Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 6. juni 2012

DRØMMEBAD - VINN TUR TIL ITALIA INNE HOS HVIIT

Ann Helen er i full gang med planlegging av bad. Dere vet.

DET rommet.

Det dyreste.
Det vanskeligste.
Det som ikke-kan-endres-de-første-ti-årene-etter-oppussing.


Evighetsrommet. Det som bare varer, og varer og varer.
Kollisjonskursrommet. For smaken endres, endres og endres.
Sett-det-før rommet. For alle velger det samme, samme og samme.

Bilde: FRI Via La maison d'Anna G.
Ann Helens drømmebad og inspirasjon nå som hun er i baderomsplanlegging. Vegg i betong.


Bilde: Domino via Remodelista
Solveigs drømmebad i fjor. Jeg kunne ikke la være å tenke på dette rommet. Jeg var helt forelsket! I år er jeg litt over det allerede. Det er det som er skummelt med bad! Nå er jeg igjen ute etter inspirasjon, så håper dere har noe i bakhånd:)

COMFORT har en konkurranse sammen med søteste HVIIT som går på å vise frem sitt drømmebad. Du kan faktisk vinne en tur til Italia. Italia, dere!! SE MER HER.

8 kommentarer:

Fauna design sa...

Bad ja, det er rommet som gjenstår hjemme hos meg også. Nettopp fått helt nytt, stort kjøkken, men det lille badet vårt er jeg livredd for å begynne på.... uff uff, særlig for en som meg som også forandrer smak ofte!

Lisette sa...

Akk, bad nr 1...;) Elsker hvite flater, men har sansen for det sorte innen baderom også. Lykke til med badet! Jeg hadde gjort mye annerledes om jeg kunne ha valgt om igjen. Kunne tenkt meg et badekar med løveføtter.

Unknown sa...

Badet er et spennende rom!
Jeg synes vi har fått til fine bad som vi er fornøyde med, og samtidig ikke er for lette å bli lei av. Det ene er så smart at vi får plass til et stellebord til høsten ;)

Sommerjenten sa...

Likte det første badet veldig godt. Planlegger også nytt bad eller to da vi endelig har fått tomt! Så nå starter planleggingen for fullt her :)

Fin dag til dere!

Klem Lene

MittLilleHjerte sa...

Fine inspirasjonsbilder:)
Badet er et av husets viktigste rom som bør helst være funkjonalt, stort og stilig. Og det finnes masse slike bad rundt omkring i hjemmene;)

Kjærester på tur sa...

Flott førstebad!

linn sa...

det siste bildet du viser er eit av bileta som er inspirasjonen bak det nye badet vårt. eg var veldig i tvil mellom "klassisk" og "spa", og enda på det klassiske fordi eg syntes "spa"bederomma kan bli litt typiske.
.....om det var eit lurt valg eller ikkje vil tida vise ;)

det øverste bildet var nydeleg. litt sånn "spa" på ein ny måte :) og kanskje litt tidlaust...om noko er det ;)

Maskinistfrua sa...

åååå jeg digget vel det sorte badet med tregulv..:) Den siste uken har vi hatt en mini makeover på badet, vi brukte under 10tusen i stede for 300tusen. Da er det lissom litt mer levelig i et par år til, mens vi sparer til drømme badet:) aaahhh