Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 3. oktober 2012

MESSEPULSEN

Gratulerer med vel gjennomført messe! "Dettå må me klappa fårr" (eller noe lignende) som helskjønne BODIL ville ha sagt på sjarmis Halsnøydialekt.

Vi har skravlet med velkjente bloggefjes, og ikke minst har vi blitt kjent med nye. Vi har knyttet kontakter, danset til musikk fra russetida og siklet på Andreas Engesvik. Ups - der sa vi det høyt!

Attpåtil har vi lovet mer seriøs rapportering fra årets INTERIØR OG BOLIGMESSE i Bergen. Grieghallen er behørig trålet med penn, papir, kamera og paljettbefengte cowboyboots på jakt etter messepulsen.Messearrangørene lot bloggerne sette preg på messen. Her ønsker Heidi, FRU FLY, og messearrangør Trude Vaaga velkommen til bloggfrokost. Ikke bare er interiørbloggerne inkludert som stemingsskapere, men messearrangørene har også benyttet bloggere i faglig sterke debattpaneler, som konsulenter og i ulike juryer. En klapp på skulderen for en stadig voksende gruppe profesjonelle interiørbloggere.


Dyktige og symptatiske Siw med DESIGNSHIMMER er messens trendrådgiver og den kreative kraften bak messens lokaler. Her Siws collage på what`s coming i sofaprat om nye trender. Kobber, marmor og dyreprint er hot.


STEFAN NILSSON - messens svenske trendguru! Et av de aller sterkeste navnene på denne messen med konkrete og ikke minst oppdaterte analyser.

HER kan du lese om hans Bergensopplevelse i egen blogg.

// Har du noen tips til bloggerne?
Det må være en mening med bloggen. I disse Instagramtider, må bloggerne vise mer enn et bilde fordi det er fint. Fortell hvorfor det er fint, skill deg ut, vis personlighet og lokk dermed andre typer mennesker til akkurat din blogg. Det må skje noe!

// Følger du med på blogger?
Absolutt! Å følge med på blogger inngår i vår moderne måte å kommunisere på. Jeg oppdaterer meg på blogger på trikken på vei til jobb. Favorittene er blant annet LOTTA AGATON og KRÅKS STUGA (tidligere Henriks tankeganger). UNDERBARA CLARA er også en blogg jeg følger.


THERESE SENNERHOLT

Vi kjenner alle de sorthvite, typografiske printene til svenske Therese. Hun har gjort braksuksess, og er en dame med bein i nesa. Solveig satt på bord med henne under bloggfrokosten og kan rapportere om en dame med en stor dose humor.

// Hvorfor tror du printene er blitt så populære?
- Jeg tror folk kjenner seg igjen i printene, jeg lager jo sitatene utfra hvilke sinnstemning og humør jeg er i. Er jeg sint, lager jeg gjerne print med tekster som for eksempel "shut up".

// Hvilke print er mest populær?
Det varierer veldig. Har et print vært i en avis eller et magasin, ser jeg gjerne et tydelig hopp. Men sitatet "Madly in love with you", holder seg jevnt populært.


Alltid sprudlende og like imøtekommende overfor alle er en bra egenskap vi beundrer Einar Nilsson for! Han var messens maler, og samlet alltid en stor tilhørerskare rundt seg hvor enn han var.

// Ditt ultimate innredningstips?
Følg magefølelsen, følg magefølelsen og følg magefølelsen! Det er der det starter.

// Kan du beskrive din egen stil med tre ord?
Det må være pågående, meningsfullt kaos.KIRSTEN VISDAL hadde en nydelig stand, og gav oss instant yogaeffekt. Hvem trenger avslapningsteknikker når Kirsten er i nærheten, sier vi bare. Skjønne damen! Kirsten driver velrennomerte KVIST, vel verdt en titt.


Verdens fineste pute, synes Ann Helen.

Vi forelsket oss regelrett i alt hos MORTEN & JONAS. Spesielt er bordet 1+4, her med marmorplate, et fantastisk stykke design! Bordet er ikke i produksjon enda, men det må jo bare komme!


CAROLINE OLSSONS design har vi elsket siden vi så det live første gang på lanseringen av Kirstens bok Naturligvis. Her lamper fra serien Skog.


Caroline skal i møter denne uken for å forsøke å få nye prototyper ut til folket.

// Ett av dine siste design er rammer, som er rammet inn?
-Et av de siste prosjektene mine er rammene "Epaulette" i smarbeid med Ida Noemi. Min far jobbet på rammeverksted, så dette er et produkt som ligger nært til hjertet.

// Har du merket effekten av å bli kåret til, og ikke minst vinne Årets unge designer 2011?
- Jeg har kanskje ikke merket effekten av å vinne ulike kåringer enda. Men jeg håper såklart det hjelper, da. Nå skal jeg ut å finne produsenter til mine design, da hjelper det å ha noe å vise til.

// Hva er det siste du tok inn i ditt eget hjem?
- På loppemarked ser jeg etter skåler og figurer i tre, gjerne slitte ting med patina. Jeg fant noen fantastiske skåler på et loppemarked i Paris. Jeg er generelt veldig opptatt av treverk.

// Følger du blogger?
-Ja, det er klart. Men som designer må jeg prøve å finne min egen greie, og uansett om en vil det eller ikke, er det lett å bli påvirket hvis en eksponerer seg for mye for andres ideer. 


Fantastisk mange kule stander. KANEL var bare en av våre favoritter.

Flere blogginnlegg fra messen kan du finne fra LIVEBLOGGERNE, og i løpet av uka skal vi Nibjentene kåre det aller beste liveinnlegget! I tillegg florerer det av inspirerende rapporter fra de mange bloggerne som var på messe! Legg gjerne inn ditt innlegg under her.

8 kommentarer:

BO sa...

Heheheheehehe! Fabelaktig dialektframføring! Dåke e`nett som di innfødde!!! :-)
Kjempekjekt å møta NIBbejentene. Dåke var grådig greie, skjønne og snille!
Ha ein gode kveld!

Hildemor sa...

For en fantastisk helg:),
utrolig gøy å hilse på dere:)
Klem Hilde

Lobeliadamen sa...

Sjalom! Så koselig å treffe dere. Messen var fantastisk og tusen takk for at dere stakk innom oss :-)

W

Unknown sa...

For en helg og for en messe & for ett liv!! Herlige bloggere, å det er jo alltid like koselig å treffe dere ;) Håper du fikk med din lille pakke vel hjem Solveig ;)) Vi ses plutselig!
Klemmer Anki

Inger Johanne sa...

Flott post! Takk for sist - skikkeleg artig å treffe dokke IRL!

Klem

Maria sa...

For en fin og gjennomført messe det var!:)

Fru Andersen sa...

Det var virkelig moro på messe!

Her er mitt messeinnlegg: http://fru-andersen.blogspot.no/2012/10/en-slags-husmorferie.html

God uke!

tonje boganes sa...

Det så og hørtes fantastisk gøy ut på messa! Må få med meg denne begivenheten neste år:)

Supre innlegg, og gratulerer så mye til Anette Willemine med beste livbloggerinnlegg!

God mandag!