Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 4. april 2012

Påskedrops

I  serien vår Påskedrops er det Lise fra FJELLBY som er i vinden i dag. For en styling og for en blogg! Vi elsker det urbane, edgy, humoristiske, lekne og kreative Lise gjør!
Påske er for meg synonymt med kakao og kvikk lunsj. På hytta går det mye i "rett i koppen"-varianten, men slike sjokoladeskjeer er også meget velkomne. Gjerne servert i en stor lubben kopp som denne fra Agneta Livijn!

Nei, jeg har ikke forvillet meg inn i bildearkivet fra desember. Til tross for kommentaren "hva skal de egentlig forestille" ved frokostbordet i går, står jeg på mitt: Disse rundstykkene ligner på påskeharen. I alle fall om man legger litt godvilje til. Perfekt hjemmebakst til påskelunsjen er de uansett! Også er det ekstra stas å kunne servere dem i et eldgammelt tretraug fra heimgården.


Det er ikke så mye som skal til for å skape litt påskestemning ved bordet. Noen gule innslag, koselige hareservietter fra HM Home og en fin eggstøp er mer enn nok påskepynt for oss i Fjellby. Også er det morsomt å gi eggene det lille ekstra. Det er tross alt den store egghøytiden! Inspirert av min krimfavoritt Hercule Poirot har eggene fått seg en tusjbart i år. Enkelt og dekorativt med en snert!

Snasne påskegodbiter fra fanastiske SIMPLY CHOCOLATE simplychocolate.dk. Eeeelsker både deres emballasjedesign og sjokoladen inni!

 Nydelige sjokoladeegg i meget naturtro utforming fra THE SPICETREE

Fjellvettreglene har fått plass i et clipboard på veggen sammen med den gule fargekoden 'lykke'. Små detaljer som gjør hjemmet bittelitt påskepyntet!

Påskemust? Som den fjellgeita jeg er, må jeg hjem til fjellbygda Ålen i påska. Det er påskeplassen sin det! De tre K'ene: Kvikk Lunsj, kakao og krim er også obligatorisk. Aller helst må jeg gå på minst én strabasiøs skitur for å komme i påskemodus.

Lesestoff? Man kommer ikke utenom påskekrim: I år skal jeg bryne meg på Jo Nesbø. Også blir jeg veldig glad om jeg får med meg noen ferske interiørmagasiner på påskefjellet!

Påskemat? Jeg går for marsipanegg.

18 kommentarer:

Anonym sa...

vanvittig kult!

Åshild - prydeligbloggen sa...

Å, digger! Kule poirot-egg.

s h i n e d e s i g n sa...

Åh...her var det mye mums for øyet! Lise er superflink, inspirerende blogg også!

s h i n e d e s i g n sa...

Åh...her var det mye mums for øyet! Lise er superflink, inspirerende blogg også!

Lisette sa...

Enig, Lise...har en blogg som skiller seg ut, og det er viktig her i blogglandia. Men vi andre overlever vi også, men påsikt om du skal lykkes som en god blogger er det kult og skille seg ut. Stylingen til Lise er som dere sier Edgy og humoristisk, og kunne vært tatt ut i fra Elle Decoration som ofte har en litt strammere linje med de ekstra kule detaljene. Stå på, jeg liker det! Men har nok selv en annen stil;) Men digger det hun gjør!

Lisette sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
MittLilleHjerte sa...

Masse herlige bilder og inspirasjon for hver og en;)Me like!
Klem fra Janne

KROnPRINSESSENE sa...

Så herlig og kreativt innlegg :)
Fjellby er en av mine favoritter!
Fin stil og herlig svung over teksten ;)
Stå på videre...
Klem May Helen

Cherry Blossom Blog sa...

fineste fjellby bloggen
og fliiinkeste lise altså!
topp påskestemning!!!

n i n a s hjem sa...

Fantastisk :)

Pink lady sa...

Inspirerende!!
God påske til både Fjellby og NIB-jentene!!

Klem

Unknown sa...

Dette er fantastisk, akkurat sånn påsken skal være, utrolig flott stylet og utrolig koselig og akkurat passelig med påske :) elsker det!!

Riktig god påske!
klem Mari

Hilde - Feien og Fjong sa...

Herlig påskestemning frå Fjellby. Digger det Lise gjer. Fantastisk blogg og produkter. Og ja, det ligna veldig på påskeharen ;-) God påske!

Notre Maison sa...

Så tøffe egg!!, knallgod idé! God påske!

Unknown sa...

Fantastisk!! Sjokkoegg "ja takk" ,))
God Påske ;)
Klem Anki

Maya: sa...

Herlige bilder:) Barte-eggene er favoritten!

Maya

Audrey - This Little Street sa...

Love the moustache eggs. Too funny :)

Helene sa...

Hihi, så utrolig kult med bart på eggene! :)