Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 17. august 2011

Gjesteblogger: Loppedilla

Så gøy at så mange av dere ville komme med tips i innlegget under. Det er fortsatt litt igjen av sommeren, men det nærmer seg tida da vi må si farvel til solbrente skuldre, bare tær og selvplukka jordbær. Da er det godt å kunne ønske velkommen høst og loppemarkeder!! Tenk på alle de fine loppekuppene vi sammen skal gjøre. FJELDBORG har allerede tjuvstartet og går på loppis året rundt. Vi gleder oss til å vise dere hva hun har funnet på denne gang!

Nå er det dags for litt Fjeldborglopper igjen! Det har ikke vært den helt store loppefangsten siden sist, men de gangene jeg ikke kommer hjem med så mye, blir jeg nesten enda mer inspirert til å ta i bruk skattene med én gang. Noen tiere spandert på loppis kan være nok til at jeg får lyst til å gjøre om en krok, en vegg eller et rom med utgangspunkt i nykjøpene.


Jeg var så heldig å komme over tre smekre emaljefat på forrige loppemarked. Disse lå selvsagt godt gjemt under et bord, slik ekte skatter gjerne gjør. Det gullgule har blitt min favoritt og troner nå stolt i den sorte tallerkenhylla i stua (som selvsagt også er et loppekjøp). Den fine gullfargen minnet meg på de gamle telysglassene i rosa og gull, som jeg har hatt i en årrekke nå, og vips var de fremme fra glemselen, sammen med florabildet i loppisramme, lillamalt loppisstol og rosa blomster fra grøfta. "Nytt" og fresht på et blunk!


James Dean ble med hjem fra loppis for et par helger siden, og jeg har rukket å bli ordentlig glad i denne plakaten! Han skiller seg helt klart ut, men det liker jeg.Filleryer er lett å finne på loppemarked, og denne gangen tok jeg med meg ett langt og ett kort teppe. Planen er å bruke dem ute på terrassen i sommer, men foreløpig huserer de inne. Kjøkkenet ble med ett litt landlig, og det var jammen godt med forandring her også. For ikke å glemme hvor godt det er å trå på myke filleryer, med bare føtter.
Den lille trådkurven inspirerte meg faktisk til å gjøre om hele veggen bak symaskinen min. Jeg har brukt herlig masking tape til å henge opp både inspirasjonsbilder og personlige bilder rett på veggen, og trådkurvene fungerer ypperlig til ekstra oppbevaring. Noe man vel aldri får nok av på et krearom?

Så, dagens moral er: ta en ekstra god kikk på loppene dine, kanskje de kan inspirere deg til å se de gamle tingene dine i et nytt lys?

Loppeklem fra FJELDBORG-INGRID

22 kommentarer:

Unknown sa...

Det koseligste noensinne, så flott innlegg. Jeg blir bare sååååå inspirert av denne bloggverden. Jeg som skulle ha et minimalistisk hus har nå endret huset til en eneste kreaoase...never ending story...men så gøy, så gøy...gleder meg til loppis jeg også;)

Unknown sa...

Flott innlegg, liker den herlige miksen til Ingrid!
Og kjøkkenet er knalltøft :)

high house then radio sa...

Herlig uredd stilmiks og crispy farger, overalt noe spennende å hvile øynene på:) Likte spesielt filleryene på kjøkkenet - godt å ha noe mykt og lunt under bena nå som det går mot kjøligere dager.

Tove sa...

Fantastiske bilder fra ett av de flotteste hjemmene jeg vet om:) Får lyst til å male møbler og ommøblere og pynte og sy med en gang...

S sa...

WOW, for et fantastisk innlegg. Slikker til meg inspirasjon (hvis det går an å si det). Herlig blanding av alt mulig med masse herlige fargeinnslag = I LOVE IT. Må helt klart følge denne bloggen videre!! Klem fra Sigrid :)

Louise sa...

Fantastisk fint!
Jeg liker tanken med at lopper kan få en til å se på ens gamle ting i et nytt lys. Veldig inspirerende innlegg:-)

Høytrykk sa...

Flotte bilder som alltid, Ingrid! Og for en maxidose av inspirasjon! Nå gleder jeg meg enda mer til loppissesongen starter her i området også. :)

Vivi sa...

So beautiful, great, amazing, perfect,...!!! :-*
Vivi

Barbara sa...

Very beautiful colours! Nice accessories and the kitchen just fantastic. Hugs, Barbara

Hulda sa...

Et herlig innlegg, med så vakkert og spenstig interiør!

Unknown sa...

Noe så fint skal man lete lenge etter! Fine fine kroken i stua med nydelige skatter og farger! Kjøkkene er en drøm og Inspirasjons veggen på syrommet var absolut inspirerende. Digger tapen, glansbildene og hekkleriene:)

Iren sa...

Wow, spreke farger da.
Ikke min stil i mitt hjem men synes det er kjempe tøft når det er så gjennomført som hos deg.
Klem Iren

Heddas gode grunner sa...

HERLIG!!! Jeg digger bildene, fargene, ideene -og ikke minst loppene! Et herlig innlegg! Takk for inspirasjon!! :)

Unknown sa...

Hey sweeties ;)
Jeg har siste innspurt nå, eksamen rundt mnds skifte, gruer meg sånn :S Tenk om jeg stryker :S Da skal jeg blogge på fulltid! :P Eller bli fotograf :D Gleder meg til det er over. Kanskje jeg lager et innlegg med plategninger, plansjer bilder av modell og alt? Hvis jeg tør... Ha en strålende dag! klem m

nfoto.no sa...

Det finnes så mye fint på loppemarked! SKulle virkelig ønske jeg var flinkere til å gå dit!

Hilsen Nfoto

KROnPRINSESSENE sa...

Sitter her å gaper og lurer på hvordan det er mulig!!!
Litt av en inspirasjon det hjemme ditt Ingrid :)
Synes det er dårlig med loppemarked på disse kanter, men krysser fingrene for en god loppesesong ;)
HERLIG innlegg :)
Klem May Helen

Ninette sa...

Vilka inspirerande härliga färggranna bilder! du är otrolig på att kombinera fina saker!

Fargevandring sa...

Fjeldbord har alltid vært en av mine største inspirasjonskilder!!

Lottemora sa...

Spennende innlegg. Og likte veldig godt effekten den svarte kjøkkenet fikk med landlige filleryer.

Lotte

re:signert sa...

For en fantastisk sted å være. Kreativt, fargrikt og spennende. For noen funn! Gladinspirasjon før helgen dette!! Signe Schineller

Hanne Margrete sa...

Wow,for en eksplosjon av kreativitet!! Jeg ble veldig glad av dette innlegget, så fine farger og herlig miljø! Og kjøkkenet ditt åpnet på et sekund øynene mine foe at et landlig kjøkken slett ikke trenegr å være hvitt.. Der fikk jeg noe å tenke på;) Skal snart bestille mitt nye kjøkken til mitt gamle hus..
Jeg kommer garantert tilbake!

Klem fra Hanne:)

ella sa...

Ååå Fjeldborg er definitivt en av favorittbloggene mine. Kjempeflotte bilder!

ella