Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

lørdag 1. mai 2010

NIButfordring mai: Uteplass

Vis oss din uteplass! Bruk Mr.Linky nedenfor, og link direkte til innlegget ditt - gammelt eller nytt! Vi er tidlig ute denne gangen - nå er tiden inne for alle som vil finne inspirasjon til uterommene sine. Kanskje har du kommet igang, eller har du et bilde fra i fjor? Del gjerne med oss - uansett!


Bilde fra Kasparas Regnbue

Det kan være hagen, verandaen, balkongen eller vindusposten - det som for deg er uteplassen din. Vi har sett at kreativiteten syder og det er mange av dere i blogglandia som har mye spennende å vise frem!

NIButfordringene annonseres den 1. hver måned. NIB velger et tema, og så kan interiørbloggere dele sine innlegg innenfor temaet i en uke.

Vi velger ut ti finalister blant linkene som sendes inn. Leserne stemmer frem sine favoritter, og de tre vinnende bidragene vil bli premiert. Vi viser også frem et utvalgt galleri med ti inspirerende bidrag som vi syns er veldig gode, men som ikke når helt opp til finalen. Vi håper vi kan inspirere og bli inspirert!

Her får du muligheten til å vise frem bloggen din, og oppdage nye og spennende interiørblogger.Nytt fra mai måned er at vi også har med oss en gjestedommer for å velge ut finalister til konkurranen. Denne gangen har vi med oss Anne Lise Gjetvik, ansvarlig redaktør i Maison Interiør. Maison liker å vise hjem med personlighet og stil, både fra Norge og utlandet. Anne Lise gleder seg veldig til å se uteplassene deres :)

English: Click on the links in MrLinky to see Norwegian interior design blogs show their gardens! Stay tuned to see the 10 finalists!

26 kommentarer:

Guttemamma sa...

Hei hei! Ble litt surr for meg...beklager. Nr.10 kan fjernes.
Klem fra Anette

Siv Aksdal sa...

Gleder meg. Trenger litt inspirasjon til hage og terrasse.

GundaM sa...

Kan en melde på flere innlegg..?

Har et par bilder til sjø ;)

NIB sa...

Hei hei!
Vi syns det er helt ok med 2 bidrag fra hver blogger:):)

Anonym sa...

Hei! Gleder meg. Når er siste dato for å komme med bidrag?

Solveig sa...

Hei hei!
Vi lar utfordringene ligge en uke hver gang, så frist er fredag 7. kl 24:):) da blir det fra lørdag til lørdag, på en måte:)

Anonym sa...

Hm..litt knapp tid:( Her satser vi på å få uteplassen klar til helgen før 17. mai. Mye som skal gjøres.. Men skal se hva vi får til. Kjempespennende utfordring ihvertfall!

Solveig sa...

Enig at det er litt dårlig tid, og ikke minst litt tidlig ute, hihi - i går haglet det ufenfor hos oss:)

vi legger opp til at utfordringen vil være en fast del av nib den 1. til 7. hver måned - derfor annonseres tema for neste konkurranse ved vinnerpresentasjon - da har en litt tid å forberede seg på:)

Huset på Planen sa...

Da har jeg lagt inn bilder av uteplassen vår på hytta ved sjøen. Utebilder ved huset kommer om litt. Må bare ta noen først. :)

Smått og Stort sa...

Da har jeg lagt inn noen bilder av uteplassen vår ved campingen. Håper det er tillatt :)
Egentlig var det jo puta og fiskene jeg skulle blogge, men så var det en fugl som hvisket meg i øret at jeg kunne være med på denne.....

PIONPIA sa...

Hei!
Har ikke "motet" meg opp til å søke om å bli NIB-medlem enda.. håper det går greit å være med allikevel?
Heidi;-)

Anonym sa...

Upps..medlemsskap..det har ikke jeg tenkt på. Er i gang med å lage blogg og håper å delta i utfordringen. Ser man må ha minst 10 innlegg for å søke medlemsskap..

Riviera Maison Molde sa...

Her var det utrolig mange flotte bidrag:) Vi tar oss en liten rundtur for å ønske alle riktig god onsdag:) Vi håper på sol og varmere mai:)

Hilsen damene hos Riviera Maison Molde

NIB sa...

hei alle:)

KLART en kan være med i utfordring selv om en ikke er medlem:)

Her er det plass til alle:)

Min Verden sa...

Da har jeg meldt meg på til den rustikke uteplassen. Bildet er fra i fjor, men den er akkurat som da nå :)

Deer Darling sa...

Hei! Så utrolig mange flotte innlegg! Jeg har en give-away på bloggen min nå hvor dere kan vinne produkter til uteplassen fra Rice:)

Hip Spaces sa...

Et lite uteplass bidrag fra @Hip Spaces. Hagen er helt ny - og langt fra ferdig. Men vi jobber iherdig med å få den "klar" (om det er mulig) til sommeren :-)

M sa...

Hei,

Har ingen egen blogg hvor jeg får vist frem min flotte hage, men bor nå i en leilighet med fantastisk beliggenhet: EDENS HAGE ! Sannelig en godt bevart hemmelighet midt i Oslo!


Jeg ønsker å tipse alle der ute om vår leilighet som er til salgs nå. Det er med tungt hjerte vi flytter fra det som har vært vårt
Paradis i 6 år. En sjelden anledning, midt i Oslo by.


EDENS HAGE! Verdens beste sted og bo. En skjult perle. Skjermet og fantastisk hage med eple- og pæretrær, barn som løper fritt omkring. Her føles det trygt og godt. Parkering i garasje. Ekte idyll!!! Her kan man ha
17.mai frokosten, barneselskap og sene sommerkvelder i hagen.

FINN KODE: 22166485

http://www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=22166485&sid=xz3DEA0B59C138533

monica@dottno.com

Lisemoren sa...

Det er så morro med disse utfordringene. Jeg blir så inspirert av alle de fine innleggene, kjempegøy. Supert at de kommer hver måned nå. Dere på NIB gjør virkelig en flott innsats. Takk skal dere ha!

Har meldt på en av mine uteplasser nå :)

Hilsen Lisemoren

Lisemoren sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Utrooolig mange flotte uteplasser! Blir jaggu inspirert...


Skjedde en liten glipp her, - nr 91 og 92 er samme blogg (min)...

Jatte sa...

Det er sååå mange fine utelpasser her :)
Imorgen kommer det bilder fra meg også, om været er på min side ..

Blir plantasjen imorgen formiddag, så bildene kommer så fort det plantet og stæsjet, ser det er 20 timer igjen av denne utfordringen så:)

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Ble litt feil på meg.. når noen trykker på min link kommer de inn på kommentaren!
Går det ann å fikse det på et vis? Bidrag nr.109 dette :)

Solveig

Min Still By Maia sa...

Jeg vil gjerne være med her. Men finner ikke noen link til Mr.linky?? Det står også at konkurransen gikk ut for 12 timer siden? Gjelder det da ukevinnerene??

Pleier å henge ganske godt med når det gjelder web`en så nå føler jeg meg litt dum.. ;)

Klem fra Marianne

Anonym sa...

Jeg hadde også tenkt å hive meg med her
Men plutelig så det ut til at konkurransen var avsluttet.. stemmer det??

NIB sa...

Konkurransen ble avsluttet kl 24. den 7.mai. Altså i går:)

Hvis dere sender inn link til bidragene deres, skal jeg legge dere inn, selv om dere ikke rekker å være med i konkurransen, rekker dere kanskje å bli funnet av alle de som leter etter uteplassinspirasjon der ute;:)))