Denne nettsiden siden har flyttet til Norskeinteriorblogger.no

torsdag 3. november 2011

Pssst! Reminder

....husker dere designkonkurransen fra TINN-PER? De er på jakt etter forslag til knotter og håndtak til skapdører og skuffer. Nå er det bare noen dager igjen til siste frist for innsending av bidrag. 10.november gleder vi oss til å se hva som har kommet inn. Noen forslag er allerede inne, men vi ønsker oss enda flere med på kreativ lek og brainstorming! Les HER for all info om konkurransen.

Dette sier Tinn-Per jentene: Vi ønsker å se forslag til knotter og håndtak som NIB lesere kunne tenke seg å ha på sine skuffer og dører. Det trenger ikke være avansert eller nytenkende. Kanskje har dere allerede noen knotter dere liker eller ønsker dere, men som kan forbedres ytterligere med hensyn til design og brukervennlighet?

Foto: Tia Borgsmidt/Morten Holtum via Boligmagasinet og Tinn Per .

Jeg elsker gamle skap, og har akkurat kuppet et fiiiint et på finn. 500 kr kan jeg godta for et smykke fra 30-tallet. Noe ala det sorte over her, men med et ovalt speil på døren. Det er hvitt, men skal få bli sort og skinnende eller grått og matt. Også er jeg på leting etter en fin knott til! Noe litt marokkanskinspirert tro?

I kveld er det førjulskos hos herlige LINDA. Hun, NINA og CECILIE trommer sammen til treff, og vi jentene har gledet oss i ukesvis. Vi gleder oss sånn til å treffe dere alle sammen!! Bilder kommer:)

Ingen kommentarer: