Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 21. oktober 2012

Å ELSKE ER EN MENNESKERETT

I dag er det TV aksjon, det vet vi vel alle. Vi oppfordrer alle til å gi til Amnesty, dobbelt så mye som du egentlig hadde tenkt. Hvis du ikke har fått gitt i bøssen, er det mulighet HER

Vi setter rett over til KEISERENS NYE TRÆR som vi gleder oss til å se og høre enda mer fra her inne på NIB. 

Årets TV-aksjon går til inntekt for Amnesty og deres jobb for at alle mennesker skal få de samme menneskerettigheter som vi i Norge ofte tar som en selvfølge. En av dem er retten til å elske den man vil, og selv om det finnes litt grums i hjørnene også her til lands, er dette noe de fleste tar som den største selvfølge.


Å vinkle et interiørblogginnlegg mot TV-aksjonen og Amnesty er ikke enkelt. Å vise fram en stue er ikke en menneskerett. Men å vise en stue er å vise et hjem, og et hjem er en trygghet. Bildene er hentet stuen til to unge menn i Trondhjem. To unge menn som tar det som en selvfølge at de skal få være seg selv, få bo sammen og attpåtil fortelle verden om det via bloggen sin. Man skal ikke langt bort fra landet vårt før det å leve med og elske den man vil ikke er en selvfølge.Keiserne sier med dette hei til alle sammen og takker for utfordringen om å bli gjestebloggere på NIB. Keiserens nye trær er bloggen om hverdagen til to unge menn og en liten dame, i en leilighet det alltid er plass til en pute til. Stuen på bildet er endelig ferdig oppusset, det har blitt et hjem for oss tre. Mer om oss, leiligheten og og nettbutikken vår finner du på KEISERENS NYE TRÆR.

12 kommentarer:

eli bella sa...

IKEA sin Stockholm sofa (hvis ikke jeg tar helt feil) ser flott ut der, pørfekt.

Pink lady sa...

Flott overskrift og et viktig innhold! Og Keisernes hjem er bare nydelig og gjennomført.

Her har vi gitt noen kroner til TV-aksjonen. Vofsen ble overlykkelig da det ringte på døren og hadde mest lyst til å bli med innsamleren på veien videre;) Til neste år får vi ta den søndagsturen sammen jeg og Mali.

Miriam Lilliana - Novemberbarn sa...

Flott leilighet!

Elin | Draumesidene sa...

Bestaste gutane, og kulaste stova!

God klem,
Elin :)

★ Leonore ★ sa...

Viktig innhold i teksten.
...Og en fantastisk flott stue!

fjellby sa...

kule keisere !

<3

Sommerfjøsen sa...

Det er en viktig TV-aksjon og det skjønte jeg virkelig da verdens skjønneste 5 åring på fredag kunne fortelle meg med stor glede og innlevelse at "i Norge kan to gutter gifte seg!"

Thanh Le sa...

Beautiful colors
I like this style

--------------------------------
welcome to my blog
http://www.homedesign9.com/
Interior Decorating, Home Design, Room Ideas

Idemyldring i nr.9 sa...

Så flotte inspirasjons bilder. Er enig at det er viktig å gi penger til en god sak på innsamling. Selv fikk jeg gitt litt.
Anne Line

mali-mo sa...

Inspirerende bilder og flott tekst ! Gleder meg til å se mer fra dere!

Anonym sa...

Flott tekst og superfin stue!
Masse lykke til med ny butikk!
Ha en fin uke. Hilsen Vibeke

Datt sa...

<3 <3 <3