Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 23. juli 2008

Gjesteblogger: Mitt hvite hus

Når du kommer for å banke på hos meg møter du inngangspartiet som ble vist i et tidligere innlegg. De av dere som har fulgt meg denne våren og sommeren vet at jeg malte inngangsdøren vår. Den er fortsatt hvit altså:=)
Men en liten forandring er det. Det bordet som stod der fra før er tatt inn og byttet ut med et annet bord. Bordet er mindre og jeg syns det ble penere!


Hvis du har lyst kan vi godt ta morgen teen eller kaffen der, solen skinner fra den står opp over fjelltoppen og det er deilig å sitte der å våkne en tidlig morgen..

Går vi videre inn den hvite port kan du sette deg ned på en stol og vente litt. Kanskje kommer det to deilige hunder og hilser på deg. Nei, ikke kanskje; de kommer helt sikkert! De elsker å bli kost med og setter pris på litt besøk:=)

Går du litt videre kommer du opp på terrassen, der kan du sette deg ned på en benk å nyte ettermiddagssolen.


Eller du kan velge å sitte under paviljongen hvis det blir for varmt.

Hvis du vil nyte solen kan du velge å sitte her med en kake og en kopp kaffe eller te. Litt sliten nå? Ta deg en hvil i sengen, slapp av og nyt fuglekvittringen fra skogen! Les en bok eller ta deg en blund gjerne.

Når du nå har hvilt kan vi jo ta en tur ned i hagen. Der kan sitte inntil veggen å ta et fotbad hvis du har lyst. Kanskje kommer det ett par fotball gutter og trikser litt med ballen sin. Der nede har mor noen prosjekter på gang så de får vi kikke på neste gang du stikker innom til en hagevandring.

Håper du har kost deg på den lille hage vandringen. Hvis du vil se flere bilder kikk innom bloggen min da vel:=) Mitt hvite hus.

Klem Kerstin

(Har du lyst til å være ukens gjesteblogger? Legg igjen en kommentar under dette innlegget og du er med i trekningen om å gjesteblogge her neste onsdag!)

6 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott innlegg du har laga, Kerstin! Likte både tekst og bilder. Bordet på det første bildet var kjempefint. :)

Unknown sa...

Det er spennende å bli tatt med rundt i ditt "hvite" hus Kjerstin! Du har jo så mye å by på både morgenkaffe og utsikt til høye fjell.Koselige hvitmalte møbler og duftene blomster skaper hyggelig og god stemning.Jeg skulle gjerne vært din gjest, og jeg kunne godt ha blitt hos deg en god stund.Du har en charmerende og personlig blogg som jeg liker godt.
Klem.....Wilma

Rosa sa...

Det var ein herleg hagevandring! Både ser og høyres ut som ein nydeleg hage å tilbringe deilige sommardagar på.

Som mine dager er sa...

Jeg har sagt det før og sier det igjen. Det er så koselig i hagen din! Og ikke minst er bloggen din alltid hyggelig å vende tilbake til.

sandra sa...

hei!jeg er ny blogger, å vil gjerne bli medlem!

Ann-Cathrin sa...

Så flott innlegg! Det er så vakkert hos deg, og flott skrevet!