Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 12. oktober 2012

LURER DU PÅ NOE?

Vi har aldri gjort noen spørsmålsrunde på NIB før. 

Peace! Vi har vært på besøk hos LYKKEBO som har laget dette peacetegnet med gullpaljetter. Det var litt i nobelprisens ånd. 

Er det noen som lurer på noe enten det gjelder NIB eller oss personlig (Ann Helen og Solveig) tenkte vi at vi kunne bruke denne ellers så rolige helgen før vi skifter til ny blogg til å bli litt bedre kjent.

Vi elsker litt rare spørsmål, altså! Skriv gjerne anonymt hvis det er noe du ikke tør å spørre om med fullt navn. Skriv her i kommentarfeltet, eller så kan du sende oss en mail: norskeinteriorblogger at gmail dot com. Vi er litt følsomme om dagen, for vi jobber så hardt med så mange ting, så håper det blir noen hyggelige og koselige spørsmål:)

Ny blogg betyr at vi igjen vil ta opp nye medlemmer. Jippi! Det blir neste uke. Det er forresten det spørsmålet vi får oftest på mail.

Legger inn spørsmål og svar når vi er innom:

17:42 Kan jeg bytte roll? Jeg syns jeg er mer trend enn hverdagsliv.
Ja! Hvis du sender en mail med link til bloggen din, legger vi deg gjerne i trend, hvis vi også syns det passer. Solveig

19:12 Hvis jeg treffer dere på gata eller kanskje inne i en interiørbutikk eller muligens på sirkus, blir dere glade hvis jeg stopper og sier hei da? :D God helg!
Hihi! Du er søt, da! Nå føltes det nesten som å være kjendis, hihi! JA til hilsing. Hvor som helst og når som helst. Her er hverdagene ofte sirkus, så da skal du ikke se bort fra at vi sees:)

19:15 Hei! Hvilken blogg inspirerer dere mest akkurat nå? (norsk el utenlandsk) og hvilken blogg har dere likt lengst? Altså en som dere bare må innom uavhengig av hva som skjer akkurat nå:) god helg!:)
Oi! Det var et veldig vankelig spørsmål. Jeg svarer for meg selv, jeg da:) Akkurat nå er jeg ofte innom DesignLoveFest og The Style Files. Emmas designblogg har jeg lest siden oldtiden, og Decor8 og Designsponge. De siste leser jeg kanskje ikke så ofte lenger. Jeg er sånn som finner blogg etter hvilket humør jeg er i - en dag leser jeg Mias Landliv, den andre dagen Fjellby, den tredje dagen By Fryd, den fjerde dagen... osv. Jeg leser utrolig mange norske blogger:) Solveig 

Ann Helen: Jeg leser nok mye av det samme som Solveig. Det kommer litt an på dagsform og hva jeg er ute etter. Vil jeg ha sjelefred leser jeg Le dans la eller Hjartesmil, vil jeg se på noe unikt leser jeg By Fryd og Ralfefarfars paradis, trenger jeg fargeinspo er Fjeldborg en mester, og trenger jeg det duse og myke en dag, klikker jeg meg inn til Home by Linn. Weekday carnival er også helt rå! For eksempel! Veldig få nevnt, jeg leser utrolig mange flere blogger også! Ann Helen:)

23:13 Hei, jeg lurer på strenge dere er med tanke på at det skal være rene interiørblogger?? -Det er jo veldig mye barn, svangerskap, fødsler, sykdom, mat o.l i de aller fleste bloggene her inne.. Hyggelig det altså, for hvis det er helt ok så skal jeg nok våge å be om å få bli medlem.. God helg :) Hilsen Gry
Vi er etterhvert blitt litt strenge på at nye blogger som legger seg til skal være rene interiørblogger.  Vi er selvfølgelig åpne for at en kan poste litt om mat, reise, barn etc innimellom - det kan jo rettes litt inn mot interiør det også. Men altså; i hovedsak interiør! Det kommer endel mailer fra folk som er på interiørsøk, og synes det er litt kjipt å lese om mange andre ting når det var kjøkkeninspo de var ute etter:) Så derfor:)

23:16 Så spennende med spørsmålsrunde :)Hvilket hus dere har besøkt er det flotteste?? ;) God helg til konene! Klem fra Stine
O la la! Hjelp, hvordan skal man klare å svare på det? Vi har vært i utrolig mange helt fantastiske hus! På hver sine måter er de drømmehus alle sammen, det spørs litt hva man leter etter og har som sin ultimate drømmebolig. Hvis jeg skal plukke frem tre hus, kunne jeg flyttet rett inn i Kasparas hus i Sandefjord, Home by Linns hus på Karmøy og Theas Manias hus i Sande. Helt ulikt interiør, men selve arkitekturen og husene tiltaler meg veldig. Egentlig kunne jeg nok flyttet rett inn i alle husene vi har vært i!! :) God helg til Stinemor også :)   

Solveig skyter inn: Det blir liksom som å prøve å finne en middagsrettfavoritt: helt umulig. Vi har vært hos indrefileten, lammelåret, hummeren, aspargesen, sushien, tom khaen, kamskjellet og ikke minst hos veldig mange cupcakes, hihi. Nei - det ble litt tullete. De hjemmene vi besøker er bare så utrolig flotte, vi blir gående å måpe! Og etterpå sitter vi i bilen og mumler at vi må bytte ut alt vi har hjemme for å få det like fint som dem vi nettopp har besøkt. HVER gang:) Nå har jeg vært hos både Karlotte og Amalie i Svenngården som begge har blitt kåret til Norges vakreste hjem.  Alle de hjemmene vi har vært i, kan måle seg med de!

23: 20 Så koselig Solveig og Ann Helen med en spørrerunde, det kan jeg like...synes det er gøy og bli enda bedre kjent! Dere er jo så flotte og de mest jordnære damene jeg har truffet på lenge;) Hva appelerer til dere for at det skal være en fin blogg? noen tips? beste interiørtips? hmmm....det var noen! God helg, håper jeg var snill med spørsmålene;)
Du er alltid snill du, fine Lisette:) Hmm, en god blogg for meg handler om å være litt personlig og dele litt av hvem man er. Jeg tiltrekkes egentlig av de bloggene man ser følger hjertet primært, og trender sekundært. Blogger hvor man kan se en slags signatur:) Beste interiørtips må egentlig være å tørre å tenke litt utenfor boksen, og finne ut hva som er deg. :) AH ( som tar natta nå! Gøy med så mange spm - vi fortsetter i morgen)

Lør: 19:52 Hei.Jeg lurer på om jeg snart får det skinnet jeg vant i adventskalenderen i des 2011. Mvh Anne 
Hei Anne! Ja, det skal du!! Huff, her er det virkelig gått feil, altså! Først ventet du i lange tider på at det skulle bli sendt, og så sendte vi det for noen måneder siden da vi skrev sammen på mail, men da har det ikke kommet frem? Jeg sender deg en mail med det samme! Veldig lei for at dette ikke har gått som det skal!!! Solveig

Lør. 19:56 Jeg lurer på om dere kan gjøre noen nye twist av og til, og "slippe inn" noen nye bloggere? Føler alltid et er de samme som går igjen når det gjelder utfordringer (som regel er topp 10 noen som har vert på topp 10 før). Hadde vert utrolig koselig å fått øynene opp for andre bloggere også, det er så utrolig mange flinke bloggere der ute som "aldri" blir sett.
Hei Anonym! Vi er veldig enig med deg i at det noen ganger blir litt "klippekort" bloggere her på NIB. Vi hadde feks noe som het "Urørt" en stund for å slippe til ukjente bloggere nå mens vi ikke har tatt inn nye medlemmer. Vi skal prøve å klekke ut noe som gjør at vi kan få frem de som aldri blir sett. Men ofte holder det å sende oss en mail. Er du skikkelig fornøyd med et innlegg? Send oss en mail og tips oss! Vi er veldig åpne, og hvis vi syns det holder "interiørmagasinkvalitet" publiserer vi mer enn gjerne. Målet med NIB er at en skal kunne komme inn på bloggen å føle at en får inspirasjon på lik linje med et magasin. Derfor syns vi ikke at vi kan holde de som virkelig er gode tilbake heller. Det blir litt som å si til Northug at han ikke får stille til start fordi han alltid vinner. Vi prøver så godt vi kan å finne en balanse, og vi må innrømme at det kanskje ikke er alltid vi treffer. Men vi jobber og tenker på det hele tiden:)

Lør 21:07 Er det noe muligheter for at nye blogger får bli medlem snart?
Er så utrolig mange jeg ikke finner siden de ikke er innpå her, men vet at de finnes.
Og lurer på hvorfor det ligger blogger her inne som ikke er oppdatert siden 2009?
Jeg har søkt "om plass" men fått avslag pga dere skulle over på ny plattform, må man søke igjen nå?Klem klem.

