Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

tirsdag 18. september 2012

Designtalent?

Å nå igjennom støyen med sitt talent er utmattende til tider!

Kanskje kan dette være en hjelp igjennom? Konkurransen retter seg mot designstudenter eller andre med et kreativt talent som drømmer om å få sitt design på et kommers produkt. Kanskje frister det med en tur til Milano også - bare en tanke:) Solveig
NESCAFÉ Dolce Gusto Euro Design Contest er en internasjonal konkurranse som leter etter deg med et kreativt talent.

Du får sjansen til å få din design produsert i en limited edition NESCAFÉ DolceGusto Melody-kaffemaskin som kommer til å fås kjøpt i hele Europa i 2013. Vinneren får også en reise til Milano.

Konkurransen arrangeres på Facebook mellom den 10. september og den 14. oktober 2012. Vinneren av den lokale runden av konkurransen kunngjøres den 22. oktober. Vinneren går videre til den europeiske finalen i Milano der finalister fra 19 land konkurrerer mot hverandre. Den 10. november holdes en galla i Milano der alle finalister deltar og to lokale vinnerbidrag kåres– ett basert på antall stemmer og ett på juryens beslutning. En spesiell limited edition av Dolce Gusto Melody- kaffemaskiner blir produsert – basert på resultatet fra konkurransen NESCAFÉ Dolce Gusto Euro Design Contest.

Valgfri programvare.

HER FINNER DU KONKURRANSEN 

Innlegg i samarbeid med Nescafe. 

Ingen kommentarer: