. Gode fargekombinasjoner i tapet og tekstil, og en rolig og avslappende stil som blir spritet opp av det fantastiske fylkeskartet (hvor i all verden kom den ideen fra?). Dette er uten tvil et hjem man vil føle seg hjemme i. Et landlig, koselig og ujålete bidrag.

STEM FREM TIL LØRDAG KL 24 00.

33 kommentarer:

STYLIZIMO sa...

Så gøy at jeg kom til finalen! Gurimalla så mange fine bidrag det var denne gangen. Moro altså :)

Lykke til til finalistene.
klemmer fra Nina

Tove `blogg verden sa...

Fantastiske bidrag :D Fikk rett og slett lyst å tapetsere en vegg! :)
Spennende- min stemme er gitt ;)
Klem Tove

Precious Home sa...

Utrolig flotte bidrag! Jeg har noen favoritter og gitt en av dem min stemme:)

Lykke til alle sammen!

KROnPRINSESSENE sa...

Gratulerer til alle flotte finalister!
Jeg har min soleklare favoritt i Stylizimo, så stem på henne ;)
Den dama kan style altså, så jeg skulle veldig gjerne sett henne style for Base.
Klem May Helen

Fjasevas Huset sa...

Så utrolig gøy d har vært å følge denne utfordringen:-) utrolig morsomt at ikke mindre enn to av de samme tapene som vi har i huset er med i finalen:-) hehe..

Gratulere alle flotte bidrag med finaleplassene!!

Klem

englemor sa...

Så mange lekre finalister!!
Lykke til alle sammen :-)
Min stemme er gitt ;-)

-Hilde-

Duse Pasteller sa...

Gratulerer til alle flinke finalister!!
Ser faktisk et par favoritter her...
Lykke til alle sammen!!:)
Janni

Tiril sa...

Kjempe fint alt sammen, skulle ønske jeg kunne ha alt i min bittelille leiligheten min :p

Unknown sa...

Så utrolig gøy å være med i finalen, jeg blir nesten målløs - Jeg? Blant så mange flotte bidrag?! Jeg dør av glede!! Dette var uventet og utrolig morro:)

Gratulerer så mye til alle finalister, og lykke til!

MissMette sa...

Gratulerer så mye til alle
de flotte finalistene :)
Så mye fint og inspirerende
det var her :) Jeg har stemt
på min favoritt ღ

Signe sa...

Herlige og verdige finalister!
Jeg har stemt på min favoritt :)

tonje boganes sa...

Utrolig flotte og inspirerende bilder fra finalistene! Her blir det vanskelig å velge!

hobbyvimsa sa...

Flotte bidrag!!!

Har en favo som har fått min stemme:)

Lykke til alle sammen:O)

Klem Linda:)

Ingunn sa...

Herlige bidrag! Dere er så proffe.

Synnøve sa...

W O W ! For en overraskelse...!! Her er jeg jammen i godt selskap, og så utrolig gøy å komme til finalen, tusen takk! Nå kommer jeg ikke til å få sove i natt, hihi... :D Lykke til til alle sammen!!

dryss sa...

Så gøy!! Tusen takk til juryen for finaleplass og fantastisk fine ord! Det er virkelig en ære å være finalist i en utfordring med så utrolig mange fine og kreative bidrag!

Unknown sa...

Så mange flotte bidrag! Mange av mine favoritter. Syns Dryss gjerne kunne jobbet som stylist utifra det jeg har sett fra henne i det siste, men jeg synes Isabelle og har et kult bidrag, egentlig liker jeg de allerfleste godt, blir vanskelig å stemme denne gangen og!

Anonym sa...

Nydelige bidrag!
Jeg har selvøfølgelig stemt på min favoritt! :)

cam sa...

For noen fantastiske bidrag! Kreative, flinke folk altså!
Vanskelig å velge en favoritt, men nå er stemmen gitt.

Lykke til til alle finalister:)

Thea's Mania sa...

Wow her var det virkelig mange flotte bidrag! Verdige vinnere alle sammen. Jeg er allikevel 3 favoritter. Hvem skal få min stemme? Hmm..

Thea's Mania sa...

Da ble det Fargebarn og All of Irina som har to ulike stiler men, som jeg liker svært så godt- som fikk min stemme. Her var det bare å tak i bruk mobilen, for begge fortjener å vinne!

Turid sa...

Utrolig mange flotte bidrag! Vanskelig å velge, men jeg fant min favoritt :-)

Nina Iren sa...

Mange fine bidrag, men fant min favoritt fort, og stemmer på det flotte bilde!!

Isabelle sa...

Wow.. Helt sjokka... Så utrolig gøy å være med i finalen!!! yuhuuu... :D Å di fine kommentarene fra dommerne!! Så utrolig stas!!! Hihihi.. :)

Bodil sa...

Knallflotte alle sammen, men måtte jo stemme på en da...
Lykke til alle sammen.
Kjem Bodil

LIVS LYST sa...

Jippiiiii! ;O)

irina sa...

Tuuuusen takk til juryen som har plukket meg ut som en av finalistene. Og for fantastiske ord fra juryen !!

Og alle de 9 andre er jo så kjempedyktige. Så morsomt å komme i "celebert selskap",

Takk Theas Mania ( Therese ) for fantastiske ord om at de må stemme. Jeg visste ikke at det gikk ann å stemme på mobilen...gremt, !

Og eller til de som gir meg sin stemme. Vet det er flere her ;) Håper på flere stemmer. En veldig ydmyk og glad Irina <3

charm design sa...

Woooow så gøy å være blant finalistene.Med alle disse flotte bidragene.
Tusen takk til dommerne som ville ha meg med.Og drømmen er jo helt klart å få style et rom til Fargerikets eget interiørblad.Det hadde bare vært så kult.
Men uansett utrolig gøy og bli plukket ut.

Fargebarn sa...

Så kjekt å få være med her da! Og med så mange flotte bidrag. Ydmyk og beæret. Dette var kjekt! Lykke til alle sammen!

Manne's hverdag sa...

Da har jeg gitt min stemme til "NORGES LEKRESTE SOVEROM"!!! :)

Mvh
Marianne

Unknown sa...

Så mange flotte løsninger! :) Har gitt min stemme og ønsker alle lykke til i denne utfordringen!

GodTid sa...

Knallfine alle sammen. Har stemt!:)

Anns draum sa...

Så mange flotte finalistar!! Blir veldig spennande å sjå kven som til slutt vinne:))

Klem frå Ann