Nye bloggere blir medlemmer fortløpende nå. Vi starter bakerst i bunken, og jobber oss fremover, så litt tid kan det nok ta. Å rydde i rollene så langt tilbake som i 2009 er nok rett og slett som å rydde i den innmari rotete kjellerboden hvor jeg ikke har ryddet på enda lenger tid.. Burde absolutt gjort det, men så kommer alltid så "beleilig mye"  i veien. Vi vet, full skjerpings! Man kan bare søke igjen nå, men om du har søkt tidligere er det stor sjans for at vi har deg på listen over de som skal inn. Gi det derfor gjerne et par ukers tid før du evt søker igjen:) AH

Lør 21:14 Jeg blogger på annen plattform enn blogspot og synes det er vanskelig å få 'kontakt' med blogspot brukere. Mye på nett så ser jo at de kommenterer tilbake hos andre blogspotere men ikke på andre plattformer... (høres veldig surmaga ut - I know) Gleder meg uansett til dere kommer over til noe annet - blogspot 'kræsjer' dataen (uendelig treg) Lykke til med flytting =)
Ikke surmaga! :) Dette var interessant, og her må jeg dessverre si at jeg kommer til kort mht et godt svar. Har ikke merket noe til ulike "leire" fra de forskjellige plattformene. Vi gleder oss også veldig til ny plattform, og tusen takk for lykkeønsking:) AH

Lør. 21:18 Oioioi, NIB goes "rosablogger" og åpner for spørsmålsrunde!?
I LIKE! :DHehe, neida, tuller litt.Ett spørsmål har jeg:Hva er det neste dere skal kjøpe? (av interiør selvsagt)

Haha, ja kanskje vi burde snappe opp flere tips fra den rosa klanen? ;-) Det neste jeg skal kjøpe er to postere, den ene har jeg likt i mange år, og bare ikke fått kjøpt. Mange har sikkert sett posteren For like ever. I tillegg skal jeg ha en annen fra samme butikk. Tror den skal få fururamme, men er ikke helt sikker enda. Ellers trenger jeg veldig et nytt ullteppe, helst kremhvitt i sånn overdimensjonert kabelstrikk. (Heter det det på norsk?) For å gjøre en hel ønskeliste ut av dette, kan jeg jo legge til at noe med marmor også må inn i dette huset i løpet av høsten, thats for sure! AH:)

Jeg tenkte jeg kunne legge inn et bilde av det siste jeg kjøpte, alltid morsommere med bilder på blogg, hihi:) De to vasene er fra House Doctor, det samme er boken foran. De kjøpte jeg på messen i Bergen hos Lille Kanel. Regndråpene og fruktkortet er fra Darling Clementine, de dalte ned i posten for en ukes tid siden. Hello fra Therese Sennerholt. Solveig

Lør 21:23 Blir det flere "månedens urørt"? syntes dette var en super måte å finne nye, spenende blogger på :) Ha en fin helg!
Jaa! Det blir det:) Vi har hatt innmeldignsstopp i altfor lang tid nå, men nå som vi er igang med det igjen blir det absolutt flere urørt! Vi trodde kanskje ikke interessen var så stor, da det ikke kom så mange hilsener til de nye bloggerne, men om dette er noe dere vil lese om presenterer vi mer enn gjerne nye godbiter:)

Lør. 21: 26 Hei! Sendte forespørsel om bytte av bloggroll for en stund tilbake. Er det lang ventetid?:) Takk!
Heihei! Det blir nok litt ventetid, da vi jo må drive med veldig mange oppgaver parallelt. Takk til deg som venter, vi skulle ønske vi bare kunne knipse med fingrene og trylle noen ganger, hihi:)

