Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

søndag 11. mars 2012

Just nu!

Etter en deilig utedag på Åpen gård, med lillesnupp sovende i vogna utenfor, bruker jeg femminutters egentid til å drømme jeg meg bort i ønskelistene mine. Alltid noe å sikle på, det skal ikke stå på det!
Just nu for meg: Verdens fineste lampe fra MUUTO. Lekkersmekker femtitallslignende sofa og grafisk pute fra BOLIA. Elskede NORMANN COPENHAGENs bord Tablo. Høøøøyt oppe på ønskelista! Hva er dine topp tre om dagen?

Vi venter spent på at gjestedommer i utfordringen skal sende over sine utvalgte finalister! En helt umulig jobb rett og slett, med 300 fantastiske bidrag. Vi er så happy over all inspirasjon dere deler!

Ha en fortsatt supergod søndag der du er!

18 kommentarer:

Fru Fjeldhammer sa...

Herlig liste du har... Det er sunt å drømme litt!

Ha en fin søndag...
klem

Hege Morris sa...

Helt herlige ting! Ja det er love å drømme :) Ha en fin kveld!
klem Hege

Anonym sa...

Jeg likte bordet - nydelig design!

Spennende med finalister denne
gangen. For det var virkelig mange
flotte bidrag denne gangen!! :)

Ha en finfin kveld! :)

STOR
KLEM

Min Lykke sa...

Utrolig stilig!
Jeg ønsker meg en house doctor-lampe og et kartell-nattbord/kommode. Også ønsker jeg meg en ny sofa men jeg har ikke funnet drømmesofaen enda...
Ha en flott kveld!
Klem fra Kristin

My Dream sa...

har dere skrevet hvem som er gjestedommer denne gangen?? spennende.. masse flott bidrag! ser at det kan vere en umulig oppgave :)
Ønskelisten min... premien fra konkurransen. Nydelige ting!

Villa H sa...

Muutolampen var øverst på min topp 3 også..så jeg gjorde like så gjerne noe med det å kjøpte den jeg! :D Den er helt NYDELIG - og diger!

Øverst på ønskelisten nå er milk lampe og medisinskrin fra Bolina. *dån*

Unknown sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se
Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och
Ingela www.inspirationivitt.blogspot.com

Will @ Bright.Bazaar sa...

I love the grey sofa and the black and white cushion is so striking!

tonje boganes sa...

Nydelige ting!
Det bordet kunne jeg virkelig tenkt meg. Nydelig!

Litt av en jobb dommeren har denne omgangen, trehundre bidrag og så mange flotte! Ikke lett å velge, tenker jeg :)

Ønsker dere en fin søndagskveld

Anette sa...

Stilige :D

KROnPRINSESSENE sa...

Herlig ønskeliste...
Kunne like gjerne vært min hi, hi.
Vet ikke hva som blir "prioritert" neste gang jeg får ett ønske oppfylt!
I 2012 har allerede 2 av ønskene komme ti hus: Tolix-stol og Jielde ;)
*interiør-lykke*

Gleder meg til galleri og finale i tidenes kjekkeste og mest inspirerende utfordring her på NIB ;)
Klem May Helen

Camilla sa...

Den puta vil jeg gjerne ha og bordet har jeg siklet på før! Fiint! :)

Pst: på onsdag tar Snøstorm (det er meg, Camilla da altså) seg en liten tur til den koselige og stilige kaféen Hos Nabo'n på Ask i Gjerdum med papirproduktene sine. Dersom du er i østlandsområdet (Gjerdrum ligger i mellom Oslo og Gardermoen) så om og hils på da vel! (Verdt et besøk bare for å smake kakene til konditor Hege!! Moms!!). Håper vi sees! Jeg er der fra 17-22, men kaféen er åpen fra kl 11. Jeg trekker en gavepakke til heldig vinner! Hadde vært kjempekoselig om noen av de lokale bloggerne tok seg en tur!

http://www.snostorm.no/blog/design/grafisk-design/detta-blir-koshli/

Kremfaret sa...

Oh boy, for en sofa! Stil, sjarm og nostalgi i en og samme sofa. Denne kunne fint havna på ønskelista her også ;) Vet ikke helt hvor jeg skulle hatt den, men det er jo lov til å drømme litt om ikke annet :-)

Får stadig ting på ønskelisten når jeg reker rundt i interiørbutikker, men ingen som troner topppen for tia. Mye vil ha mer ;) Men kaaanskje et tøft gammelt garderobeskap i knæsj lyseblått??

Lottemora sa...

Øverst på min topp tre troner fortsatt en isblå kitchenaid. Helt betatt av den fargen, og kjenner jeg smiler inni meg hver gang jeg ser den.

Nummer to er også isblå. Vanilla-puta fra HM Home. Typisk at de var utsolgt da jeg var innom..

Og til slutt ka skje en isblå tolix til den nye bloggekroken min?


Pst; fortsatt noen plasser ledig til bloggetreffet vårt 24. Mars, for de som vil.

Klem Lottemora

Anonym sa...

Hei hei!
Mine topp tre er: En sofa fra "Italian house" som jeg har drømt om siden '03(sånn ca.). Fultallig servise fra "Royal Copenhagen"("Musselmalet halvblonde") og Versace's "Tresor de la Mer".

Monica M.

I Det Lille Grå Huset sa...

Skjønner godt du drømmer deg bort i dette =)

Anonym sa...

Rettelse til mitt innlegg: Fulltallig servise.


Monica M.

Fargebarn sa...

Fantastisk ønskeliste. Akkurat det samme kunne vært på min liste. Vurderte å kjøpe det bordet til kjellestua, og angrer nå på at jeg ikke gjorde det. Med salg på Bolia, ble det heller et derfra. Det er lekestua, så det blir sikkert fort stygt slik at jeg kan kjøpe meg dette med tid og stunder.

Bare et tips...jeg fant bordet på en nettside. Der var det 900 kr billigere enn i butikken og gratis frakt. Slikt liker jeg.

nettsiden: http://royaldesign.no/