Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

fredag 30. mars 2012

Påskedrops

Er dere klare for skikkelig påskedrops? Det ER fredda! Det ER skolefri!

Herlige ANETTE WILLEMINE har en slik deilig, litt ekslusiv stil. Duse farger, Slettvoll, Halvor Bakke, ja - dere vet. Helt til fingerspissene!

Det som gjør bloggen til Anette spennende, er at hun heller ikke viker unna for farger, og for uventede detaljer. Sjekk bare ut KJØKKENET HENNES. Spennet mellom det klassiske, det trygge og det vågale - gir meg et skikkelig inspirasjonskick.

Jeg har begynt å pynte med litt påske på bjerkestammen i stuen. Kom over noen supersøte egg og fugler som jeg synes passet så godt på grenene. Med gåsunger i yndlingsvasen føles våren tilstede.

Vår familie skal være mest her hjemme i årets påske. Terrassemøbler og krukker skal ut av boder, rake og kost skal svinge seg, og den nye grillen skal innvies.
Her skal det stekes vafler utendørs og solkremen skal frem. Så blir det småturer og vennebesøk, lammekjøtt og god vin. Er det rart jeg gleder meg til påske?

På bildene: Hvite egg på treet - Kremmerhuset. Metallegg og blå fugler på treet - Mester Grønn. Porselensfigurer på treet - by Nord. Kurv på gulvet - Slettvoll. Blågrå pute i skinnrye - Home & Cottage. Sort brett på bordet - Halvor Bakke. Metallegg på brettet - Affari, kjøpt hos Zanz. Vasen på brettet - Wik & Walsøe. Spillet på brettet - Slettvoll. Vegg - Jotun Pure Colour - Hvit Lin, Skap - Jotun Supreme Finish - Fabrikk, Gulv - Gulvdeal, Exclusive Eik Superhvit.

Påskedrops med ANETTE WILLEMINE.

1. ER DU FØDT MED SKI PÅ BEINA? 
-Vel, jeg vokste opp med obligatoriske skiturer hver søndag, og hvor antall stempler i skikortet var selve beviset for sunn norsk oppdragelse. Det var først i voksen alder jeg forsto å sette pris på at det var en flott måte å komme seg ut i naturen på. Stafettpinnen var dermed en selvfølge å sende videre til mine barn igjen.

2. DITT BESTE PÅSKEMINNE?
- Det må være den påsken da barna var ganske små og vi voksne gikk opp på hyttetaket og kastet påskeegg ut i urørt sne. Barna forsto ikke hvordan påskeharen hadde klart å legge igjen påskeeggene uten å lage spor i sneen. Ubetalelige ansiktsuttrykk!

3. SER DU PÅ PÅSKENØTTENE?
- Ikke i de årene hvor vi var på god gammeldags hytte uten tv. Så var det nok noen år hvor det var gjettekonkurranse innad i familien. I dag tar jeg heller en runde scrabble.

11 kommentarer:

MittLilleHjerte sa...

Så herlige bilder:-)
Har de samme gåsungene som hun har i vasken sin og jeg bare elsker de;-)
Ha en fin fredag og helg jenter;)
Klem fra Janne

STYLIZIMO sa...

De er så koselige disse "påskedrops" innleggene.
Anettes stil og hjem er helt klart elskbart. Hun er jo så flink til å dekorere også...som her.
Flink og skjønn dame!

God helg fra meg
Klem Nina

Marit sa...

Nydelig!:) likte utrolig godt fargekombinasjonene!

Marit

StephieB sa...

Very sweet! Stephie x

Anonym sa...

Herlige bilder!

Signe sa...

Superkult Anette, flink er du :)

Anonym sa...

Så herlige bilder!

Nydelige fugler og så
herlig dekorert!!
:)

tonje boganes sa...

Nydelige bilder! Inspirerende og fint!

n i n a s hjem sa...

Herlige bilder!
En av mine favorittbloggere :)

Anonym sa...

Lekre bilder og tips finner en ofte på denne skjønne bloggen som jeg har fulgt veldig lenge

Heather sa...

These are so beautiful! What great ideas!~