Lør 21:32 Lurer på om NIB har blitt heltidsjobb for dere eller er det hobby? Hvis vanlig jobb, hva gjør dere?  
NIB er heltidsjobb, (og mer enn det faktisk). Vi hadde jo ingen planer om det da vi startet så smått i 2008, og var studenter, men dette er virkelig en vei som er blitt til mens vi har gått. Vi kom til et punkt hvor vi enten måtte legge ned alt, eller virkelig satse, og da hoppet vi i det med begge bein. Jeg jobber fortsatt i halv stilling på en nyfødt intensivavdeling ved siden av NIB, fordi jeg synes det er en super kombo av det utrolig meningsfulle og det kreative. :) Ann Helen

Lør 21: 38 Jeg lurte litt på de hjemmebesøkene dere har. Hvordan finner dere hjemmene dere vil besøke? Er det slik at en "melder" interesse; eller dukker det opp blogger dere liker selv, eller som dere blir anbefalt? Jeg synes det ser så koselig ut med besøk. Dere er hjertelig velkommen hit;). Ha en fin kveld!
Som oftest finner vi hjemmene selv, og tar kontakt med bloggeren. Noen ganger reiser vi på oppdrag fra magasiner, og da er det enten fordi vi har anbefalt boligen til magasinet, eller fordi de har fått snusen i bloggen selv. Hihi, det ER utrolig hyggelig å komme på besøk! Interiørbloggere er noen usedvanlig fine folk! Takk for koselig innbydelse;-) Fin kveld!

Lør 21:45 Herlig innlegg og jeg lar meg ikke be to ganger jeg! Så her har dere ett snilt spørsmål fra meg: Hvilken farge gir dere hjerteklapp akkurat nå? God helg damer - gleder meg til den nye bloggen dukker opp! Klem May Helen.
Klem til May Helen! :) Hmm, det var jammen litt vanskelig å svare på. Jeg blir alltid litt fargeløs på denne tiden, selv om det egentlig ikke ser sånn ut hjemme. Men jeg er litt på komboen nude og mose/armygrønt om dagen. Det gir ikke hjerteklapp (som rosa og gult gjerne gjør når vi nærmer oss våren), men gir  skikkelig go`følelse ihvertfall. :)AH

grønn jeg elsker m gull og fiskebein
Solveig: Jeg har endelig funnet min rette farge! Da jeg skulle male en dør på kjøkkenet vårt i chevronmønster var jeg på malebutikken og prøvde å finne en grønnfarge som ligger helt i skillet der mellom grå og grønn. Da jeg kom hjem og begynte å male så jeg at fargen såklart ikke stemte med fargekartet og blandet ivei enda litt mer. Da jeg ville bruke den samme fargen i neste rom tok jeg med meg døra i bilen, (ja, den er 2 meter høy!) og trappet opp på malebutikken så scanningen skulle bli riktig. Haha! DA er man interiørblogger.


Søn 21:18 Jeg lurer på når dere tar inn nye medlemmer igjen!?! Begynte å blogge i februar, og mitt mål allerede da var å få bli medlem hos dere.... Jeg har allerede søkt om nytt medlemskap på den nye plattformen, men ikke hørt noe enda...venter og venter :-)
God Lørdag! Mvh. Julie med bloggen NydeligFlott
Hei Julie! Vi begynte å legge inn nye blogger på fredag! Gjett om vi har ventet på det:) Blogspot kastet oss ut en gang i vinter og siden har vi slitt med å finne en løsning med bilder som dukker opp i roller. Men nå er vi der! Så om et par uker ligger alle nye blogger inne. Håper vi:)

Søn 21:21 Så artig innlegg, liker det :)Har jo allerede spurt dere og fått lov å si hei i all offentlighet. Men jeg kan jo spørre: Beskriv din interiørstil med 3 ord, og det trenger ikke å være adjektiv ;) Goood helg! Manuela - Mrs Hardy
Solveig svarer: Fiskebeinsmønster, Bruno Mathsson, matt. Den var vanskelig, hehe.
Ann Helen: Blondt, sommerlig og levende. (med innslag av vinterstemning når det passer seg, men det ble mer enn tre ord. Og adjektiver i fleng)

