Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

onsdag 29. februar 2012

MÅNEDENS MUST HAVE: geometri

Det går i geometri om dagen. Bloggene er fulle av diamanter og geometriske former, og mange lager WEEKDAY CARNIVALS geoball. Fulle instruksjoner finner du HER.

AN-MAGRITT er geometrisk om dagen.


BABYRAMEN i hvitt.


Svenske ANNA LENAS HEM lager fantastiske geometriske figurer.


Norske DESIGNSHIMMER har skrevet om geometriske former, og der fant jeg bildet fra Urban outfitters.WEEKDAY CARNIVAL er en finsk blogg som på rekordtid har befestet seg som "the coolest kid in town". Det er spennende når noen virkelig har noe å komme med, ikke sant? Når en kommer inn på bloggen og kjenner at. YES! Her er det en unik stil, bra bilder og mer enn to tonn inspirasjon. Det trenger jo ikke være akkurat denne stilen som er din, men hva er det som kjennetegner de virkelig inspirerende bloggene?

Den siste tiden har jeg tenkt mye på dette med å skape unikt innhold. For det er stort sett det som skaper en fantastisk blogg. At du skriver om noe som er eget for deg. Hvordan ligger vi an her i den norske interiørbloggeverden? Har du funnet din stemme, din stil og "ditt eget univers"?

Vi på NIB vidreformidler mer enn vi skaper selv. Vi har tenkt å bli bedre på det, finne nye måter å vise frem på, finne små bloggskatter og rope ut om dem, og så skal vi såklart bli bedre på de reportasjene vi lager. Vi har måttet bite i det sursøte eplet også, og er på vei bort fra gode gamle Blogspot. Nå blir litt bedre layout. Det er sånn herlig kribling i magen rundt det.

Kjenner det er så herlig å bli positivt motivert. Motivert av de som virkelig er gode, for å få det til selv også. Klart vi kan! Og så kan vi jo heie på hverandre på veien. Gi hverandre klapp på skulderen. Gode vibrasjoner og god stemning!


6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei
Sikkert ikke riktige plassen å skrive det, men fant ingen e-post adresse. Men kunne det vært mulig å få en egen side der folk kan selge ting? Slik dere hadde for en stund siden, bare at det blir lagt under menyen, en fast side. Det er så vanskelig å finne det innlegget igjen, og det er vel blitt "gammelt" nå.
Med et så stort forum som NIB er blitt, så er det gode muligheter å få tak i ting man leter etter, for det er ikke så lett alle steder i landet.

Anne Grete sa...

Det er deilig å bli inspirert og motivert! Blir gøy å følge med her fremover. Lykke til med "oppussingen" :)

Klem

Unknown sa...

så stilig med geometri i interiør!
har ikke turt helt selv enda, selv om jeg fantaserer om det :P

an-magritt sa...

Just løøøøve it!!

NIB sa...

Hei Anonym:)
Vi holder på å legge om til ny side, så da kan det hende en slik funksjon dukker opp;) det eneste problemet med en slik funksjon er at vi må "rydde" i de, og det vet vi ikke helt om døgnets timer rekker rundt til:) men lyst har vi!

Lottemora sa...

Såg masse av dette da jeg var i København denne uka. Bla. lyspærer til disse muuto-lampene formet som en diamant. Vimpler oooveralt og masse trekanter.