Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 11. mai 2012

Maskinistfrua - lik klesstil som innredningsstil?


I linkene som kom inn i URØRT oppdaget jeg den herlige bloggen Maskinistfruen. For å bli litt bedre kjent med en av de nye interiørbloggerne spurte vi noen spørsmål om interiør og klesstil. Bloggen finner du HER. Veronica liker cottage chic stil - bare med farger. Lets go:

1. Hvilke farger faller du lett for?
Når jeg er på inspirasjonsreise i bloggeland, da faller jeg lett for interiør der det meste går i sort, hvitt. Men her hjemme trenger vi litt mer farger rundt oss. Vi omgir oss ikke med de skarpeste fargene, men kanskje de litt mer dystre, som feks skitten gul. Grått i alle nyanser, brunt og hvitt eller beige er også farger vi liker.

2. Føler du at du har lik klesstil som du har innredningstil?
Det har jeg egentlig ikke tenkt på før, men det kan jo godt være noe i det! Fargene jeg liker i interiøret liker jeg jo også å ha på meg:) Selve "stilen" kan variere fra dag til dag. Som regel safe, men noen ganger prøver jeg å være litt kul.. hahaha.

3. Hva er lettest? Kjøpe klær eller kjøpe interiør?
Her burde jeg si klær da jeg har jobbet i klesbutikk i flere år ombord på Color Lines ferger. Men etter 3 tette svangerskap, bilringer og sjokolade, så må jeg si interiør! Før barna kom gikk jeg kun i stiletter, hverdag som fest. Buksene var lave og trange (ja trange er buksene fortsatt) og toppene likeså. Nå er det andre boller. Jeg prøver å legge om til en sunnere og mer aktiv livsstil. Når jeg har gått ned ønskelig i vekt skal jeg belønne meg selv med litt nytt i garderoben og det gleder jeg meg til. I mens koser jeg meg med interiør, det er jo såååå mange fristelser, rett og slett.

4. Du får 2000 kr. Hva kjøper du akkurat nå?
Det er en krystall lampe som jeg ønsker meg, som jeg ikke har råd til på lenge, lenge. Så enten går de pengene til krystall lampe sparing eller de blir en del av en gammel, slitt chesterfield sofa på finn.no, som skal få stå på det nye kjøkkenet.

5. Hva fikk deg til å begynne å blogge?
I et par år siklet jeg på andres blogger som jeg fant hos dere på Nib. Jeg var i svangerskapspermisjon og huset vårt var et totalt renoveringsprosjekt. Jeg trengte sårt inspirasjon! Så i høst tenkte jeg "hvorfor ikke bare prøve meg", dette gir meg jo bare masse fin inspirasjon som jeg kan bruke selv og dele med andre. Det er utrolig mange flinke bloggere der ute og jeg oppdager nye hver dag. Det er veldig moro.


6. Hva er ditt yndlingsmøbel?

Det er et møbel som har fulgt maskinisten og meg fra hjem til hjem og det er det asiatiske barskapet som du kan se mer av her http://maskinistfrua.blogspot.com/2012/03/fra-trening-og-rett-i-baren.html
Vi har et par slike "arvegods" fra maskinistens barndomshjem. Det gjør hjemmet vårt personlig og litt eksotisk. Vi har ikke fulgt noen stil slavisk, men tatt utgangspunkt i det vi hadde fra før og skapt vårt hjem ut i fra det og her trives vi godt:)

12 kommentarer:

Stines Hjem - Livet på landet sa...

Spennende stil og spennende farger!

24 sa...

ein kjempe kjekk blogg som er verdt mange besøk :)

kjekt at dere deler nye blogger her så mange fler kan få se :)

god helg til dere alle NIB jenter!

(vi har relansert eit innlegg 3 ganger i løpet av dagen i dag...men er nå gjort oppmerksom på at det ikke var lov, så det beklager vi. Skal ikke gjenta seg ) Er det noen begrensninger på hvor mange innlegg vi kan "vise" fram i bloggrollen hos nib i løpet av en dag? vi har ofte 2-3 innlegg, da vi er to som har felles blogg )
Fint med tilbakemelding.

Henriette

NIB sa...

:) Hei Henriette:) FIN freddag til deg!

Vi har ingen grenser på hvor mange innlegg en blogg kan legge ut på en dag. Kjør på!
Det er derimot ikke lov å legge ut et innlegg flere ganger, men det har dere jo sett, så da er det jo ittno probblem:)

Nå ER det fin fredag!

Solveig

atelier077 sa...

Lovely blog!!

Linda sa...

Hei Maskinistfrua!
Flott skrevet, har igrunnen ikke gått opp for meg at; JA, kanskje det er derfor! jegplutselig har blitt så interessert i å handle interiør? Klærne er vanskelig til å få "perfekt"...om du skjønner..hihi.

Er også i startgropen på et "nytt og bedre liv" aka trening, for å få tilbake kroppen etter svangerskap.

Og når jeg tenker meg om, jammen har du også rett i det faktum at man ofte kler seg som sin interiørstil. Tidligere var det mye beige i mitt interiør samtidig som jeg nesten alltid holdt meg til jordfarger i klærne. Nå går det både i hvitt med duse pasteller og en litt marin stil.

God Helg!

Linda!

OrionHuntsViruses sa...

Hi there!
(Found your blog through Pinterest, I think...)
Such a lovely blog you have! I don't understand Norwegian, but I've really enjoyed looking at your gorgeous pictures and styling!

Notre Maison sa...

Hehe...så sant! Ikke tenkt over det før, men min klesstil har endret seg mye ila tiden jeg har hatt bloggen. Nå er det grått, hvitt og pasteller som bestemmer, både hjemme og i klesskapet;). Flott blogg, og fine bilder, takk for titten!

Anonym sa...

Oi..så stilige bilder. Denne bloggen er neste stopp!!

Anonym sa...

Kjempefin blogg,hvor ikke alt er kjøpt nytt det siste året.Hvor
Det ikke slavisk følger siste nytt og trend.Det tar lang tid å skape et hjem,et personlig hjem.Denne bloggen skal jeg innom!Kjempefint!

Gabriella - La famiglia Moskvil sa...

Veronica, de skinnstolene så jeg ikke sist jeg var hos deg! ;)
Så utrolig hyggelig at du er plukket ut i URØRT! :)
Klem

Maskinistfrua sa...

Tusen takk, så hyggelig at dere likte det! Nå ble jeg kjempe glad:) Tjo hooo! Dette er bilder fra gangen nede som ble renovert rett før jul:)Kommoden er et gammelt finn funn og chesterfilden som noen skulle kaste, forbarmet maskinisten seg over. Happy weekend everyone!

tonje boganes sa...

Gøy å lese! En inspirerende og flott blogg!