Søn 21:26 Eg har lest NIB daglig i eit par år,og setter STOR pris på både dere 2 NIB-innehavere og alle dei flotte bloggane eg les! Eg har ofte tenkt å lage min eigen blogg, men sjøltilliten kjem ikkje lengre enn til kameraet mitt... Derfor undrar eg på om det er mogleg å vera med på "månadens bilete" utan å ha eigen blogg? Prøvde sist; "bad", men fikk det ikkje til og derfor konkludera eg med at dette kan hende ikkje var heilt etter deres ynskje!? Takk for svar! Vennleg helsing "Dokkestompen"
Hei Dokkestompen! Vi har lagt opp månedens bilde slik at det er mulig å laste opp bilder fra egen pc inn i "den lille blå frosken" vi bruke som innlinking. Men da får vi ikke opp stort bilde, så da er det ikke så lett å evt gå videre i konkurransen. Vi håååper du starter egen blogg! Du trenger jo ikke legge ut navn og telefonnummer - det kan jo bare være din lille hemmelighet at du blogger:) Krysser fingrene for at vi ser din blogg i innmeldingsboksen om ikke lenge:)

Lørdag 00:40 Jeg leser at dere er strenge på nye blogger med at det skal være mer rendyrket interiør. Men hva med "gamle travere", i perioder synes jeg det blir vel mye babyprat og lign. på disse også. Kanskje man burde blitt strenge på nettopp disse bloggene også? I tillegg synes jeg at hvis man har et stilleben på et bord og det blir vist 5-6 bilder av dette i forskjellige vinkler så kjeder jeg meg ihjel og legger fort bloggen ned. Hva synes dere om bilder som viser det samme gjennom en slik serie? Gøy? Kjedelig? Ellers så er nib noe av det beste som finnes på nettet. Gode konkurranser og fine reportasjer som dere lager! Mange oppdateringer. Det liker jeg!
Vi oppfordrer alle til å skrive mest om interiør, også de som har vært med en stund. Men vi kan ikke "overvåke" dette på noe vis, så her tar hver og en ansvar selv tenker vi:) Hihi, vi er nok litt interiør og fotonerder, og kan fort like flere bilder av samme stilleben. Ulik dybdeskarphet, komposisjon etc kan være med å gjøre det spennende. Men klart det noe ganger kan være kjedelig:) Takk for godord!

Lørdag 00:44 Hei! Vil først og fremst gi dere ros for arbeidet dere gjør! Dere er helt fantastisk! Håper dere tar turen til Sandnes igjen for jeg fikk jo ikke truffet dere da dere var her - snufs :( Klem
Tusen millioner takk! Og ja, vi kommer til Sandnes når du som helst! Vi hadde en helt fanstisk tur til Vestlandet, for noen gjestfrie, varme folk altså. Levde leeenge på den turen:) Klem!

Lørdag 00:47 Hei jenter. Lurer på hvem som sitter og bestemmer hvem som har de fineste bildene i utfordringer og konkurranser? Er det mange med forskjellige favorittstiler eller er det de samme som kårer hver gang? Hvilke stil har dere som driver denne siden hjemme hos dere?
Vi har alltid gjestedommere som velger ut de ti finalistene i utfordringene. I galleriet velger vi selv ut 20 bilder, og da prøver vi å velge variert. Gjestedommeren er forskjellige hver gang, og som oftest flinke bransjefolk som vet hva de gjør. Vi som driver NIB liker mye av det samme, men har det samtidig ganske ulikt hverandre hjemme. Synes det er vanskelig å konkretisere stilen min egentlig, men om jeg kjapt skal gi en karakteristikk må det være blondt, rent og lyst. Sånn har det vært i over ti år, også forandrer jeg innenfor rammene av dette. :)AH

Lørdag 01:11 Hallo :)Jeg har alltid lurt på hvilken utdannelse dere har, og hvor lenge dere har hatt interiør som hobby? ;)
Solveig er egentlig siviløkonom, jeg er sykepleier på nyfødt intensiv. Jeg svarer for meg selv, og sier at interiør har vært en hobby siden jeg gikk på videregående og begynte å samle på blå keramikk, hihi. :) AH

Mandag kl. 00:21 Så kjekt at dere endelig skal ta opp nye medlemmer!! Er det spesielle krav for dette, for uten at en blogger om interiør?
Nei, det er ingen krav utover at en må blogge om interiør! :) Velkommen, velkommen!

Mandag kl. 00:23 Jeg ønsker meg veldig gjerne et spørsmålsforum hvor det er lettere å diskutere og utveksle interiørideer og renovasjoner osv. Hadde ikke dette vært en super ide for dere å starte i tillegg? Tror et interiørforum ville blitt superpopulært! Kanskje i sammarbeid med et interiørblad? Hva vet jeg. Jeg savner et ordentlig sted å utveklse ideer med, synes ikke blogg nødvendivis er så bra på det.
Takk for innspill:) Vi startet faktisk et forum for noen år siden, men det tok liksom aldri helt av. Noen som husker det?

Mandag kl. 00:25 Hvor søker jeg medlemskap? Når jeg trykker på søk medlemskap så står det at dere fortsatt legger om platformen deres.
Du kan søke på mail:) Norskeinteriorblogger at gmail dot com.

Mandag kl. 00:36 Jeg lurer forresten på om det bare er de mest leste bloggene som kommer opp i bloggrollen, eller om den rulerer blandt alle bloggene som er medlem hos dere? Det er jo en kjempefin måte å oppdage nye blogger på, og jeg bruker i alle fall bloggrollen flittig når jeg har lyst på ny inspirasjon :)
Her er det rullering for alle penga! Når en har oppdatert bloggen sin, kommer man øverst i den bloggrollen man ligger. Noen ganger publiseres det 40-50 innlegg på et par timer, så da ligger man ikke nødvendigvis så lenge på topp da.

40 kommentarer:

smileull sa...

Jeg lurer på: Hvis jeg treffer dere på gata eller kanskje inne i en interiørbutikk eller muligens på sirkus, blir dere glade hvis jeg stopper og sier hei da? :D God helg!

Hanne sa...

Hei! Hvilken blogg inspirerer dere mest akkurat nå? (norsk el utenlandsk) og hvilken blogg har dere likt lengst? Altså en som dere bare må innom uavhengig av hva som skjer akkurat nå:) god helg!:)

Helen sa...

Hei, jeg lurer på strenge dere er med tanke på at det skal være rene interiørblogger?? -Det er jo veldig mye barn, svangerskap, fødsler, sykdom, mat o.l i de aller fleste bloggene her inne.. Hyggelig det altså, for hvis det er helt ok så skal jeg nok våge å be om å få bli medlem.. God helg :) Hilsen Gry

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Så spennende med spørsmålsrunde :)

Hvilket hus dere har besøkt er det flotteste?? ;)

God helg til konene!
Klem fra Stine

Lisette sa...

Så koselig Solveig og Ann Helen med en spørrerunde, det kan jeg like...synes det er gøy og bli enda bedre kjent! Dere er jo så flotte og de mest jordnære damene jeg har truffet på lenge;) Hva appelerer til dere for at det skal være en fin blogg? noen tips? beste interiørtips? hmmm....det var noen! God helg, håper jeg var snill med spørsmålene;)

anneskreative sa...

Hei.
Jeg lurer på om jeg snart får det skinnet jeg vant i adventskalenderen i des 2011,,,,,
Mvh Anne

Anonym sa...

Jeg lurer på om derekan gjøre noen nye twist av og til, og "slippe inn"noennye bloggere? Føler alltid et er de samme som går igjen når det gjelder utfordringer (som regel er topp 10 noen som har vert på topp 10 før). Hadde vert utrolig koselig å fått øynene opp for andre bloggere også, det er så utrolig mange flinke bloggere der ute som "aldri" blir sett.

sa...

Hei så gøy :)

Er det noe muligheter for at nye blogger får bli medlem snart?
Er så utrolig mange jeg ikke finner siden de ikke er innpå her, men vet at de finnes.
Og lurer på hvorfor det ligger blogger her inne som ikke er oppdatert siden 2009?
Jeg har søkt "om plass" men fått avslag pga dere skulle over på ny plattform, må man søke igjen nå?

Klem klem

Anonym sa...

Jeg blogger på annen plattform enn blogspot og synes det er vanskelig å få 'kontakt' med blogspot brukere. Mye på nett så ser jo at de kommenterer tilbake hos andre blogspotere men ikke på andre plattformer... (høres veldig surmaga ut - I know) Gleder meg uansett til dere kommer over til noe annet - blogspot 'kræsjer' dataen (uendelig treg) Lykke til med flytting =)

Unknown sa...

Oioioi, NIB goes "rosablogger" og åpner for spørsmålsrunde!?
I LIKE! :D
Hehe, neida, tuller litt.

Ett spørsmål har jeg:

Hva er det neste dere skal kjøpe? (av interiør selvsagt)

Cathrine sa...

blir det flere "månedens urørt"? syntes dette var en super måte å finne nye, spenende blogger på :)
Ha en fin helg!

ØSTRE ROER sa...

Hei! Sendte forespørsel om bytte av bloggroll for en stund tilbake. Er det lang ventetid?:) Takk!

Anonym sa...

Lurer på om NIB har blitt heltidsjobb for dere eller er det hobby? Hvis vanlig jobb, hva gjør dere?

Bratte Bakka sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Notre Maison sa...

Jeg lurte litt på de hjemmebesøkene dere har. Hvordan finner dere hjemmene dere vil besøke? Er det slik at en "melder" interesse; eller dukker det opp blogger dere liker selv, eller som dere blir anbefalt? Jeg synes det ser så koselig ut med besøk. Dere er hjertelig velkommen hit;). Ha en fin kveld!

KROnPRINSESSENE sa...

Herlig innlegg og jeg lar meg ikke be to ganger jeg! Så her har dere ett snilt spørsmål fra meg:
Hvilken farge gir dere hjerteklapp akkurat nå?
God helg damer - gleder meg til den nye bloggen dukker opp!
Klem May Helen

smileull sa...

Takk for svar! Jeg lover å si hei! :-D

NydeligFlott - Julie sa...

Jeg lurer på når dere tar inn nye medlemmer igjen!?! Begynte å blogge i februar, og mitt mål allerede da var å få bli medlem hos dere.... Jeg har allerede søkt om nytt medlemskap på den nye plattformen, men ikke hørt noe enda...venter og venter :-)
God Lørdag!
Mvh. Julie med bloggen NydeligFlott

Unknown sa...

Så artig innlegg, liker det :)
Har jo allerede spurt dere og fått lov å si hei i all offentlighet.
Men jeg kan jo spørre: Beskriv din interiørstil med 3 ord, og det trenger ikke å være adjektiv ;)
Goood helg!

Anonym sa...

Heisann!
Eg har lest NIB daglig i eit par år,og setter STOR pris på både dere 2 NIB-innehavere og alle dei flotte bloggane eg les!Eg har ofte tenkt å lage min eigen blogg, men sjøltilliten kjem ikkje lengre enn til kameraet mitt... Derfor undrar eg på om det er mogleg å vera med på "månadens bilete" utan å ha eigen blogg? Prøvde sist; "bad", men fikk det ikkje til og derfor konkludera eg med at dette kan hende ikkje var heilt etter deres ynskje!?

Takk for svar!

Vennleg helsing;
"Dokkestompen"

Anonym sa...

Heisann!
Eg har lest NIB daglig i eit par år,og setter STOR pris på både dere 2 NIB-innehavere og alle dei flotte bloggane eg les!Eg har ofte tenkt å lage min eigen blogg, men sjøltilliten kjem ikkje lengre enn til kameraet mitt... Derfor undrar eg på om det er mogleg å vera med på "månadens bilete" utan å ha eigen blogg? Prøvde sist; "bad", men fikk det ikkje til og derfor konkludera eg med at dette kan hende ikkje var heilt etter deres ynskje!?

Takk for svar!

Vennleg helsing;
"Dokkestompen"

Anonym sa...

Jeg leser at dere er strenge på nye blogger med at det skal være mer rendyrket interiør. Men hva med "gamle travere", i perioder synes jeg det blir vel mye babyprat og lign. på disse også. Kanskje man burde blitt strenge på nettopp disse bloggene også?

I tillegg synes jeg at hvis man har et stilleben på et bord og det blir vist 5-6 bilder av dette i forskjellige vinkler så kjeder jeg meg ihjel og legger fort bloggen ned. Hva synes dere om bilder som viser det samme gjennom en slik serie? Gøy? KJedelig?

Ellers så er nib noe av det beste som finnes på nettet. Gode konkurranser og fine reportasjer som dere lager! Mange oppdateringer. Det liker jeg!

cathrine - trettien [31] sa...

Hei! Vil først og fremst gi dere ros for arbeidet dere gjør! Dere er helt fantastisk! Håper dere tar turen til Sandnes igjen for jeg fikk jo ikke truffet dere da dere var her - snufs :( Klem.

Anonym sa...

Hei jenter.
Lurer på hvem som sitter og bestemmer hvem som har de fineste bildene i utfordringer og konkurranser?
Er det mange med forskjellige favorittstiler eller er det de samme som kårer hver gang?
Hvilke stil har dere som driver denne siden hjemme hos dere?

Anonym sa...

Hallo :)

Jeg har alltid lurt på hvilken utdannelse dere har, og hvor lenge dere har hatt interiør som hobby? ;)

HOUSEofME sa...

Så kjekt at dere endelig skal ta opp nye medlemmer!! Er det spesielle krav for dette, for uten at en blogger om interiør?

Anonym sa...

Jeg ønsker meg veldig gjerne et spørsmålsforum hvor det er lettere å diskutere og utveksle interiørideer og renovasjoner osv. Hadde ikke dette vært en super ide for dere å starte i tillegg? Tror et interiørforum ville blitt superpopulært! Kanskje i sammarbeid med et interiørblad? Hva vet jeg. Jeg savner et ordentlig sted å utveklse ideer med, synes ikke blogg nødvendivis er så bra på det.

Päivi Lemström sa...

LOVELY LOVELY LOVELY...

Unknown sa...

Takk for svar :)
Flotte de vasene! Kikket på dem hos Kanel i Bergen jeg også, angrer på at jeg ikke kjøpte den i gull!
Men tenkte meg en tur på Fretex å se etter noe "skinnende" først.
Ha en fin søndag!
Klem fra Silje

Famjosefsen sa...

Hvor søker jeg medlemskap? Når jeg trykker på søk medlemskap så står det at dere fortsatt legger om platformen deres.

OPP sa...

Hvor er det bare fedt. Inspirerende indlæg.

Unknown sa...

Kjekt å lese dette, og fint svar :) Det er sånn jeg ser for dere har og ;)

Elise sa...

For et fantastisk flott innlegg! Kjempespennende å lese litt om hvordan dere flinke NIB-damer tenker :) Jeg har sendt inn søknad om medlemskap, og kan nesten ikke vente med å få svar på søknaden.
Ønsker dere en finfin dag!

Elise sa...

Jeg lurer forresten på om det bare er de mest leste bloggene som kommer opp i bloggrollen, eller om den rulerer blandt alle bloggene som er medlem hos dere? Det er jo en kjempefin måte å oppdage nye blogger på, og jeg bruker i alle fall bloggrollen flittig når jeg har lyst på ny inspirasjon :)

hobbyvimsa sa...

Dette var mange spennende spørsmål,gøy å lese.Fikk faktisk svar på alle mine spørsmål her:)

Kos meg her inne hos dere:)

Ha en fin ny uke:)


Klem Linda:)

Marthe sa...

hei,jeg vil bytte fra hverdag til husbygging. men finner ikke noe mail å sende det til?

NIB sa...

Hei Marthe: norskeinteriorblogger at gmail dot com.

Takk alle sammen for en morsom runde!! Og ikke minst koselige spørsmål og kommentarer:)

linn sa...

For eit kompliment! Tusen takk!!! :)
Og eg blei litt nysgjerrig på kva for middagsrett huset vårt er, hihi ;)

Kjekt med spørsmålsrunde!

Anonym sa...

Hei!
Kva med å gjere det litt lettare å finne fram i den alfabetiske ordlista? Det tek lang tid å skulle "skrolle" seg til bloggane langt ute i alfabetet. Ein skulle kunna klikkat.d. "R", og så fått
opp bloggane som begynner på "R".

Berre eit ynskje :)

Anonym sa...

Jeg lurer på hvorfor det fokuseres så mye på konkurranse her inne ? Synes det legges for mye vekt på det "beste, fineste, største, vakreste". Føler at det kan bli litt "platt" og at Interiør bloggingen da kun handler om jaget etter det som er mest perfekt. Savner en konstruktiv dialog om hvordan man løser ulike Interiør problemer, med hensyn til barn/familie, rom inndeling, bruk av materialer/tekstiler/farger, renovering osv.. Personlig vil jeg gjerne vite mer om hvordan man løse ulike problemer, hvordan man kan skape et peronlig hjem som fungerer i hverdagen (uten stylingen) Etter min mening vil dette gi bloggingen mer dybde, enn bare det å vise frem et "glossy" hjem.